Plánujeme mimi v roce 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
15.7.10 07:09
zuzka.mamka píše:
pandora píše:
Taky jsme chtěli holčičku . Modlim se aby nám to vyšlo ted strašně bych chtěla buchtu :-P :-P
já se zase modlím za chlapečka :mrgreen:

My jsme asi blázni, ale my si oba strašně moc přejeme dvojčátka :think: Jenže to by byla asi hrozně velká náhoda, aby nám to vyšlo

• Citovat
  • Upravit
7887
15.7.10 07:12

madi, tak doufam, ze to vyjde, dvojcatka jsou krasna vec, ale ja bych to asi nedala:-( s tim našim lupinkem, ktery je mala motorova mys a vykramuje na co prijde… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.7.10 07:16
janik73 píše:
madi, tak doufam, ze to vyjde, dvojcatka jsou krasna vec, ale ja bych to asi nedala:-( s tim našim lupinkem, ktery je mala motorova mys a vykramuje na co prijde… :-P

Janik, ten náš není taky žádné neviňátko, spíš naopak. Hodně temperamentní, živý a divoký, ale říkám si, že je ještě malej, že z toho vyroste. Snad :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7887
15.7.10 08:07

jo to jsou proste lupinci, kamaradka ma holcicku, ale to je jeste v 8 mesicich lezak, coz bych asi nechtela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.7.10 09:52

No malý v osmi měsících teprve ležel na bříšku, pásl koníčky, malinko péroval v kolínkách.. Rozlezl se až v 9. měsíci..

• Citovat
  • Upravit
7887
15.7.10 10:08

madi, tak to nas lupinek ve 4 mesicich se postavil a plazil se po brisku, nechtel moc sedet, rovnou do stoje, v 5 mesicich se snazil lezt a v 6ti se konecne posadil a zdokonalil lezeni tak, ze jsme koukali, no a od pulky 8mesice se snazi postavit a stat nebo udela uz par kroku, nosit uz ho nebavi, radsi ma kdyz leze a muze si vlezt kam chce, jinak oblibena hracka je kvetinac, uz na nej nekolikrat spadl, ale to nevadi, desna sranda a kramari cedecka a nejlepe tasky a batohy, k nam kdyz nekdo prijde a necha si kabelku v dosahu jeho ruky tak ma jistotu, ze mu ji projede, nedej boze kdyz prijedeme z nakupu, tak je schopen tasky vystehovat coby dup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
15.7.10 16:22

Holky, vy jste teda kecalky :pankac:

Nu, já pěkně chcípám vedrem, teď jsem byla nakoupit, protože zítra jedeme na takovou minidovolenou pod stan na přehradu Hracholusky a než jsem došla zpátky domů, tak jsem úplně mokrá :zed:

Mluvily jste tu o hubnutí… mno já bych taky potřebovala, i když přítel říká, že se mu líbím taková jaká jsem, ale zase byla jsem dřív hubenější, teď jsem taková kulatější, taky příteli pořád něco vyvářím, většinou má teplý oběd i teplou večeři a jak jsou teď jahody nebo maliny, tak peču… mno a pak je těžký odolat. Teď mi zrovna třeba tchýně přivezla svíčkovou, knedlíky a červený zelíčko s vepřovým masem, má tu nějaký příbuzný, tak vyváří, tak nevím, co s tím udělám, přítel má o večeři postaráno a zbytek budu muset dát do mrazáku, jedeme totiž už zítra brzo ráno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.7.10 17:10

Sharane:teeeda ty máš tak hodnou tchýni…:-)no já taky pořád vyvařuju a neodolám:-)takže to pak tak vypadá…:-)příjemnou dovolenou přeju…já teď přijela z práce na kole,no dusno splavená celá..už aby pořádně sprchlo…i ta tráva je tak suchá-hrůza.

Holky já už bych tak chtěla bobánka, no musím toho mýho nějak přesvědčit-a on se nechá :jazyk: hihi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
15.7.10 17:30

Tak my jsme se teď vrátili z odpolední procházky a teda jsem vyřízená..to dusno dneska je úmorný.Snad už konečně sprchne a bude se líp dýchat.

Madi dvojčátka tak to obdivuju :-) to si neumím představit,určitě je to moc krásné ,ale ta práce..neumím si to představit mít dva takové čertíky jako je naše Vanesska.Ta vydá za dva:))))

Janulindo však se dočkáš, to těšeníčko je úplně nádherné a ty budeš mít první miminko,tak si těhulkování budeš užívat plnými doušky:) to my co už mimi máme,tak už to bude horší se starostma kolem prťat,ale i tak už se zas nemůžu dočkat!!! Je to něco jedinečnýho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
15.7.10 17:35

Jani, na svou tchýni si nemůžu stěžovat, je zlatá a třeba v některých věcech stojí spíš za mnou než za přítelem :lol: a pak ještě dělá vrchní sestru v porodnici, takže až budu těhotná a pak rodit, tak o mě bude perfektně postaráno a mám jistotu, že se nikde nic nezanedbá. Ze začátku mi to přišlo docela divný, že bych před ní měla roztahovat nohy a rodit, ale teď už si tykáme a vycházíme spolu moc dobře, že se na to i těším, že tam nebude nikdo cizí.
Tady u nsá to vypadá, že by každou chvíli mohlo pršet už od rána a pořád nic, když nepočítám pár kapek, který spadly, když jsem šla na nákup. Mohlo by zapršet v noci, aspoň by se nám krásně spalo, dneska to byl horor, ve 2 ráno bylo ještě 25 stupňů venku a doma jsme měli pomalu saunu, oba jsme spali nahatý a bez peřin a stejně jsme nemohli usnout :mrgreen:
Taky bych už chtěla bobánka, chceme oba chlapečka, snad se nám to povede. Jen u nás asi bude problém shodnout se na jméně, to bude ještě boj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
15.7.10 17:42

Sharane tak to bude určo fajn s tou tchýní u porodu:) to má určo málokdo takto zařízené:) dobře, že tak skvěle vycházíte!

A jaká jména se Ti líbí?Už máš tak nějak vybráno?

Jinak tady u nás už začíná pomalu hřmít,tak snad z toho i něco bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
15.7.10 17:51

Péťo, mně se hlavně líbí jméno Oliver, krásně se to hodí i k přítelovo příjmení a nebo potom ta klasická česká - Jakub, Adam, Honzík. Přítel chce Ondráška. Jméno mi nevadí, ale jmenuje se tak můj bratranec a ještě přítelovo bratr, takže to se mi moc dávat nechce. A holčičku si nepřipouštíme, přítel už jí má a oba opravdu chceme chlapečka, takže to by se řešilo asi až pak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
15.7.10 18:06

Sharane tak Oliver je úplně nádherné jméno..taky se mi líbí:)) a přítelovi se to jméno nelíbí jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
15.7.10 18:11

Péťo, on by raději toho Ondráška po bráchovi. Ale já věřím, že si Olivera prosadím, chce to čas :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
15.7.10 18:27

Sharane tak to určitě,chce to trvat na svém a vytrvat:))) určitě ho přesvědčíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie