Clostilbegyt a duphaston

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20993
19.7.10 19:58

Tobě také pěkný den,a jsem ráda,že jsem tě poznala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.8.10 15:02

clostilbegyt ten beru uz dva mesice a mam pocit ze je to k nicemu ale ten druhy lek neznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
4.8.10 17:19

Ahoj,přidám se k vám.Jestli je tu Puppy ať se ozve i k nám jak dopadla.Já beru clostík první měsíc.Můj hormonální profil nebyl moc ok a MS nepravidelná po 9 letech HA.Teď po kontrole je stimulace dobrá tak ještě jsem dostal na podporu Pregnyl a to mi bylo fakt dost divně,jinak se to dá.Někdy dost únava.Tak uvidíme co bude dál.Ozvu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
16.8.10 17:11

Ahojky holky tak se k vám můžu taky přidat dneska jsem si od doktora přijesla clostlbegyt a duphoston a doufám že to pomůže. A jsem ráda že jsem se dočetla co tady píšete takže všem držím palce L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.10.10 20:00

jo to mam uz vic jak mesic to beru a vypada to ze nic .jsem cela rozhaprovana ,Styk jse zvladli v plodnem dnu a ted cekam na ctvrtek jestli dostanu men,jo hlavne jist kazdy den kyselinu listovou§§§!!!!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
16.10.10 20:32

tuhle kombinaci jsem brala 4 měsíce a byla k ničemu, skončili jsme na IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.10.10 21:59

Tak uz byl ctvrtek ,patek a porad nic jsem zvedava pockam do pondeli a objednam se k doktorovi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.10.10 12:14

Ahoj holky tak je nedele a porad nic Ms,Testik jsem si delala a negativni muze mi nekdo poradit???je to tema patakama ,prosim poradte mi :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
25.5.11 14:51

Olienko,
já mám taky brát clostilbegyt a pak utrogestan, ale mi řekl dr. že ho mám brát 12.den ovulace, tak nevím, jak to teda berou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
8.1.12 13:42

ahojte ja som zacala pred 2 dnami brat duphaston na upravu cyklu bo som ho mam 33-38 dni Stalo sa Vam ,ze ste uz aj po duphastone otehotneli? doktor mi predpisal,ze ked mi pride mrcha tak si mam nasadit na treti DC nasadit clostilbegyt ma niekto aj stymto liekom skusenosti ? Neviem co mam od toho cakat bo to su moje prve lieky na to aby som otehotnela tak sa pytam skusenejsich Dakujem . . . :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
8.1.12 21:21

Kessica: Ahoj, já dostala nejdřív na srovnání Proveru, prtž mi cyklus šel podle plotu. Clostylbegyt beru už po třetí. Měla jsem ho 3měsíce a pak 3měsíce pauzu. Dr mi ho předepsal vždy od 3 DC do 7 DC 3×denně. Většinou 12 den jdu na ultrazvuk Dr mě změří ve vaječníku folikul, když se tedy udělá. Pokud tam je ve správné velikosti, tak na další den dostanu injekci domů a za 2dny na inseminaci /UIU/ nebo se můžeme snažit sami. Teď už užívám druhý cyklus, podstoupila jsem podruhé UIU a čekám na // :roll:
Jo a MS po užívání chodí přesně na hodinu, teda když se opravdu užívá přesně. Pokud se teď nezadaří, tak si místo Clostilbegytu budu píchat nějaké injekce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.7.12 09:47

Ahoj holky, především přeji všem hodně štěstíčka :palec: S oběma léky mám zkušenost. Duphast. mi nedělal dobře, tak jsem si radši jezdila každý měsíc pro injekci. Poté jsme se s manželem rozhodly, že budeme pracovat na mimču. Rok nám to vůbec nešlo :roll: Pak mi DR. napsala Clostilbegyt a já jsem hned na první pokus našla// :lol: Málem mě odvezly jak jsem koukala 8o. Ted chceme druhé a pů roku zas nic. DR zas čeká až na rok snažení :pocitac: Tak jsem Vás chtěla poprosit kdyby se někomu po něm zadařilo, ráda odkoupím zbytek :) Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.17 09:56

Ahoj holky, beru duphaston 14-24DC a clostilbegyt 5-10DC, momentálně mám začít brát duphaston a beru druhý měsíc. Máte s tím nějaká zkušenosti? Přijde mi, ze mam ten duphaston moc brzo a tím nemůže proběhnout ovulka. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.18 09:04

Poraďte. Prosím

Dobrý den chtěla bych se zeptat snažíme se s přítelem o mimi brala sem estrogen a pak duphastol a teď mi dal toto clostibelgit a duphastol ale nechápu jak brát léky jestli první clostibelgit 5-9 a nebo duphastol ten mám brát 21-25 díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex