Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
janik73 píše:
Zuzi, ale my jsme na dovolenou neodjeli, moje doktorka to nedoporucovala, meli jsme cestovat na Hawaii letenky zaplacene, mela to byt nase svatebni cesta. Na pristi rok jsem objednala Rim takovy romanticky weekend s manzelem na svateho Valentyna. Tak uvidime, akorat ze jeste kojim, tak uvidime
aha já myslela že právě na dovče se zadařilo, to jsem nepochopila ![]()
pandora píše:
Taky jsme chtěli holčičku . Modlim se aby nám to vyšlo ted strašně bych chtěla buchtu![]()
já se zase modlím za chlapečka ![]()
Jani - taky koukám to je něco - tyhle příběhy mě vždycky hrozně dojímají
pandoro - tak to máš doma velké štstíčko, hlavně že to dobře dopadlo, tech smutných příběhů je tu až moc
už jsem to někde psala ale my zase zkusíme metodu rychlých a pomalých spermii, s klárkou nám to vyšlo, holčičku jsme si moc přály oba, andymu už je to ted jedno, ale já bych moc chtěla toho kluka
Prave, kdyz jsme prestali verit, ze se to povede a planovali jsme prave na dovce si to uzit a zkusit to
janik73 píše:
Prave, kdyz jsme prestali verit, ze se to povede a planovali jsme prave na dovce si to uzit a zkusit to
jooo táák, takže jste si koupili drahou dovču za účelem těhu, ale už to bylo jaksi zbytečné?, už to chápu dobře?
![]()
Jak jsi myslela ty rychlí a pomalí spermie ? Holčičky bejvaj pomalejší ale zase dýl vydržej.Chce to asi pořádně vychytat ovulaci a pak nějak skloubit ty rychlý a pomalý spermie . Ale jak ? Tak porad jak na to .Kdy teda mít sex a počít holku. ![]()
no když chcete holčičku tak by to chtělo mít sex před ovulací aby jsi v sobě měla nějaký holky když to vajíčko půjde kolem, protože když by jste se milovaly v den ovulace, tak ty klučičí spermie ty holky předběhnou
tak asi tak nějak
![]()
Jasně takže tak den před ovulací ? Tak zas teploměr a pojedu ach jo.Každopádně dík
no asi tak nějak, možná dva dny, já právě nemám zjištěno jak dlouho spermie v pochve přežívají, slyšela jsem ohledně toho spoustu názorů
navíc jsem klárku celou dobu ukecávala že to prostě musí být holka, tak budu bříško ukecávat zase na kluka ![]()
Dobrou
jdu do hajan jsem mrtvá . Dnes byl fakt vražednej den. Vezli jsme staršího na letiště . Jel na tábor a ted budu mít 3 týdny klid. Už se nemůžu dočkat
![]()
no jo, když já tu holku fakt moc chtěla ![]()
taky jdu do hajan, dobrou všem
Zuzi, presne tak poridili jsme si drahou dovolenou a hodne daleko aby nas nikdo nerusil, tak snad pristi rok nam dovca vyjde:-)
Jinak vsem krasne ranko
Zuzko, tak dame na Tvou radu a zkusime holcicku podle Tve metody:-) kdyz se Vam tak krasne povedla:-) ![]()
pandora píše:
Holky měla jsem císeře protože malej měl pupečník 2× obtočenej a zauzlovanej kolem krku .Doufám že stačí počkat až malímu bude tak rok a půl a pak se snažit o mimčo .
Pandoro prosím tě, a jak to doktoři poznali, že má malý obtočený pupečník? Viděli to na utz nebo dělali císařský řez i kvůli něčemu jinému?
Ptám se proto, že malý měl to samé, narodil se ale přirozenou cestou, celý přidušený, měl namále. Mám z toho u druhého hrozný strach ![]()