Špinění během ovulace?

Anonymní
23.7.10 20:50

Špinění

Mám dotaz. Mám 9 den od MS a objevilo se mně na papire zaspineni. Boli mne bricho, tak jsem cekala ovulaci. Takze uz je asi po ni?Diky moc za odpovedi. Jsem z toho teda rozhozena :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
23.7.10 21:37

Asi u 10% žen se vyskytuje špinění uprostřed cyklu, trvající většinou jeden až dva dny. Bývá to častější u žen s dlouhými cykly. Špinění se objevuje v období nejplodnějšího bílkového hlenu, čímž hlen dostává hnědý, růžový nebo červený nádech. Je to dáno náhlým poklesem estrogenu před ovulací, není třeba se tím znepokojovat, naopak - v těchto dnech je žena nejplodnější. Pokud však špinění trvá déle než dva dny, pokud přetrvává i po vzrůstu bazální teploty (viz obr. níže) nebo pokud se místo špinění objeví jasně červené krvácení, je třeba to konzultovat s lékařem.

http://www.rodina.cz/clanek4015.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.10 10:49

OBJEVILO se mně to včera tak večer tak 3× a dnes ráno 2× na kalhotkách nic není jen když se vytřu je to takový růžový někdy nahnědlý jak kdy…A ted zas nic nemám pořád to sleduju :-? Minulý cyklus se mně to teda nestalo…zrovna kdyz se chceme snazit o mimiska :twisted:

• Citovat
  • Upravit
8297
24.7.10 12:48

Mám to taky, ale já mám ovu dost důraznou, takže i podle jiných symptomů poznám, že je to ona. Taky jsem to nikdy neměla, nejdřív jsem plašila, že to po 14 dnech dostanu, ale teď je to jasný :-D

Jen se snažte, píšou, že je to nejplodnější chvíle pro snažení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.7.10 14:33

no měla jsem tam dnes takový vlhko a muž dostal chut tak jsme nato šli v poledne kdyz dítko spalo :lol: no měla jsem to přesně tak 5× a ted už nic tak čert ví ale dělala jsem si ovu test a // čárky jako jsou ale není tak důrazná…takže ovu to asi ještě není. Četla jsem že v té době se dá dobře otěhotnět že to lidi pochopí že jsou neplodní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.7.10 14:37

prostě na kalhotkách nic nebylo jen na tom papíru tak čert ví možná mám nejaky nekvalitní ovu testy stály jen 15 kč ks v lékarně většinou stojí víc…Tak nevím teda…

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.7.10 14:58

čičinka chdeš říct žes to pak nedostala a viz metřík? :lol: to by bylo víc než skvělý ale nevím s tím moc nepočítám :lol: Bylo by to poprvé.

• Citovat
  • Upravit
8297
24.7.10 22:10

Nene, mam to ted, tak nejak pokousime sourozence, zda by se k nam nastehoval.
Vcera spineni, dnes dokonce tekla cervena, ovu je cela divna, driv me bolelo dost bricho, ted neboli :roll: No uvidim, co z toho vzejde.

Ovu testy jsou pozitivni, jen pokud je ta druha carka stejne silna a nebo silnejsi jak kontrolni. Jinak to neni ten spravny „vyron“ toho hormonu. Ale zalezi na koncentraci curani, na denni dobe, zkratka na vsem moznem, takze samotne ovu testy beru jen jako doplnek zjistovani ovu (a kdybych dneska nezapomnela, ze ho chci pocurat, tak bych mela jasno, sakra)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.7.10 22:31

no my už se radši pokoušíme nějak se mně to pořád nezdá že ovu není…A jinak já měla jen celkem asi 5× špinavý jen ten toaletní papír víc ne a dnes za celý den kromě ráno nic tak čert ví teda…Jinak bylo tam dnes víc mokra než obvykle tak si myslím že už asi ovu bude probíhat.A čárka stále nic :think:

• Citovat
  • Upravit
85
2.1.23 18:42

Ahoj holky, máte prosím některá čerstvou zkušenost? Také mám poslední 4 měsíce špinění během ovulace (možná je to kontryhelem?), ale spíš mě zajímá, je špinění před nebo po ovulce? Děkuji děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
2.1.23 19:02
@miminoluc píše:
Ahoj holky, máte prosím některá čerstvou zkušenost? Také mám poslední 4 měsíce špinění během ovulace (možná je to kontryhelem?), ale spíš mě zajímá, je špinění před nebo po ovulce? Děkuji děkuji :)

Ja jsem krvacivala (nedalo se tomu rikat spineni) vzdy PO ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.1.23 18:24

Dekuji!🙂 @Janča6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 17:42

@Janča6 ahoj, můžu se zeptat, jak dlouho? Já lehce krvacela nebo měla hnedy výtok spíš 2, 3 dny…pak ještě po dobu 2 dnů 1× denně hnedy hlen…a začalo to v den ovulace po slabych bolestech bricha jako před ms… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14723
5.8.23 19:53
@Anonymní píše:
@Janča6 ahoj, můžu se zeptat, jak dlouho? Já lehce krvacela nebo měla hnedy výtok spíš 2, 3 dny…pak ještě po dobu 2 dnů 1× denně hnedy hlen…a začalo to v den ovulace po slabych bolestech bricha jako před ms… :nevim:

Vždycky až do mentruace. A to ovulační krvácení začalo jako slabší krvácení, které se postupně zesilovalo a začátek menstruace jsem poznala jen podle MS bolestí, protože to krvácení, které začalo po ovulaci, už bylo před MS silné jako první dny MS. Krvácela jsem tedy 3 týdny v měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 20:20

@Janča6 děkuju moc!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat