Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Věřím tomu, že ho překecám. Oliver je prostě Oliver
A jaká jména se líbí tobě?
mně by se pro holku líbila Laura (tu jsem chtěla už u Vanessky) a pro kluka Daniel,ale nevím jak mi to projde u přítele:)..
tak jsem tady chvili nebyla a uz mam stranku a pul ke cteni, jinak ja doufam, ze nam vyjde holcicka, chtela bych Marketku, meli jsme jmeno vybrano uz pri prvnim mimcu, horsi to bude se jmenem pro klucika, nechceme aby se deti jmenovali po nas, ale v pripade druheho klucika by melo jmeno zacinat na pismenko M. Dost drsne, takze by to mela byt holcicka:-)
Janik a jakto,že na M?:))
My bychom zas protentokrát rádi kluka,ale tak nakonec nám to bude jedno co to bude,hlavně aby bylo mimi zdravé ![]()
Protože můj manžel se jmenuje Marek a druhe mimi by mělo začínat jeho prvním písmenem
Sharane: to je skvělý,od mého přítele mamina je taky strašně,ale opravdu strašně starostlivá a stojí ve všem skoro při mě:-P ale zase na druhou stranu všeho moc škodí…nemám ráda,když se něco v něškterých vcech moc přehání,ale ty to máš to skvěle zařízený…slyšela jsem,že v některých nemocnicích to mají pěkně na prd…třeba v Olomouci ve FN…a jelikož jsem z Olomouce,tak nevím,jestli do budoucna řešit třeba nemocnici ve Šternberku,kde na ni maminy nedají dopustit…
Venku vedrrroooo no fuuuj ![]()
To my bychom holčičce daly jméno Natálka
a o klučinovi jsme zatím nepřemýšlely,přítel si nepřeje ale aby se děťátko jmenovalo po nás nebo po rodičích..přitom od přítele tatík se jmenuje Alexandr a to se mi moooc líbí ![]()
madi píše:zuzka.mamka píše:My jsme asi blázni, ale my si oba strašně moc přejeme dvojčátkapandora píše:já se zase modlím za chlapečka
Taky jsme chtěli holčičku . Modlim se aby nám to vyšlo ted strašně bych chtěla buchtu![]()
Jenže to by byla asi hrozně velká náhoda, aby nám to vyšlo
taky bych se nebránila, ale musí to být pěkná fuška dve mimi najednou, máte v rodine nějaké?? že by aspon malá pravdepodobnost??
Sharane Oliver si mi taky moc líbí, a pak ještě Vojtíšek
my jsme měly holky dneska lítáního že jsem raději ani nepouštěla pc jinak bych nic neudelala
zítra nás čeká 8.měs prohlídka tak snad to bude v pořádku
Mamka má sourozence dvojčata,tak je dost možné,že bych (já nebo moje sestra) měla dvojčata:-)ale to by byla asi pořádná fuška teda…i když bych se tomu rozhodně nebránila…:-)
já jsem jenom zvedavá kolik ta moje cácorka váží, už od narození je napřed tak k váze chodím z hrůzou
Na ultrazvuku to poznat nejde . Musíš mít porodníka se zkušennostmi který usoudí že CŘ je nutný.Porod šel dobře akorát měl malý špatné ozvy vždy když byla kontrakce se přidusil protože se mu ten uzel vždycky utáhl. No a doktor jednal jak Matrix . Příště si to s ním domluvim . Jiného nechci já mu věřim a to je u mě něco extra. Z nemocnic mám obvykle fobii. Jinak by to byl asi super porod šlo to dobře.
zuzka.mamka píše:madi píše:taky bych se nebránila, ale musí to být pěkná fuška dve mimi najednou, máte v rodine nějaké?? že by aspon malá pravdepodobnost??zuzka.mamka píše:My jsme asi blázni, ale my si oba strašně moc přejeme dvojčátkapandora píše:já se zase modlím za chlapečka
Taky jsme chtěli holčičku . Modlim se aby nám to vyšlo ted strašně bych chtěla buchtu![]()
Jenže to by byla asi hrozně velká náhoda, aby nám to vyšlo
V nějaké vzdálenné rodině ano, ale to je z desátýho kolene
Znám holčinu, co má dvojčátka holčičky, říkala, že to byl záhul ten první rok zhruba, když byly miminka, teď už si to pochvaluje.
pandora píše:
Na ultrazvuku to poznat nejde . Musíš mít porodníka se zkušennostmi který usoudí že CŘ je nutný.Porod šel dobře akorát měl malý špatné ozvy vždy když byla kontrakce se přidusil protože se mu ten uzel vždycky utáhl. No a doktor jednal jak Matrix . Příště si to s ním domluvim . Jiného nechci já mu věřim a to je u mě něco extra. Z nemocnic mám obvykle fobii. Jinak by to byl asi super porod šlo to dobře.
No malý neměl uzel, jen obtočenou šňůru dvakrát kolem krčku. Měl obrovské štěstí, že ta šňůra byla dost dlouhá na to, aby mohl ven, že ho to nevracelo zpět. Byl přidušený, agpar po narození jenom 3
Ale do 5 minut měl už 10, šikula. Jinak doktora jsem měla taky dobrého ![]()
zuzka.mamka píše:
já jsem jenom zvedavá kolik ta moje cácorka váží, už od narození je napřed tak k váze chodím z hrůzou
Zuzko, horší by to bylo, kdyby to bylo naopak. Náš malý je zas od začátku na tý spodní hranici, je drobný a dlouhý, ale tak nějak přibíral rovnoměrně.