Snažilky léto 2010

2200
15.7.10 22:36

snažilky léto 2010

Ahoj, hledám holky, které se teď budou začínat snažit o mimiško:) Ráda bych popovídala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
16.7.10 08:05

Ahoj, ráda se přidám :-) Snažit se začneme tento měsíc, doma máme pětiletého rošťáka a doufáme, že bude mít brzy brášku nebo sestřičku. Když synovi byli 2 roky, začala jsem se léčit se sníženou funkcí štítné žlázy a teprve před šesti měsíci se hodnoty stabilizovaly na hladině normálu, to je důvod, proč jsme čekali „tak dlouho“. Přeju všem //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
16.7.10 08:31

Ahoj, tak to je paráda. Pro mě to bude první, ale přítel už má 2 letého kluka o kterého se střídavě staráme, takže mám základ:)Nevim jak dlouho před mám vysadit HA? Příští týden doberu, ale až 9.8. jdu na vakcínu. Do té doby nemůžu otěhotnět. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
16.7.10 09:13

Ahojky holky :mavam:
Mi už jsme taky ve snaženi -3 týdny tak uvidime jak to klapne - v březnu sem o mimi prišla tak sand ted bude vše v pořádku a brzo se objeví // - vám tatké přeji aby to bylo co nejdřív :palec:
S@rku - je to lepší mít tu štítnou zalečenou tak ted smele do toho - ja se s hypofunci štítnice lečím už nakej 4 rok - co bereš euthyrox nebo Letrox ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
16.7.10 09:17

Tak to budu držet pakečky:) Já měla problémy s HPV infekcí, byla jsem na zákroku a teď jdu 9.8. na druhou vakcínu a pak hurá do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
16.7.10 09:24

Papaji - tak srpen je tady za chvili a pak se urcite zadari -tak podle me mužes antikoncepci už vysadit - tech par dni si date pozor a pak sup na to . :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
16.7.10 09:29

no, bohužel ale podné dny mi pak vychází až na začátek září. Ach jo:( už se na to moc těším, strašně si přeju holčičku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.7.10 09:38

gabka - já beru Letrox 150 denně, dlouho nic nezabíralo a hodnoty byly špatné, teď jsou konečně dobré a stabilizované, huráááá :) Filípek (můj syn) si sourozence moc přeje, nejdřív chtěl jen kluka a teď už říká, že je to jedno, hlavně ať už něco pořídíme:)

papajinko - jak píše gabka, taky bych antikoncepci vysadila a dávala si pozor a pak hurá na věc :-)

Mně antikoncepce nevyhovovala měla jsem bolesti hlavy (vždy po cca 5 letech užívání)a nejspíš to ovlivňovalo i špatné hodnoty štítné žlázy, protože se po vysazení rázem zlepšily o 100%, takže jsem používala Pharmatex gel a maximální spokojenost a spolehlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
16.7.10 09:42

Tak fajn, doberu to a pak budem opatrný. Škoda, chtěli jsme se snažit v srpnu na dovče:( no nevadí.. Příští týden jdu na gyndu, tak se musim pozeptat co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
16.7.10 09:51

Ahoj, tak sem tady… :mavam:
Kdyz to tu tak procitam, tak si pripadam tak trosku jako zloduch, neberu zadny kyseliny listovy, nemerim si teplotu, jediny co sem si hlidala, bylo datum ovulky z tabulek… V tu dobu se snazim pritele strhat obden a mimo tyhle dny ob tri dny… :mrgreen: Porad si rikam, abych si nedelala nadeje, ze to urcite dostanu. Cejtim se sice v pohode, ale verim, ze to bude zklamani… :-? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
16.7.10 09:52

S@rku ja taky brala na zacatku 150 letrox a ted beru 125 euthyrox :lol:
a HA uz neberu taky asi 4 roky nebot sem trpela na strašný migreny -tak koukam že to mame stejný.
Me je jedno jestli holcicka nebo klučík hlavne aby to ted vyělo a bylo to zdraví holky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
16.7.10 09:59

Ahoj Ráďo, já beru kyselinu listovou, ale myslim, že hlavní je jíst celkově zdravě. Jsem zvědavá jak se nám bude dařit. Přítel je o 10 let starší, tak už by to chtělo mimčo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
16.7.10 10:02

papajinka - Tak ja jim tak nejak porad stejne, na co mam chut… :mrgreen: Tim ze je to prvni mesic, tak me to nijak nestresuje, i kdyz vim, ze bych si to moc prala. :-) Snazila sem se preji z normalniho kafe na bezkofeinovy, ale pak sem se docetla, ze je to horsi, takze si zase budu davat svoje ranni normalni… Alespon tam mam vic mlika, jak kafe, tak mi to chutna nejvic. :mrgreen: Prestala sem pit colu (i kdyz priznavam, ze sem si uz 2× koupila takovou tu malickatou plechovku), ale jediny, co se mi za boha nedari, je omezit koureni. :roll: Na tvrdo se prestat bojim, protoze bych pak byla dost nervni a to by asi nebylo uplne fajn… Takze doufam, ze az otehotnim, nebudu na to mit vubec chute a bude se mi z toho delat zle. :poblion: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
16.7.10 10:06

Já jim taky normálně, ale každej den si beru zeleninu a ovoce. Kafe nepiju a kouřit jsem přestala kvůli operaci na začátku roku. Teď si dám vyjímečně, tak jednou za měsíc s kámoškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
16.7.10 10:08

Tak to ti blede zavidim… :-)
Ted se snazim pochytat co nejvic info, jak by mel vypadat tehotensky test, jestli budu tehotna, kdyz carka bude jenom slaba atd. atd., tak snad nebudu plasit… :mrgreen:
Snad se zadari, tak moc bych si to prala. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital