Ovulace - příznaky a pocity

91
14.7.10 18:34

oviulace

Ahojky holky chtěla jsem se zeptat jaké máte příznaky když máte ovulaci jestli to nějak pocitujete a nebo ano nevíte že ji máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
171
14.7.10 19:08

Ahoj.Já mám vždycky 12DC až 14 DC ovulační hlen a bolí mě podbřišek.Tak se s manžou víc tulíme :mrgreen: zatím těhu nejsem.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
14.7.10 19:47

Beruško přesně jak je tu psáno, hlen, chuť na sex :lol: , bolení podbřišku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.7.10 19:50

este by som pridala, ze si mozes pripadat krajsia a pritazlivejsia :srdce: :mrgreen:

ale napr. to nemusis citit vobec- to je aj moj pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
14.7.10 19:54

Já žádné příznaky nepozorovala,takže jsem nepoznala,kdy mám ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
14.7.10 20:10
soldi píše:
este by som pridala, ze si mozes pripadat krajsia a pritazlivejsia :srdce: :mrgreen:ale napr. to nemusis citit vobec- to je aj moj pripad.

To sjem tkay slyšela, že to chlap vycítí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.7.10 20:17

no, ano, zene sa v obdobi ovulacie vylucuje hormon estrogen, ktory sposobuje vsetky plodne znaky a ma za nasledok aj vylucovanie feromonov, co maju chlapi tak radi :mrgreen:

kedysi bola taka seria fotiek zien, na jednej boli v obdobi ovulacie a na druhej ten isty cyklus ale tesne pred ms.
a rozdiel bol viditelny! kazda bola krajsia v obdobi ovulacie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
14.7.10 21:35

Ahojky, ja mam pichani v podbrisku a vypozorovala jsem, ze tesne pred OVU je mi spatne :poblion: a podle hlenu. Zacala jsem i sledovat cipek, ale v tom skutecne novacek.

K tomu zkuz OVU testy, podle pocitu a testu zjistis, kdy opravdu nastane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
12.5.11 10:26

Ahojky holky, míváte v době ovulace i nafouklé bříško? V poslední době jsem vypozorovala, že se cítím nafouklá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
12.5.11 10:31

Ahoj,já nevím,tohle jsem nikdy u sebe nepozorovala,ale vím,že ovu mívám bolestivou a mám čirý výtok…jiné příznaky ovu nemívám.Pak už nastupuje jen premenstruacní syndrom-nebo jak se to nazývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.13 11:21

Mám příznaky ovulace, ale v různé dny. 13DC mě začali bolet prsa, nafoukla jsem se a začal bolet podbřišek, ale 15DC jsem byla nadržená a objevil se hlen. Jinak délku cyklu mám 26 dní a měření teploty s malým drakem je sci fi :zed: Dík za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex