Ovulační testy – za jak dlouho je vidět testovací čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
14.7.10 12:37
Emilie píše:
Michell007 píše:
Ahoj holky, mám dotaz, v pátek jsem měla pozitivní test, v sobotu navečer stále pozitivní, v neděli už negativní, kdy myslíte, že proběhla ovulace? BT neměřím. Díky za odpovědi… :mavam:
Co mám načteno, ovulace je vlastně okamžik, uvolnění vajíčka, puknutí „hnízda“. A nsáleduje cca 24 - 30 hodin, kdy může dojít k oplodnění. Ovulační hormon vylítne v okamžiku ovulace a pak postupně pomalu klesá. Takže těžko říct. Protože ale hladina hormonu byla i v sobotu, tak bych tipla pátek večer - noc.

trosicku si dovolim upravit tieto info :roll:

ano, ovulacia nastava pri prasknuti folikulu, ale vajicko je schopne potom este oplodnenia do 12 hodin, urcite nie 24-30.

vrchol ovulacneho hormonu- luteizacny hormon- nastava 12-48 hodin PRED ovulaciou, cize ak pozitivny test bol v sobotu, ovulka mohla byt v sobotu, nedelu alebo pondelok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michell007
14.7.10 12:56

Díky moc za vyčerpávající odpověď :palec: Každopádně - je to věda… stejně mě teď nezbývá nic než čekat jestli jsme se trefili.. osobně si myslím, že když byl ovu test pozitivní ještě v sobotu v 18.00, ovu proběhla asi v neděli. Samozřejmě :hug: proběhlo v so, ne i v pondělí :oops: Rozhodně nic nenechávám náhodě :mrgreen: … a když už jsem to naťukla, kdy myslíte, že by mohl citlivý TT ukázat // ? Chtěla jsem ho zkusit tak po 10 dnech :andel:

• Citovat
  • Upravit
20518
14.7.10 13:10

Ještě přidám odkaz na stránky http://merenibt.xf.cz/index2.html, najdi si odkaz ovulační testy, tam je vše a velmi jednoduše popsáno, dokonce i kalkulačka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.7.10 13:28

michell, tak ste riadne istili :palec: :-D

tehu test- jednoznacne odporucam mamatest, desat dni po ovulacii ak je zena tehu, uz vacsinou ukaze aspon ducha. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michell007
14.7.10 13:53

Mrknu na to. Za týden dám vědět, při jakémkoli výsledku.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
375
14.7.10 15:30

Ahoj holky :mavam: , pokud mate vetsi spotrebu ovulacnich testu (nevite kdy mate ovulku nebo ji mate nepravidelnou),tak doporucuji koupit ovu testy pres internet v Americe.. Maji je tam vyrazne levnejsi a i s naklady na dopravu vyjdou kolem 10ti korun/kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.11 08:37

Ahoj je normálním když už mám třetí ten pozitivní ovu test??

• Citovat
  • Upravit
17359
16.12.11 09:04

ano. tri dni byt mozu. ked je to viac ako 5, tak to moze znamenat bud vysoku hladinu LH, alebo prilis citlive ovulacne testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí