Snažení od r.2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
20.7.10 08:41

Snažení od r.2006

Ahojky všem. Je tu ještě někdo kdo se snaží cca 4 roky a nic???
Pojďte pokecat co a jak.

MaruškaH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12beatka
20.7.10 08:46

neplodnost

aho ja mam stejny problem.Byla jsi u lekare a zkousela IVF nebo UIU?

• Citovat
  • Upravit
14
20.7.10 08:50

IUI 3×, a na IVF připravena a odběr neuskutečněn..
Jen lítám po doktorech a nikdo s Tebou nic nedělá.
Před vánoci jsem byla na profukování faječníků a vše mám ok. Tak nevím kde je problém. Manžel je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.7.10 08:56

Co Ty máš už za sebou????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12beatka
20.7.10 09:50

ja byla 5× IVF a 15× UIU,mam za sebou laparoskopii,hysteroskopii a pruchodnost vejcovodu vse ok.Byla jsem v laznich a cvicila metodu L.Mojzisove,udelala jsem co se dalo a ted mame zazadano o adopci. Jemi 33 a manzelovi 37

• Citovat
  • Upravit
12beatka
20.7.10 09:55

Manzel ma trochu pomalejsi spermie,ale neni to tak zle.Ja trpim anovulaci,ale po prascich a injekci dochazi k ovulaci bez problemu.Zmenila jsem i car,ale je to stejny nikdo nevi pricinu nasi neplodnosti.

• Citovat
  • Upravit
14
20.7.10 10:17

Tak toho máš za sebou dooost…Mě je 28 a manžel je o 20 let starší. Spermiogram nemá na svůj věk špatnej. Hlanvě už děti má.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.7.10 10:18

Tak co teď plánuješ??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12beatka
20.7.10 14:54

mam zmrazene 3 blastocysty a zazadano o adopci ditete .Dale si chceme adoptovat embria ve stadiu blastocyst.Tak,ze planujeme v zari KET,s vlastnimi emrii a potom s darovanymi, moc tomu neverim,ale nesmim to hned tak vzdavat.Ket je ok,ale na dalsi IVF uz nemam silu.A co ty?Ty jsi jinak ok?Mas za sebou imunologii a stery hlavne na chlamydie,ja mam vse ok

• Citovat
  • Upravit
14
21.7.10 06:42

Jasně, mám za sebou úplně všechny vyšetření… Jsem ok, mám ovulaci, jen MS mám po 32 až po 50 dnech, jak kdy.
Naposledy jsem byla u doktora v lednu. Řekla jsem si, že na to prdím a nechám to chvilku být. Teď jen čekám na MS a objednám se k dok. a budu to řešit dál. O adopci teda vůbec nepřemýšlím, manžel má děti 3, tak pochybuju že by na tohle přistoupil…
Jen doufám, že děti budou brzo, protože skoro po 8 letém vztahu by to něco chtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12beatka
21.7.10 08:21

proc vlastne nebyl uskutecnen odber?to jsi nemela zadne folikuli?

• Citovat
  • Upravit
12beatka
21.7.10 08:30

to,ze si neotehotnela po inseminaci nic se nedeje.Jen me prekvapuje,ze uz mas vsechny odbery za sebou me to delali az po nevydarenem 1IVF a2IVF

• Citovat
  • Upravit
14
21.7.10 09:09

Já totiž dost dobře nechápu jednání doktora. Jezdila jsem do Pronatalu do Teplic.
Ještě před laparkou mi chtěl udělat uměl.opl. Předepsal léky a každý den jsem jezdila do nemocnice na píchnutí. Žila jsem v tom, že musím aspoň ob den na kontroly a popřípadě zvýší dávku.
Byla jsem na kontrole jen jendou, doktor řekl, že je to ok. Jen před odběrem jsem tam měla 1 folikul dostatečně velkej a asi 10 malejch…
Tak že z toho nebylo nic. Nešla jsem na to.
Změnila jsem doktorku a ta mě před vánocema poslala na laparku. Asi píšu jak magor, co?
Prosím Tě můžu se Tě zeptat, kolik Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12beatka
22.7.10 00:40

Ahoj,je mi33.me taky pichli injekci a pak jsem si pichala doma kazdy den mela jsem 15-20folikulu.Takove mnozstvi jsem mela vzdy po kazdem odberu.Taky sis pichala kazdy den injekce jako napr puregon?jestli ne,tak se to nepovazuje jako klasicke IVF.

• Citovat
  • Upravit
12beatka
22.7.10 00:46

ja si spatne precetla tvou zpravu,doktor ti mohl zvysit davku,kdyz zjisil,ze nerostou.ja jsem byla na kontrole1-3po ms,pak 10nebo12ted jsi nejsem jista a pak kazdy druhy den,kde sledovali,jak rostou a vzdy po 2 dnech vyrostly o2mm.Jen jednou nechtely moc rust,tak mi zvysili davku a zabralo to.Zeptej se na to doktora,proc te nezvali na kontrolu,to asi podcenili.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex