Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně, podcenil to. V Teplicích to je i tak, že to tam je jak na běž.pásu…,,No tak to zkusíme další měsíc,,. Ale vem si, že když se snažíš takhle dlouho, tak každý měsíc na víc je dlouhá doba. Jinak do Teplic nejezdím, našla jsem si novou doktorku v UL.
Hodně maminám prej už pomohla…
No zkus to a nenech se odbit.Vsechny protokoly si schovavej,nikdy nevis,kdy se ti budou hodit.Kdy na to jdes?Az si budes pichat injekce,tak papej co nejvic bilkovin.Nech si mezi odberama aspon min.3mesice pauzu to neni na telo tak velky zahul.Pri zmene caru si nech udelat dalsi testy,ja vim zas chvili pockas,ale tak se tvoje dosavadni vysledky potvrdi ke spravnosti,ja to tak udelala a uklidnilo me to a tak vim,ze jsem na tom dobre a proto to nevzdavam.ja uz jdu v zari a moc se na to tesim.budu ti drzet pesticky a pak si budeme rikat pocity az to budeme mit v sobe to by bylo prima,kdyby nam to vyso na stejno.pa
No to by bylo
hlavně už aby to bylo!!!!
Zatím nic rozjednané nemám. Dneska jsem volala své doktorce (na prohlídku a domluvit se co dál) a asi tam nikdo není ![]()
Budu zkoušet. Budu držet hlavně palečky ![]()
Holky dělaly Vám odběry na toxoplazmozu , trombo-mutace, cytomegalovirové infekce , chlamydie všechny typy,imunologii a hlavně genetiku , taky mě ještě napadly odběry na borelie ?
Dobrý den Maruško,v srpnu mi bude 34 a snažili jsmese 3 roky, byla jsem na profukách tam mi zjistili nádor na levém vaječníku tak musel pryč(zaplať pánbůh nebyl karcinogení), takže mi zůstal pravý vaječník ale pravý vejcovod není až tak dobrý. Prošla jsem všemi vyšetřeními už jsem byla i v Praze že půjdeme na IVF. Mezi tím mi onemocněla maminka to trvalo cca 3 měsíce v červnu mi zemřela
. Já neměla sílu na to abych postoupila IVF tak jsem ho v černu posunula i když už jsem léky měla naspané, no a jak jsem neměla myšlenky na to, že nemůžeme otěhotnět, tak sa stal zázrak a já jsem v 6 tt. Jediné co mě opradvu mrzí je že to nemůžu říct mamince. A tolik mi to přála. Takže Vám všem moc přeji aby se Vám to povedlo. je to opravdu stresová záležitost. A psychika dělá opravdu hodně. Přeji moc, moc pevné nervy a šťastný konec. Jitka
![]()
AHOJ,
přidávám se, ač nerada,do klubu.Snažíme se už 4 roky a 2 měsíce. ![]()