Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ma tu nekdo zkusenosti s clostilbegytem a duphastonem
já, už 5.měsíc a bez efektu, naopak mě clostilbegyt ničí sliznici, takže se vajíčko nemá ani kde uchytit, takže pro mě léčba nevhodná a následuje IVF, ale hodně holkám pomohl
Ahojky,já beru clostík už 2cykly,dokonce 2 denně od 5. do 10. dne, a od 20dne ještě utrogestan a stále nic
Bazální teplota mi prozradila,že ovulace probíhá,snaženíčka bylo taky ažaž…a stále nic
Jestli to je tou psychikou,jsem tím doslova posedlá víš??Nedokážu se na nic jiného už soustředit…je to na palici.Přemýšlím,jestli si nemám říct doktorovi o Duphaston,jestli by spíš nezabral ![]()
me bylo hrozne zle po prvnim prasku duphastonu pak uz to slo.doufam ze to pomuze
Ahoj holky.....já mám zkušenosti s Clostíkem a Utrogestanem…po 5 cyklech se zadařilo,ale na netu jsem četla, že Utrogestan může ovlivnit ovulaci…pokud se bere v nesprávný termín…a je fakt, že jsme utrouš na jeden cyklus vysadila a brala jen clostík a zadařilo se…nevím jestli to bylo tím…tak držím pěstičky,aby to brzy vyšlo…
Já ti přeju,aby ti pomohl a brzy abys byla těhulka
Já hold musím mít trpělivost,a nebo se smířit s tím,že mimčo už nebude,což mě asi zabije ![]()
Olienko-a jak dlouho se snažíte? Hlavně je opravdu důležitá psychika…
my se snazime od zari a furt nic ted mam na dva mesice clostilbegyt a duphaston tak snad. ted cekam co bude po mesicu uzivani, za dva dny skusim test a uvidime
Ahojík akydo,a to jsi brala clostík 5měs v kuse??Protože jsem někde četla,že po 3měs by se měla dát pauza
tak ted nevím.Zítra bych to měla dostat a nemám další clostík,tak nevím jestli mám otravovat doktora aby mi napsal další,abych mohla pokračovat v tom boji dál.Ale jsem ráda,že se konečně ozval někdo,komu taky trvalo dýl než se zadařilo s clostíkem:)) protože já už to chtěla vzdát…myslela jsem,že když se to za 2cykly nepovedlo,tak že je to marný…tak díky
![]()
akydo,snažíme se 11měsíců,po zamlklém těhotenství v 8týdnu
Jsem z toho už ztrápená a ta moje psychika??To je troska,jsem už z toho na dně.Když to dostanu,tak se mnou není žádná řeč a nejraději bych zalezla někam do sklepa,protože se nenávidím
![]()
jojo brala jsem ho v kuse…taky jsem se ptala doktorky, že jsem to četla,ale ona řekla,že se dá brát 6. měsíců…skoro už to vypadalo, že mě bude píchat už Pregnyl,když Clostík nezabíral a pak se zadařilo … jéje teprve 2 měsíce…to nevěš hlavu…vždyť to je krátká doba
Olienko…teď jsem dočetla, že se celkem snažíte 11. měsíců.....mě je teda 33 let…tak jsem to nedaření se začala řešit už po půl roce snažení…nekdív partner spermiogram a pak přišli na řadu hormony…
jo to když jsem dostala menses tak jsem to vždycky taky obulela…není to jednoduché…ale to není důvod,aby ses Ty nenáviděla…zamlklého těhu je mi u Tebe líto…
akydo,budu tedy bojovat dál…moc jsi mi pomohla a jsem moc ráda,že jsem tě poznala. Doufám,že se ještě ozveš?? ![]()
Olienko.....chodím tady na emimnu na jednu stálou diskuzi.....tak budu nakukovat i sem nebo klidně písni soukromou zprávu…pěkný den