Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky je mi 35 let a mé první dítko bylo na první pokus,s manželem jsme se rozhodly,že našemu prckovi pořídíme sourozence a ejhle už to není na první pokus ani na ten stý
a vím že je nás takových maminek víc,tak pište budu se na vás těšit ![]()
Me je 34.Mame rocniho chlapecka a me ted posedla touha po druhem miminku.Ale mam obavu za jak dlouho nebo jestli to vubec pujde.
Jsem na to stejně,ted jsem poslední měsíčky obrečela,a hlavně tomu nechci podlehnout ![]()
My se zatim nechranime jenom mesic, takze uvidime.Ale cim vic bych to chtela, tim vic o tom premysim.
Mam strach,ze uz mi ujel vlak a Ondrasek byl to posledni, co me v rodinnem zivote moho potkat.
irrrenka píše:
Mam strach,ze uz mi ujel vlak a Ondrasek byl to posledni, co me v rodinnem zivote moho potkat.
irrrenka píše:
Jak mas stareho chlapecka?
Dnes se u nas tak zlobi, ze zacinam pochybovat,ze bych takove dve deti zvladla. ![]()
irrrenka píše:
Dnes se u nas tak zlobi, ze zacinam pochybovat,ze bych takove dve deti zvladla.
Ja jsem jedinacek a nijak tim netrpim.Ja bych spis chtela jeste jedno mimi kvuli sobe.Maminkovani je moc hezke,ja jsem z maleho uplne vedle a tak moc bych si prala jeste jednou to vsechno znovu zazit… ![]()
Mozna je to i tim, ze mam hodne dite,neni s nim moc zadna prace,spis jenom sama radost.
Taky bych to chtěla ještě zažít,jak voní miminko,kojení atd.
chybí mi to,i ty pohyby v bříšku že?
No tehotenstvi mi moc nechybi,byla jsem jak zmlacena.Porad jsem jenom sedela nebo lezela,vsechno me bolelo a byla jsem naladova a protivna. O to jsem mela lepsi porod a pak hodne mimi.
Tak já musím říct, že mi chybí bříško i miminko. Těhotenství jsem neměla jednoduché ani jedno, ale i tak bych si ho ráda zopakovala. Snažíme se teď o třetí a moc si přejeme, aby se podařilo..
Zdravím, neobnovíme tuhle diskuzi? Je mi 37 let. Nejstarší syn (2008) byl počat přirozeně a bez snažení s předchozím partnerem. S nynějším manželem jsme přesně po 2 letém snažení objevili 2 // na testu zásluhou CAR, 1.KET (vloženy 3 embrya) a narodil se další syn (2014). Nyní vážně uvažujeme o třetím dítěti. Ještě kojím, synáček to nechce vzdát ani ted v 1,5 roce. „Snažíme“ se počít už 8. měsíc. Menstruaci mám pravidelnou, ale kdoví jak budu mít rozhozené hormony z toho věčného kojení a navíc nám dvěma s manželem to vyšlo JEN pomocí IVF, takže vlastně ani moc nevěřím, že se zadaří jen tak přirozeně
Nějaké bylinné čaje, kombinace vitamínu a „podpůrné“ prostředky k početí použiju, ale do CAR už manžela asi nedostanu…finance, stresy, dlouhé čekání, dojíždění. Takže se budeme snažit počít a donosit mimčo klasickým způsobem
Je tady některá na tom podobně?