Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky chtěla jsem se zeptat jaké máte příznaky když máte ovulaci jestli to nějak pocitujete a nebo ano nevíte že ji máte?
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: 9 příznaků ovulace: Jak poznáte plodné dny
Ahoj.Já mám vždycky 12DC až 14 DC ovulační hlen a bolí mě podbřišek.Tak se s manžou víc tulíme
zatím těhu nejsem.Pa
Beruško přesně jak je tu psáno, hlen, chuť na sex
, bolení podbřišku ![]()
este by som pridala, ze si mozes pripadat krajsia a pritazlivejsia
![]()
ale napr. to nemusis citit vobec- to je aj moj pripad.
Já žádné příznaky nepozorovala,takže jsem nepoznala,kdy mám ovulaci.
soldi píše:
este by som pridala, ze si mozes pripadat krajsia a pritazlivejsia![]()
ale napr. to nemusis citit vobec- to je aj moj pripad.
To sjem tkay slyšela, že to chlap vycítí ![]()
no, ano, zene sa v obdobi ovulacie vylucuje hormon estrogen, ktory sposobuje vsetky plodne znaky a ma za nasledok aj vylucovanie feromonov, co maju chlapi tak radi ![]()
kedysi bola taka seria fotiek zien, na jednej boli v obdobi ovulacie a na druhej ten isty cyklus ale tesne pred ms.
a rozdiel bol viditelny! kazda bola krajsia v obdobi ovulacie ![]()
Ahojky, ja mam pichani v podbrisku a vypozorovala jsem, ze tesne pred OVU je mi spatne
a podle hlenu. Zacala jsem i sledovat cipek, ale v tom skutecne novacek.
K tomu zkuz OVU testy, podle pocitu a testu zjistis, kdy opravdu nastane.
Ahojky holky, míváte v době ovulace i nafouklé bříško? V poslední době jsem vypozorovala, že se cítím nafouklá ![]()
Ahoj,já nevím,tohle jsem nikdy u sebe nepozorovala,ale vím,že ovu mívám bolestivou a mám čirý výtok…jiné příznaky ovu nemívám.Pak už nastupuje jen premenstruacní syndrom-nebo jak se to nazývá…
Mám příznaky ovulace, ale v různé dny. 13DC mě začali bolet prsa, nafoukla jsem se a začal bolet podbřišek, ale 15DC jsem byla nadržená a objevil se hlen. Jinak délku cyklu mám 26 dní a měření teploty s malým drakem je sci fi
Dík za odpověď ![]()