Clostilbegyt a duphaston

144
18.7.10 19:21

clostilbegyt a duphaston

ma tu nekdo zkusenosti s clostilbegytem a duphastonem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
18.7.10 19:29

já, už 5.měsíc a bez efektu, naopak mě clostilbegyt ničí sliznici, takže se vajíčko nemá ani kde uchytit, takže pro mě léčba nevhodná a následuje IVF, ale hodně holkám pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
18.7.10 19:50

Ahojky,já beru clostík už 2cykly,dokonce 2 denně od 5. do 10. dne, a od 20dne ještě utrogestan a stále nic :nevim: Bazální teplota mi prozradila,že ovulace probíhá,snaženíčka bylo taky ažaž…a stále nic :cert: Jestli to je tou psychikou,jsem tím doslova posedlá víš??Nedokážu se na nic jiného už soustředit…je to na palici.Přemýšlím,jestli si nemám říct doktorovi o Duphaston,jestli by spíš nezabral :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
18.7.10 20:00

me bylo hrozne zle po prvnim prasku duphastonu pak uz to slo.doufam ze to pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
18.7.10 20:10

Ahoj holky.....já mám zkušenosti s Clostíkem a Utrogestanem…po 5 cyklech se zadařilo,ale na netu jsem četla, že Utrogestan může ovlivnit ovulaci…pokud se bere v nesprávný termín…a je fakt, že jsme utrouš na jeden cyklus vysadila a brala jen clostík a zadařilo se…nevím jestli to bylo tím…tak držím pěstičky,aby to brzy vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
18.7.10 20:10

Já ti přeju,aby ti pomohl a brzy abys byla těhulka :palec: Já hold musím mít trpělivost,a nebo se smířit s tím,že mimčo už nebude,což mě asi zabije :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
18.7.10 20:13

Olienko-a jak dlouho se snažíte? Hlavně je opravdu důležitá psychika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
18.7.10 20:14

my se snazime od zari a furt nic ted mam na dva mesice clostilbegyt a duphaston tak snad. ted cekam co bude po mesicu uzivani, za dva dny skusim test a uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
18.7.10 20:15

Ahojík akydo,a to jsi brala clostík 5měs v kuse??Protože jsem někde četla,že po 3měs by se měla dát pauza :nevim: tak ted nevím.Zítra bych to měla dostat a nemám další clostík,tak nevím jestli mám otravovat doktora aby mi napsal další,abych mohla pokračovat v tom boji dál.Ale jsem ráda,že se konečně ozval někdo,komu taky trvalo dýl než se zadařilo s clostíkem:)) protože já už to chtěla vzdát…myslela jsem,že když se to za 2cykly nepovedlo,tak že je to marný…tak díky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
18.7.10 20:18

akydo,snažíme se 11měsíců,po zamlklém těhotenství v 8týdnu :cry: Jsem z toho už ztrápená a ta moje psychika??To je troska,jsem už z toho na dně.Když to dostanu,tak se mnou není žádná řeč a nejraději bych zalezla někam do sklepa,protože se nenávidím :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
18.7.10 20:19

jojo brala jsem ho v kuse…taky jsem se ptala doktorky, že jsem to četla,ale ona řekla,že se dá brát 6. měsíců…skoro už to vypadalo, že mě bude píchat už Pregnyl,když Clostík nezabíral a pak se zadařilo … jéje teprve 2 měsíce…to nevěš hlavu…vždyť to je krátká doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
18.7.10 20:22

Olienko…teď jsem dočetla, že se celkem snažíte 11. měsíců.....mě je teda 33 let…tak jsem to nedaření se začala řešit už po půl roce snažení…nekdív partner spermiogram a pak přišli na řadu hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
18.7.10 20:25

jo to když jsem dostala menses tak jsem to vždycky taky obulela…není to jednoduché…ale to není důvod,aby ses Ty nenáviděla…zamlklého těhu je mi u Tebe líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
18.7.10 21:02

akydo,budu tedy bojovat dál…moc jsi mi pomohla a jsem moc ráda,že jsem tě poznala. Doufám,že se ještě ozveš?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
19.7.10 08:52

Olienko.....chodím tady na emimnu na jednu stálou diskuzi.....tak budu nakukovat i sem nebo klidně písni soukromou zprávu…pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí