Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Emilie píše:Michell007 píše:Co mám načteno, ovulace je vlastně okamžik, uvolnění vajíčka, puknutí „hnízda“. A nsáleduje cca 24 - 30 hodin, kdy může dojít k oplodnění. Ovulační hormon vylítne v okamžiku ovulace a pak postupně pomalu klesá. Takže těžko říct. Protože ale hladina hormonu byla i v sobotu, tak bych tipla pátek večer - noc.
Ahoj holky, mám dotaz, v pátek jsem měla pozitivní test, v sobotu navečer stále pozitivní, v neděli už negativní, kdy myslíte, že proběhla ovulace? BT neměřím. Díky za odpovědi…
trosicku si dovolim upravit tieto info ![]()
ano, ovulacia nastava pri prasknuti folikulu, ale vajicko je schopne potom este oplodnenia do 12 hodin, urcite nie 24-30.
vrchol ovulacneho hormonu- luteizacny hormon- nastava 12-48 hodin PRED ovulaciou, cize ak pozitivny test bol v sobotu, ovulka mohla byt v sobotu, nedelu alebo pondelok ![]()
Díky moc za vyčerpávající odpověď
Každopádně - je to věda… stejně mě teď nezbývá nic než čekat jestli jsme se trefili.. osobně si myslím, že když byl ovu test pozitivní ještě v sobotu v 18.00, ovu proběhla asi v neděli. Samozřejmě
proběhlo v so, ne i v pondělí
Rozhodně nic nenechávám náhodě
… a když už jsem to naťukla, kdy myslíte, že by mohl citlivý TT ukázat // ? Chtěla jsem ho zkusit tak po 10 dnech ![]()
Ještě přidám odkaz na stránky http://merenibt.xf.cz/index2.html, najdi si odkaz ovulační testy, tam je vše a velmi jednoduše popsáno, dokonce i kalkulačka ![]()
michell, tak ste riadne istili
![]()
tehu test- jednoznacne odporucam mamatest, desat dni po ovulacii ak je zena tehu, uz vacsinou ukaze aspon ducha. ![]()
Ahoj holky
, pokud mate vetsi spotrebu ovulacnich testu (nevite kdy mate ovulku nebo ji mate nepravidelnou),tak doporucuji koupit ovu testy pres internet v Americe.. Maji je tam vyrazne levnejsi a i s naklady na dopravu vyjdou kolem 10ti korun/kus.
Ahoj je normálním když už mám třetí ten pozitivní ovu test??
ano. tri dni byt mozu. ked je to viac ako 5, tak to moze znamenat bud vysoku hladinu LH, alebo prilis citlive ovulacne testy