Ovulační testy – za jak dlouho je vidět testovací čárka?

2939
14.7.10 10:17

Ovu testy

Ahoj holky, mám otázku ohledně ovu testů - když Vám vyšel tento test pozitivně, vyskočila Vám hned testovací čárka? Nebo to může trvat delší dobu? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5907
14.7.10 10:33

Já jsem se testovala, a jasně asi do 10 min.Předtím jsem napsala blbost.

Příspěvek upraven 14.07.10 v 10:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.7.10 10:37

eneer, vysledok ovulacneho testu sa odcitava po desiatich minutach :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
14.7.10 10:50
soldi píše:
eneer, vysledok ovulacneho testu sa odcitava po desiatich minutach :wink:

Díky, jj to vím, spíš jsem se chtěla zeptat, jak je to v praxi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
14.7.10 10:51
milhaus píše:
Já jsem se testovala, a jasně asi do 10 min.Předtím jsem napsala blbost.Příspěvek upraven 14.07.10 v 10:39

Jako že se ukázala hned a s časem postupně sílila?? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
14.7.10 11:08

Prosím tě,já jsem dnes trochu mimo,před ovulací je slabá čárka,a v den ovulace jsou čárky silné,pak slábne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michell007
14.7.10 11:39

Ahoj holky, mám dotaz, v pátek jsem měla pozitivní test, v sobotu navečer stále pozitivní, v neděli už negativní, kdy myslíte, že proběhla ovulace? BT neměřím. Díky za odpovědi… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20518
14.7.10 11:46
Eneer píše:
Ahoj holky, mám otázku ohledně ovu testů - když Vám vyšel tento test pozitivně, vyskočila Vám hned testovací čárka? Nebo to může trvat delší dobu? :andel:

Ty, už je to nějaká doba, kdy jsem testovala (s Járou), takže si to přesně nepamatuju, ale bylo to přesně podle návodu. Takže jestli je tam, jak píšou holky, 10 min, tak to tak opravdu bylo. BT jsem si měřila, a test byl doplňující, a opravdu ovu byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.7.10 11:49
Michell007 píše:
Ahoj holky, mám dotaz, v pátek jsem měla pozitivní test, v sobotu navečer stále pozitivní, v neděli už negativní, kdy myslíte, že proběhla ovulace? BT neměřím. Díky za odpovědi… :mavam:

Co mám načteno, ovulace je vlastně okamžik, uvolnění vajíčka, puknutí „hnízda“. A nsáleduje cca 24 - 30 hodin, kdy může dojít k oplodnění. Ovulační hormon vylítne v okamžiku ovulace a pak postupně pomalu klesá. Takže těžko říct. Protože ale hladina hormonu byla i v sobotu, tak bych tipla pátek večer - noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
14.7.10 11:50

Každý test,má svůj návod,ale pokud jsi byla pozitivní hned v pátek,tak jsi měla ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
14.7.10 11:51
Emilie píše:
Eneer píše:
Ahoj holky, mám otázku ohledně ovu testů - když Vám vyšel tento test pozitivně, vyskočila Vám hned testovací čárka? Nebo to může trvat delší dobu? :andel:
Ty, už je to nějaká doba, kdy jsem testovala (s Járou), takže si to přesně nepamatuju, ale bylo to přesně podle návodu. Takže jestli je tam, jak píšou holky, 10 min, tak to tak opravdu bylo. BT jsem si měřila, a test byl doplňující, a opravdu ovu byla.

Díky… dnes jse našla úplně slabulinkou skoro neviditelnou testovací čárku, jsem 12 DC, tak budu testovat dál a snad bude sílit :-) jinak mám pocit, že se mi zbláznila BT :zed: 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michell007
14.7.10 11:58

Ahoj, používám ovu testy Wondfo, v návodu je, že se má test vyhodnotit po uplynutí přesně 5 min. V pátek, kdy mi poprvé vyšel test pozitivní, byla vidět silnější testovací / snad už po 2 min.

• Citovat
  • Upravit
2939
14.7.10 12:02
Michell007 píše:
Ahoj, používám ovu testy Wondfo, v návodu je, že se má test vyhodnotit po uplynutí přesně 5 min. V pátek, kdy mi poprvé vyšel test pozitivní, byla vidět silnější testovací / snad už po 2 min.

Tak to myslím, že ovu proběhla v pátek, pokud byla silnější testovací čárka než kontrolní :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.7.10 12:32

spravne pouzivanie ovu testov- vsetkych:

ovu test sa robi po dvoch hodinach nepitia a nikdy sa nerobi rano, ale medzi desiatou a osmou vecer, najlepsie kazdy den o tej istej dobe

ovu test ukazuje zvysenu hladinu LH, ktora je potrebna na prasknutie folika, ked je pozitivny ovu test, tak ovulacia nastava o 12-48 hodin po poslednom pozitivnom ovu teste, kedze moze byt pozitivny aj niekolko dni po sebe.

pozitivny vysledok je ked je testovacia ciarka silnejsia alebo rovnaka ako kontrolna. nestaci, ked je takmer rovnako silna.
je jedno ako dlho jej to trva- ci dve minuty alebo pat, ale malo by to byt do desat minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.7.10 12:34
Michell007 píše:
Ahoj holky, mám dotaz, v pátek jsem měla pozitivní test, v sobotu navečer stále pozitivní, v neděli už negativní, kdy myslíte, že proběhla ovulace? BT neměřím. Díky za odpovědi… :mavam:

ak bol v sobotu vecer pozitivny, ovulka mohla byt v case od nedela rana do pondelka vecera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí