Plánujeme mimi v roce 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2072
18.8.10 23:30

Zuzi já tu jsem a pořád nakukuju,ale nějak to tu stojí:((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
19.8.10 09:22

holky tiez sa pridavam, snazila som sa nieco docitat ale pozeram ze to tu nejak stoji ale snad len koli dovolenkam :-))

inak tiez chceme mimi aby bol odstup od drobcov tak dva roky :-)) prve vyslo necakane cez prasky ;-)) tak snad druhe pojde tiez tak dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
19.8.10 13:54

Pati vítej!!! :-D :kytka: doufám,že sem holky zase začnou chodit a opravdu je to jen teď přes ty dovolené:) jak staré máte dnes mimi? My máme 16měsíců a chtěli bychom 3letý odstup,tak snad to příroda dovolí:))) a kdy přesně se chcete začít snažit o druhé?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.8.10 14:01

Tak zabalit to tady by byla škoda, ne? :wink:

Zuzko, promiň, teď nějak nestíhám, ty kuponky klidně dej dál, já už jsem taky nějaké pověnovala a ty, co by jsi chtěla, tak 2 z nich už nemám…

Petulo, tak to jsme na tom stejně, malý bude mít rok a půl a pokud se zadaří jak bychom si představovali, bude taky mezi prcky odstup 3 roky. Chtěli jsme dva, no ale musíme počkat

• Citovat
  • Upravit
6725
19.8.10 15:47

Ahoj holky,
ani nemůžu říct, že bych do téhle diskuze vůbec mohla patřit. Chtěli bysme třetí mimi, já bych ho chtěla počít příští rok, ovšem zatím nemám požehnání od manžela. On sice mimi chce, ale v součastnosti si není jistý, jestli je to z finančního hlediska moudré :-( Takže můžu jen doufat, že jednou sem budu patřit i oficiálně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
19.8.10 19:36

Jéé Madi ahoj, no super, tak se nám to tu začíná zase rozjíždět:))) tak to jsem zvědavá,jak nám to vyjde, jsem ráda,že někdo, kdo bude mít taky 3roky odstup..já chtěla vždy 3roky, přítel by brral i menší, no nakonec zvítězil ten 3letý,tak snad se to nějak podaří:)

Jahudko ahojky a i když ještě nevíš,jestli se budete s manželem snažit v dalším roce, myslím,že k nám klidně můžeš chodit:) třeba sem nakonec stejně budeš jak říkáš patřit ,,oficiálně"!!:) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
19.8.10 22:20

jéé to jsem ráda konečně nějaké známky života :mrgreen:  :mrgreen:

pata-vítej :kytka:

madi v pohodě, už jsem je poslala dál:-)

já bych chtěla odstup dva roky, tak se začneme snažit někdy no asi tak listopad :nevim: ještě nevím jistě, ale jisté vím že už se nemůžu dočkat :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.8.10 07:56

Zuzko, tak to nás asi přeběhnete. My začneme někdy v dubnu - květnu. Chtěli bychom, aby se mimčo narodilo plus mínus ve stejném měsíci jako Adam, ale zas přesně to těžko načasujem, že. Uvidíme, každopádně jestli se to povede jak chceme, bude to náročné - v té době se budeme zrovna stěhovat :roll:

Dvouletý rozdíl jsem taky původně chtěla, jenže museli jsme upustit od toho. Nejdřív se musíme přestěhovat, druhé dítko by se nám do stávajícího obydlí nevešlo :nevim: Teď si říkám, že ten tříletý rozdíl bude fajn - Adámek už bude chodit na nočník, půjde do školky, asi to bude pak s mimčem jednodušší.

Jahůdko, no u nás dvě děti budou asi konečná. Je to smutné, ale právě z toho finančního hlediska - nedovedu si pak představit mít tři děti třeba na vejšce. Moc dobře si pamatuju, kolik jsem naše stála na vejšce já, natož, aby to měli trojmo. 8-o A to prosím ještě nezapočítávám školné, které za tu dobu určitě bude.
Pokud bude druhé holčička, tak to konečná bude, pokud chlapeček, tak ve mě to pomyšlení na holčičku bude asi vrtat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6725
20.8.10 09:32

Ahojky,
díky za přivítání :-)

MADI: já se ti nedivim, taky by mi to asi nedalo. Jsem hrozně ráda, že už teď mám páreček, páč kdoví, kolik bych pak musela mít dětí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.8.10 10:20

Ahojky, Madi my by jsme taky moc hctěly děti, manžel pracuje v rakousku, takže nějaké to finanční zajištění máme, ale jestli to není hotová věc, prostě se uvidí jak to všechno bude

já jsem původně, chtěla taky páreček, ale poslední dobou si říkám že 2 buchtičky by mi vůbec nevadily:-))

madi ono to nebude jen ohledně školy, vem si co rok nové boty, oblčení, nějaký kroužky, dovča třeba, a to potom už jsem nějaký peníze

přeju všem hezký den, jedeme k slavit tchýni na narozeniny, tak asi bude nějaká after party :mrgreen: papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.8.10 10:25

Zuzko, jasný, mě to napadlo jen jako příklad. Ono oblečení i boty se dají dědit, ale stejně, dneska je všechno drahý. Mě v podstatě nebude vadit, když druhé bude chlapeček, je mi to fuk, hlavně aby bylo zdravé.
Bylo by to praktičtější, spoustu věcí by využil po Adamovi, ale zas holčičku bychom chtěli i přesto moc.
Každopádně to bude překvapení, nenecháme si to říct :wink:

• Citovat
  • Upravit
2072
20.8.10 20:59

Madi tak to začnete později než my:) já bych to viděla cca na únor asi..chceme nechat cca 5měsíců rezervu, protože ani nepočítám s tím,že by to vyšlo napoprvé..a stejně jako Vy,ani my tentokrát nebudeme chtít znát pohlaví..bude to překvápko:) kluka bychom rádi,ale pokud to bude další holka,nevadí,hlavně aby to bylo ZDRAVÉ!!! :-)

Jinak já vždycky chtěla děti 3, tak uvidíme,zda nám příroda dovolí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
21.8.10 13:03

Petul, já to nechtěla vědět ani při Adámkovi a doktor mi to prostě oznámil :cert: Tak jsem si to nechala pro sebe (horko těžko :mrgreen: ), aby alespon manžel o to překvapení nepřišel :palec:

Jinak nám se mladý povedl napoprvé, no ale teď to může být jiné, jsme oba ve stresu ze stavby, takže spíš počítám, že to bude nějakou dobu trvat.

• Citovat
  • Upravit
2072
21.8.10 22:04

Madi my si to u Vanessky říct nechali a u druhého jsme se shodli,že už to chceme jako překvápko :-)
Tak to se Vám to krásně zadařilo napoprvé..a brala jsi antikoncepci předtím a dělala jsi třeba ty 3měsíce odstup nebo rovnou první měsíc po vysazení? My se snažili půl roku, nešlo nám to, ale to bylo tak,že jsme opravdu každý měsíc netrpělivě čekali // na testíku a pořád nic..úplně moc jsme to sledovali, ale ono to ani jinak nejde, když po miminku člověk moc touží:) no a pak jsme si dali 3měsíce pauzu, přestali jsme se snažit a začli si dávat pozor, do toho jsme odletěli na dovolenou k moři a 2měsíce na to jsem otěhotněla ani nevím jak:))) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.8.10 06:25

No my byli malinko naivní :mrgreen: Tenkrát jsem ještě neměla tolik informací, viděla jsem okolo sebe hodně lidí, co jim snažení zabralo třeba rok.

Takže jsme se s manželem domluvili, že vysadím, pročistím tak 3 měsíce tělo a pak začnem s tím, že to bude tak rok trvat a mezitím vyřešíme bydlení.

No a ono to vyšlo, ani pročistit jsem se nestihla :mrgreen: Ale dneska jsem ráda :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex