Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny nově příchozí děvčata
snad se nám to povede jak plánujeme…chtěla bych začít také brát nějaké vitamíny co jsou potřebné atd…ale až po vyléčení ![]()
Janulinda píše:
Zdravím všechny nově příchozí děvčatasnad se nám to povede jak plánujeme…chtěla bych začít také brát nějaké vitamíny co jsou potřebné atd…ale až po vyléčení
janulindo, říká že dobrá je kyselina listová ale to asi víš, ale já nejsem moc zastáncem tadytech doplnků, myslím že mhome lepší je spousta zeleniny, ovoce a stravovat se „zdravě“
to určitě ano není nad přírodní ,,čisté" vitamíny…kyselinu listovou mám doma koupenou také vitamín B12
začínám si pečlivě vést MS kalendář, jenže díky ,,rozhašení" mého cyklu díky antibiotik a hormonů mám cyklus od cca 27 až 35 dní, takže propočet plodných a neplodných dnů je těžký…co doporučuješ Zuzi?Jsou prý nějaké testy na zjištění ovulace,ale nemám s tím žádné zkušennosti…spíše počkám až se tělo dá do pořádku a bude vše v normálu tak jako dříve…
Janulinda píše:
to určitě ano není nad přírodní ,,čisté" vitamíny…kyselinu listovou mám doma koupenou také vitamín B12začínám si pečlivě vést MS kalendář, jenže díky ,,rozhašení" mého cyklu díky antibiotik a hormonů mám cyklus od cca 27 až 35 dní, takže propočet plodných a neplodných dnů je těžký…co doporučuješ Zuzi?Jsou prý nějaké testy na zjištění ovulace,ale nemám s tím žádné zkušennosti…spíše počkám až se tělo dá do pořádku a bude vše v normálu tak jako dříve…
janulindo tak v tomhle ti absolutně neporadím, my jsme na to jednoho prostě hupsly a bylo, ale máě pravdu v lékárně se prodává ovulační test, já ho nikdy nezkoušela, ale určitě ho az to prijde vyzkouším
tady jsem našla pár diskuzí ohledně těch testů třeba se tam dočteš co potřebuješ vědet
https://www.emimino.cz/…-test-38418/
Díky přečtu si o tom více, no teď jsem si našla na internetu výbornou věc…přírodní produkt gynex kapky a snad by mi to pomohlo i v boji proti té Ureaplasmě a pak také jako prevence
také mi bylo doporučováno vyzkoušet některý z produktů herbalife, ale nevím…no já se tak těším až budu zdravá a budeme moci začít plánovat všechno:-)
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat?
My jsme plánovali, že se začneme snažit teď od tohoto cyklu, ale asi to spíš bude vypadat na někdy později. Oba bysme chtěli už teď, ale má to pár překážek.
Hlavní důvod je asi to, že já nechodím do práce, dodělávám vysokou školu, takže bych nedostávala žádný peníze a musela pak nastoupit na 4-letou mateřskou
Letos jsem měla dělat státnice, ale odložila jsem si to až na příští rok. Práci si hledám, ale zatím nemůžu najít a tak to vypadá tak, že od září nastoupím k přítelovi do práce normálně do provozu na 3 směny
ale zase budeme mít dvě dost služný výplaty a vzhledem k tomu, že se chceme stěhovat do většího bytu, který bude potřeba dost zrekonstruovat, tak každá koruna bude dobrá. Takže jsme to zatím odložili a těžko říct, kdy se na to vrhneme ![]()
Jinak nějaké informace o mě, za měsíc mi bude 25 a příteli 26. Přítel má z předchozího manželství 3-letou dceru, kterou máme jednou za 14 dní na víkend. Na září plánujeme svatbu, ale těžko říct, kdy přesně bude, protože přítel ještě není rozvedený, ve čtvrtek jedeme na soud podat návrh a oba doufáme, že se to vyřídí rychle. Uvidíme, na kdy mu přijde předvolání a podle toho stanovíme nějaký přesný datum.
Tak to by asi pro začátek mohlo stačit ![]()
Ahojky Sharane, moc tě vítám, samozdřejmě jsme rády, že jsi se k nám také přidala:-)já jsem na tom podobně jen tu vysokou nedělám,chtěla jsem,ale okolnosti mi to nějak nedovolily, je mi 21 let, pracuji jako zdravotní laborantka, příteli je letos 30 a není divu, že by také mimi chtěl( já však více
i když mě každý odrazuje že jsem příliš mladá ). Minulý rok jsme se přestěhovali a žijeme spolu rok a půl skoro, děláme si to v bytečku příjemnější a samozdřejmě všechno stojí hodně peněz,takže chceme nejdříve všechno pořádně zařídit, zrekonstruovat a upravit…v lednu jsme se domluvily,že bychom se mohly začít snažit, ale přidaly se zdravotní problémy a potom přehodnocení situace,že se mimi odloží až někdy na rok 2011 záleží jak všechno půjde
člověk hold musí být rozumný…
Přeji ti ať vám to rozvodové řízení dobře dopadne a jde to hladce… ![]()
No jde to ale dře to
Mám dole asi 9 kg a už vypadám jako člověk. Dnes mi manžel přivez další dávku tak se pokračuje dál. ![]()
Sharane ahoj
, je to hrůza v téhle době sehnat práci, já jsem jí taky dlouho hledala, nakonec mě zařídila flek kámoška ve firmě kde pracovala, ale nakonec to dopadlo tak e mě zase pěkně vyštípala pryč protože jsem měla větší úspechy ![]()
Pandora - no vidíš jaká jsi šikulka
No šikovná:-)joo dneska je to hrozný s prací…sama jsem chtěla pracovat ve zdravotnictví,co jsem vystudovala laborantku ale rok jsem dělala v obchůdku s oblečením,až se na konec poštěstilo:-)člověk musí vyčkat a nevěšet hlavu..ony se ty karty musí jednou obrátit zase:-)))
Zuzi a to byla jako kamarádka jo?
no jo dnes lidi hledí sobečtěji samozdřejmě ve svůj prospěch noo…ale to tak asi bylo a bude…kamarád nekamarád…ale spíše to asi byla z její strany závist, že se ti dařilo lépe než jí…taky pár takových znám… ![]()
Hrozný je že mám na všechno chut.No a za chvíli chceme další tak to bude nanovo.
Jsem asi odsouzená hubnout celej život
No už mám svou velikost ( 36) tak ti chci ještě jednou moc poděkovat.Nebejt tvé rady tak nevim nevim co by se mnou bylo.Jsi zlatíčko. ![]()
Janulinda píše:
No šikovná:-)joo dneska je to hrozný s prací…sama jsem chtěla pracovat ve zdravotnictví,co jsem vystudovala laborantku ale rok jsem dělala v obchůdku s oblečením,až se na konec poštěstilo:-)člověk musí vyčkat a nevěšet hlavu..ony se ty karty musí jednou obrátit zase:-)))
Zuzi a to byla jako kamarádka jo?no jo dnes lidi hledí sobečtěji samozdřejmě ve svůj prospěch noo…ale to tak asi bylo a bude…kamarád nekamarád…ale spíše to asi byla z její strany závist, že se ti dařilo lépe než jí…taky pár takových znám…
janulindo aspon mi to otevřelo oči kdo ta holka vlastně je - jinak já mám stavební - po návratu z prahy kde jsem pracovala na perfektním místě, jsem pracovala v erotic city:-)) ale mělo to i své výhody ![]()
pandora píše:
Hrozný je že mám na všechno chut.No a za chvíli chceme další tak to bude nanovo.Jsem asi odsouzená hubnout celej život
No už mám svou velikost ( 36) tak ti chci ještě jednou moc poděkovat.Nebejt tvé rady tak nevim nevim co by se mnou bylo.Jsi zlatíčko.
děkuju, to jsem moc ráda že se ti to podařilo, jsi fakt šikovná
za to já ted nějak stagnuju, už jsem toho měla plné zuby, úplně se mi chtělo zvracet, tak jsem měla dneska smažák
ale paradoxně je mi ještě hůř než kdybych si ho nedala:-) ![]()
Já to taky šidim . Dám si třeba melouna a okusuju co je v dosahu ale Martin to nesmí vidět asi by mě zabil.Tak si vždycky zalezu do kuchyně jako že uklízim a aspon si kousnu.Taky je mi z toho už zle.