Plánujeme mimi v roce 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7887
23.7.10 21:48

Zuzi, tak to je super, hadry za par kacek z NYC, diky tehu jsem tam 2 roky nebyla, vzdy jsem si pritahla 2 kufry hadriku pro sebe, manzela a rodinu.
Jinak jak pracuji doma, tak je to takove lepsi, holt vsak cca 2× do tydne musim do prace, tak to hlidaji spolehlive lidicky, kterym verim, rozhodne bych ho nenechala s tchyni, to bych mela nervy na pochodu…
To vis, i kdyz jedu pryc tak se mi po tom mem brouckovi styska, ale vybrala jsem si to, tak aspon si ho uziji pak vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
23.7.10 21:51

Čau Zuzi tak jsem zpět a vůbec se mi sem nechtělo . Byli jsme na nákupech a ty já miluju. :mrgreen: Pěkně čumim jak tady leje a ty blesky . To je vážně na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.7.10 21:57
janik73 píše:
Zuzi, tak to je super, hadry za par kacek z NYC, diky tehu jsem tam 2 roky nebyla, vzdy jsem si pritahla 2 kufry hadriku pro sebe, manzela a rodinu.
Jinak jak pracuji doma, tak je to takove lepsi, holt vsak cca 2× do tydne musim do prace, tak to hlidaji spolehlive lidicky, kterym verim, rozhodne bych ho nenechala s tchyni, to bych mela nervy na pochodu…
To vis, i kdyz jedu pryc tak se mi po tom mem brouckovi styska, ale vybrala jsem si to, tak aspon si ho uziji pak vecer.

janiku tak to ještě jde, já myslela že jsi každý den pryč, ale i tak vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.7.10 07:37
zuzka.mamka píše:
madi já jsem si říkala to samé, když hlídá tchýně jen co za sebou zavřou dveře už se mi stýská :oops:

JJ, taky jsem to tak měla, když byl miminko. Teď se přiznám, že se ho ráda „zbavím“ a šoupnu k babičce na procházku. :lol: :lol: Začíná totiž zlobit čím dál tím víc

• Citovat
  • Upravit
teresa20
24.7.10 07:38
zuzka.mamka píše:
janik73 píše:
To vis, i kdyz jedu pryc tak se mi po tom mem brouckovi styska, ale vybrala jsem si to, tak aspon si ho uziji pak vecer.
janiku tak to ještě jde, já myslela že jsi každý den pryč, ale i tak vid

Tak to jo, já právě taky myslela, že jsi pryč. A co děláš, smím-li se zeptat? Já taky pracovala, když byl Adámek miminko. Krásně to šlo. Od tý doby, co začal běhat a míň spát, už mám smůlu :lol:

• Citovat
  • Upravit
7887
24.7.10 07:43

ahoj Zuzi, je to zatim v pohode, leze si tady hraje a ja pracuji nebo kdyz je potreba tak babi jde ven s Kubiskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
24.7.10 07:45

Madi, dělam nacenovani rozpočty pro výstavby, je to super prace a proto jsem se ji nechtela vzdat, takto si uzivam doma s malym a pracuji, da se to delat i v noci:-) :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.7.10 07:50
janik73 píše:
Madi, dělam nacenovani rozpočty pro výstavby, je to super prace a proto jsem se ji nechtela vzdat, takto si uzivam doma s malym a pracuji, da se to delat i v noci:-) :dance: :potlesk:

Tak to je fajn :palec: Já měla taky práci, která šla dělat pěkně z domova, připravovala jsem katalog pro cestovku, jenže jsem s tím musela seknout. Po nocích pracovat nemůžu, jsem z těch, co se musí pořádně vyspat, jinak bych byla druhý den nepoužitelná :lol:

• Citovat
  • Upravit
7887
24.7.10 08:14

Madi, ja spim tak max 5-6 hodin, podle toho jak zvladnu praci nebo ja spinka Kubisek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
24.7.10 10:50

pandoro to jste nakupovaly takovou dobu v kuse? :mrgreen: jéé to já bych taky chtěla :lol:

já zase dělám po večer bráchovi účetnictví, nic složitého a korunky navíc je fajn

madi - to jsme na tom stejně, malou měla porpvé když jí byly 4 měsíce, to se mi stýkalo fakt hodně, no stýská se mi i ted, ale jak člověk i odpočine udělá co potřebujee, já si vždycky plánuju co všechno udělám, ale nakonec si pustíme s manžou film oteřeme vínko a těžký relax :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.7.10 23:26

ahoj všem já už se tak těšim až budeme pracovat na mimču :mrgreen: Dneska na to myslim kudy chodim a nemůžu si to vyhodit z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.7.10 23:29

ahooj, kdy začínáte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.7.10 23:39

zuzi

Začneme někdy příští červen - červenec takže od ledna se začínám čistit a jíst femibion.Na Silvestra si ale ještě zařádim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
26.7.10 00:03

Ahoj holky,pár dní jsem tu nebyla, byli jsme mimo domov,takže nebyl přístup na net.
Pandoro a kolik je teď prckovi?My se chceme začít snažit nějak hned začátkem roku,leden-únor, takže Vánoce a Silvestr taky ještě oslavíme:)))
Ostatní holky,a jak vy vůbec plánujete snažení?Co třeba udělat nějakou tabulku,abychom měli přehled:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.7.10 07:52

Holky, to já se taky těším. Taky bych nejradši hned :mrgreen: Ale musíme počkat do příštího roku, my budeme taky začínat cca v květnu.

Pandoro, o tom pročištění jsem taky přemýšlela, určitě chci brát kyselinu listovou. U nás je tedy problém, že při Adámkovi jsem to chtěla taky, mít min. 3 měsíce pauzu od antiko, ale nějak se nezadařilo, Adámka jsme vyrobili hned na první pokus bez antiko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex