Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem. Je tu ještě někdo kdo se snaží cca 4 roky a nic???
Pojďte pokecat co a jak.
MaruškaH.
aho ja mam stejny problem.Byla jsi u lekare a zkousela IVF nebo UIU?
IUI 3×, a na IVF připravena a odběr neuskutečněn..
Jen lítám po doktorech a nikdo s Tebou nic nedělá.
Před vánoci jsem byla na profukování faječníků a vše mám ok. Tak nevím kde je problém. Manžel je ok.
ja byla 5× IVF a 15× UIU,mam za sebou laparoskopii,hysteroskopii a pruchodnost vejcovodu vse ok.Byla jsem v laznich a cvicila metodu L.Mojzisove,udelala jsem co se dalo a ted mame zazadano o adopci. Jemi 33 a manzelovi 37
Manzel ma trochu pomalejsi spermie,ale neni to tak zle.Ja trpim anovulaci,ale po prascich a injekci dochazi k ovulaci bez problemu.Zmenila jsem i car,ale je to stejny nikdo nevi pricinu nasi neplodnosti.
Tak toho máš za sebou dooost…Mě je 28 a manžel je o 20 let starší. Spermiogram nemá na svůj věk špatnej. Hlanvě už děti má.....
mam zmrazene 3 blastocysty a zazadano o adopci ditete .Dale si chceme adoptovat embria ve stadiu blastocyst.Tak,ze planujeme v zari KET,s vlastnimi emrii a potom s darovanymi, moc tomu neverim,ale nesmim to hned tak vzdavat.Ket je ok,ale na dalsi IVF uz nemam silu.A co ty?Ty jsi jinak ok?Mas za sebou imunologii a stery hlavne na chlamydie,ja mam vse ok
Jasně, mám za sebou úplně všechny vyšetření… Jsem ok, mám ovulaci, jen MS mám po 32 až po 50 dnech, jak kdy.
Naposledy jsem byla u doktora v lednu. Řekla jsem si, že na to prdím a nechám to chvilku být. Teď jen čekám na MS a objednám se k dok. a budu to řešit dál. O adopci teda vůbec nepřemýšlím, manžel má děti 3, tak pochybuju že by na tohle přistoupil…
Jen doufám, že děti budou brzo, protože skoro po 8 letém vztahu by to něco chtělo…
proc vlastne nebyl uskutecnen odber?to jsi nemela zadne folikuli?
to,ze si neotehotnela po inseminaci nic se nedeje.Jen me prekvapuje,ze uz mas vsechny odbery za sebou me to delali az po nevydarenem 1IVF a2IVF
Já totiž dost dobře nechápu jednání doktora. Jezdila jsem do Pronatalu do Teplic.
Ještě před laparkou mi chtěl udělat uměl.opl. Předepsal léky a každý den jsem jezdila do nemocnice na píchnutí. Žila jsem v tom, že musím aspoň ob den na kontroly a popřípadě zvýší dávku.
Byla jsem na kontrole jen jendou, doktor řekl, že je to ok. Jen před odběrem jsem tam měla 1 folikul dostatečně velkej a asi 10 malejch…
Tak že z toho nebylo nic. Nešla jsem na to.
Změnila jsem doktorku a ta mě před vánocema poslala na laparku. Asi píšu jak magor, co?
Prosím Tě můžu se Tě zeptat, kolik Ti je?
Ahoj,je mi33.me taky pichli injekci a pak jsem si pichala doma kazdy den mela jsem 15-20folikulu.Takove mnozstvi jsem mela vzdy po kazdem odberu.Taky sis pichala kazdy den injekce jako napr puregon?jestli ne,tak se to nepovazuje jako klasicke IVF.
ja si spatne precetla tvou zpravu,doktor ti mohl zvysit davku,kdyz zjisil,ze nerostou.ja jsem byla na kontrole1-3po ms,pak 10nebo12ted jsi nejsem jista a pak kazdy druhy den,kde sledovali,jak rostou a vzdy po 2 dnech vyrostly o2mm.Jen jednou nechtely moc rust,tak mi zvysili davku a zabralo to.Zeptej se na to doktora,proc te nezvali na kontrolu,to asi podcenili.