Plánujeme mimi v roce 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3873
23.7.10 00:18

Nejradši bysme chtěli hned, i jsme se původně domlouvali, že se budeme snažit od tohoto cyklu, ale zatím víc zvítězil rozum. Já studuju VŠ, po maturitě jsem teda 3 roky pracovala, ale pak jsem šla normálně na denní studium na bakaláře, teď už jsem ve třetím ročníku a státnice a bakalářku jsem si odložila až na příští rok. Teď si hledám práci na plný úvazek, protože chceme dělat tu rekonstrukci bytu. No, kdyby jsme se snažili už od teď a vyšlo to, tak bych nedostávala žádný peníze a navíc bych si musela automaticky „zvolit“ 4-letou mateřskou, protože nemám odpracovaný poslední rok :-( Přítel sice říká, že by se to nějak zvládlo, ale zase já nejsem z těch, že bych se nechala jen tak živit, takže zatím to necháváme otevřené a kdoví… Teď to dokonce vypadá tak, že i svatbu odložíme až na jaro, protože se to už asi do září nestihne. Ve středu bude mít přítel teprve rozvodový stání a kdoví kdy ten rozsudek nabyde právní moci, uvidíme po středě. Ale spíš bysme se chtěli nejdřív vzít a pak se začít snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.7.10 00:25

no to asi opravdu nestihnete jestli už svatbu ted nezařizujete, my zařizovaly necelý půl rok

už si vzpomínám, on si toho člověk za celý den přečte tolik že si všechno nepamatuju :oops:

jinak já mám teda měla jsem taky 4 letou mateřskou, ono ve všech možnostech mateřské si nakonec stejně vyberešš celkově stejnou částku, ale je pravda že pak máš 2 roky 3800 kč a to je znát

tak buřina došla i nám hned je líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
23.7.10 00:31

svatbu asi do zari nestihnes, my jsme ji zarizovali asi tak 8 měsícu, ale pokud chces dva svedky na radnici tak asi za měsíc se to dá zvládnout, jinak trochu se nam ochladilo, tak jdu spat, vsem dobrou noc a zitra cauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.7.10 00:38

Chceme malou svatbu s posezením na zahradě, takže by to neměl být problém, jde jen o volný termín na zámku :wink: Zatím jsem to nezjišťovala, protože jsme nevěděli, kdy bude ten rozvod. Uvidí se ve středu. Ale logicky je lepší počkat, nic nám neuteče, spíš naopak, třeba si pak budeme moct dovolit i něco většího, protože oba máme docela velký rodiny.

Taky jdu spát, ráno musím být připravená, až přijde přítel z noční, jedeme si pro malou. Do pondělka se tu asi neukážu, máme toho na víkend až moc :pankac: Tak se mějte pěkně a snad bude o víkendu o něco chladněji než dneska přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.7.10 00:42

taky mizím dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.7.10 07:36

Sharane, my zařizovali svatba měsíc před. Měli jsme původně naplánovanáno až na další rok, jenže jsem neplánovaně otěhotněla a vdávat s malým mimčem jsem se nechtěla, takže jsme se rozhodli ze dne na den, že to uděláme za měsíc :mrgreen: Naše rodiče sice omejvali, ale zvládlo se to v pohodě a to jsme cukroví i koláče pekli doma !! Svatba nebyla malá ani velká, brali jsme se na hradě, hostinu jsme měli s hudbou, prostě nechybělo nic :wink:

Jinak koukám, že to tady nejvíc žije večer, no to já trávím s manžílkem, takže se sem nedostanu, jen takhle po ránu.

Já mám mateřskou tříletou. Docela jsme si pohrávali i s nápadem na dvouletou s tím, že bychom nám navázala mateřská na další mimi, ale neriskovali jsme to. Nemusí se to povést a co pak s dvouletákem, toho mi do školky nevezmou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
23.7.10 07:37

Jinak je u nás taky pěkně chladno a příjemně, dnes mě čeká velký uklízecí den :cert:

• Citovat
  • Upravit
7887
23.7.10 08:14

Madi, tak tady taky příjemnych 20 st, akorat mensi pradelna, ale jinak pohoda:-), jinak já nemám žádný rodičák, pracuji na full time a mam doma 9m mimco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.7.10 08:46

Janiku, jak nemáš rodičák? Ty žiješ v cizině?

• Citovat
  • Upravit
7887
23.7.10 15:34

V cizine neziji, ale musela jsem se vratit na plny uvazek do prace, jinak bych o praci prisla, je to slozite, bohuzel asi bych nemohla mit svuj full time a rodicak, i kdyz jsem se vratila na jinou pozici. Je to narocne, ale zkloubit to jde pokud mas babicku:-)a tetu obe dve hlidaci a stridaji se v hlidani Kubiska a navic ho obe milují:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.7.10 16:46

Janik tak to máš můj velký obdiv :pankac: :pankac: :pankac:

my měly malou svatbu asi 20 hostů a zabralo nám to teda času, no cca půl roku, a ten jediný den utekl jak voda, klidně bych si ty šatičky ještě jednou vzkoušela._))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
23.7.10 17:36

zuzko.mamko je to složité,ale da se to, proste musim, jinak ja jsem si svatebni saty koupila v NYC a mam je doma, rada bych se do nich jeste dostala a jednou si svatbu v kostele zoopakla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.7.10 17:45

Janiku, tak to obdivuju. Mě by spíš dělalo problém jít od Adámka :nevim:

Na rodičák si myslím, že máš nárok, i když pracuješ.

Já měla šaty z půjčovny a taky jsem manžílka přemlouvala, aby mi je koupil. Vůbec jsem se jich nechtěla vzdát.
Ale Zuzko, máš pravdu, bylo to spoustu příprav a pak den utekl jak nic. My měli asi 25 hostů.

• Citovat
  • Upravit
7887
23.7.10 17:50

ja sice pracuji, ale mam po dobu kojeni praci z domu, je to sice prijemne, mam cas se venovat Kubiskovi, ale muj den zacina v 5 rano a konci v 23 hodin, vse zvladam s pomoci babicky, tety a manžela, jinak Madi, ja nevim jestli mam narok na rodicak, protoze na nasem UP je baba non plus ultra, ktera mi sdelila, že jestli se vratim tak sorry nemas narok, neresim to, penizky navic by bylo super zvlast ted, kdy jeste delame prestavby na baracku.
Jinak šaty co jsem si vybrala jsou kouzelne a ve statech to bylo za pakatel:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.7.10 21:11

madi já jsem si říkala to samé, když hlídá tchýně jen co za sebou zavřou dveře už se mi stýská :oops:

Janiku kamarádka má za manžela ňůjorčana :mrgreen: a vozí kufry plný značkových hadrů za pár kaček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí