Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
madi, tak doufam, ze to vyjde, dvojcatka jsou krasna vec, ale ja bych to asi nedala:-( s tim našim lupinkem, ktery je mala motorova mys a vykramuje na co prijde… ![]()
janik73 píše:
madi, tak doufam, ze to vyjde, dvojcatka jsou krasna vec, ale ja bych to asi nedala:-( s tim našim lupinkem, ktery je mala motorova mys a vykramuje na co prijde…
Janik, ten náš není taky žádné neviňátko, spíš naopak. Hodně temperamentní, živý a divoký, ale říkám si, že je ještě malej, že z toho vyroste. Snad ![]()
jo to jsou proste lupinci, kamaradka ma holcicku, ale to je jeste v 8 mesicich lezak, coz bych asi nechtela…
No malý v osmi měsících teprve ležel na bříšku, pásl koníčky, malinko péroval v kolínkách.. Rozlezl se až v 9. měsíci..
madi, tak to nas lupinek ve 4 mesicich se postavil a plazil se po brisku, nechtel moc sedet, rovnou do stoje, v 5 mesicich se snazil lezt a v 6ti se konecne posadil a zdokonalil lezeni tak, ze jsme koukali, no a od pulky 8mesice se snazi postavit a stat nebo udela uz par kroku, nosit uz ho nebavi, radsi ma kdyz leze a muze si vlezt kam chce, jinak oblibena hracka je kvetinac, uz na nej nekolikrat spadl, ale to nevadi, desna sranda a kramari cedecka a nejlepe tasky a batohy, k nam kdyz nekdo prijde a necha si kabelku v dosahu jeho ruky tak ma jistotu, ze mu ji projede, nedej boze kdyz prijedeme z nakupu, tak je schopen tasky vystehovat coby dup…
Holky, vy jste teda kecalky ![]()
Nu, já pěkně chcípám vedrem, teď jsem byla nakoupit, protože zítra jedeme na takovou minidovolenou pod stan na přehradu Hracholusky a než jsem došla zpátky domů, tak jsem úplně mokrá ![]()
Mluvily jste tu o hubnutí… mno já bych taky potřebovala, i když přítel říká, že se mu líbím taková jaká jsem, ale zase byla jsem dřív hubenější, teď jsem taková kulatější, taky příteli pořád něco vyvářím, většinou má teplý oběd i teplou večeři a jak jsou teď jahody nebo maliny, tak peču… mno a pak je těžký odolat. Teď mi zrovna třeba tchýně přivezla svíčkovou, knedlíky a červený zelíčko s vepřovým masem, má tu nějaký příbuzný, tak vyváří, tak nevím, co s tím udělám, přítel má o večeři postaráno a zbytek budu muset dát do mrazáku, jedeme totiž už zítra brzo ráno ![]()
Sharane:teeeda ty máš tak hodnou tchýni…:-)no já taky pořád vyvařuju a neodolám:-)takže to pak tak vypadá…:-)příjemnou dovolenou přeju…já teď přijela z práce na kole,no dusno splavená celá..už aby pořádně sprchlo…i ta tráva je tak suchá-hrůza.
Holky já už bych tak chtěla bobánka, no musím toho mýho nějak přesvědčit-a on se nechá
hihi.
Tak my jsme se teď vrátili z odpolední procházky a teda jsem vyřízená..to dusno dneska je úmorný.Snad už konečně sprchne a bude se líp dýchat.
Madi dvojčátka tak to obdivuju
to si neumím představit,určitě je to moc krásné ,ale ta práce..neumím si to představit mít dva takové čertíky jako je naše Vanesska.Ta vydá za dva:))))
Janulindo však se dočkáš, to těšeníčko je úplně nádherné a ty budeš mít první miminko,tak si těhulkování budeš užívat plnými doušky:) to my co už mimi máme,tak už to bude horší se starostma kolem prťat,ale i tak už se zas nemůžu dočkat!!! Je to něco jedinečnýho..
Jani, na svou tchýni si nemůžu stěžovat, je zlatá a třeba v některých věcech stojí spíš za mnou než za přítelem
a pak ještě dělá vrchní sestru v porodnici, takže až budu těhotná a pak rodit, tak o mě bude perfektně postaráno a mám jistotu, že se nikde nic nezanedbá. Ze začátku mi to přišlo docela divný, že bych před ní měla roztahovat nohy a rodit, ale teď už si tykáme a vycházíme spolu moc dobře, že se na to i těším, že tam nebude nikdo cizí.
Tady u nsá to vypadá, že by každou chvíli mohlo pršet už od rána a pořád nic, když nepočítám pár kapek, který spadly, když jsem šla na nákup. Mohlo by zapršet v noci, aspoň by se nám krásně spalo, dneska to byl horor, ve 2 ráno bylo ještě 25 stupňů venku a doma jsme měli pomalu saunu, oba jsme spali nahatý a bez peřin a stejně jsme nemohli usnout ![]()
Taky bych už chtěla bobánka, chceme oba chlapečka, snad se nám to povede. Jen u nás asi bude problém shodnout se na jméně, to bude ještě boj ![]()
Sharane tak to bude určo fajn s tou tchýní u porodu:) to má určo málokdo takto zařízené:) dobře, že tak skvěle vycházíte!
A jaká jména se Ti líbí?Už máš tak nějak vybráno?
Jinak tady u nás už začíná pomalu hřmít,tak snad z toho i něco bude..
Péťo, mně se hlavně líbí jméno Oliver, krásně se to hodí i k přítelovo příjmení a nebo potom ta klasická česká - Jakub, Adam, Honzík. Přítel chce Ondráška. Jméno mi nevadí, ale jmenuje se tak můj bratranec a ještě přítelovo bratr, takže to se mi moc dávat nechce. A holčičku si nepřipouštíme, přítel už jí má a oba opravdu chceme chlapečka, takže to by se řešilo asi až pak ![]()
Sharane tak Oliver je úplně nádherné jméno..taky se mi líbí:)) a přítelovi se to jméno nelíbí jo?
Péťo, on by raději toho Ondráška po bráchovi. Ale já věřím, že si Olivera prosadím, chce to čas ![]()
Sharane tak to určitě,chce to trvat na svém a vytrvat:))) určitě ho přesvědčíš
My jsme asi blázni, ale my si oba strašně moc přejeme dvojčátka
Jenže to by byla asi hrozně velká náhoda, aby nám to vyšlo