Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ibysek
29.7.10 10:58

test

• Citovat
  • Upravit
6651

Bestmolly- taky už jsem u tebe pošmírovala…též krásná baba!! tady je to jak přehlídka modelek!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333

trojcata :dance: :dance: :dance: je to krasne,ale neviem,ako by som to zvladla :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047

No to, že sa k sebe hodíme, tak to si vytlačím a budem to tým neprajníkom jedným búchať o hlavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 10:59

kati nakukuju na diskuzi z UNICY a tam přišla dneska sms jedné kočeně,co nám to vyřídila, a všechny měla 2kila a měři 44cm,měla rodit až v záři,ale s trojčátkama to ani jinak nejde :potlesk: :potlesk: a zavedli ji dvě embrijka,ale to jedno se ještě rozdvojilo 8-o 8-o 8-o ,bojím,bojím :mrgreen: :mrgreen: ,néé to se prý stává strašně zřídka :think: :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
ibysek
29.7.10 11:00

holky, proc mi nejde zobrazit ticker? :-(

• Citovat
  • Upravit
17359

kica, to si vystihla, to len neprajnici mozu hovorit a tych mozes mat vies kde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Trojčata- nedovedu si to představit!!! Jedině že by mi dorostlo třetí prso :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
29.7.10 11:01

jodi ja tiez smirovala :oops: :mrgreen:
ste krasna rodinka :srdce: :huban: …seklo by vam krasne copate dievcatko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
no Molly to musím být na palici teda :mrgreen: :mrgreen: a to už doma jednoho chlapečka má :mrgreen: :mrgreen:
bestmolly píše:
trojcata :dance: :dance: :dance: je to krasne,ale neviem,ako by som to zvladla :think: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
54030
soldi píše:
natul, jeeeej, trojcata, to je nadhera.hi hi,keby si aj Ty mala trojcata chlapcov, najvacsi problem by si asi mala vyberom mien :mrgreen: to by Ti mm dovolil mozno aj toho nicolasa :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Soldi napadlo mě to stejné :dance: :dance: :dance: ale netuším,jak by Natulka ty trojčata unesla :roll: :roll: :think: :think: musel by s ní všude chodit mm a podpírat jí bříško :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 11:02
chtěla jsem napsat musíí,ne musím :zed:
natulaa píše:
no Molly to musím být na palici teda :mrgreen: :mrgreen: a to už doma jednoho chlapečka má :mrgreen: :mrgreen:
bestmolly píše:
trojcata :dance: :dance: :dance: je to krasne,ale neviem,ako by som to zvladla :think: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
1047
katkamarek píše:
Kica na fotkach vobec nevyzeras taka vysoka, ale ste velmi pekny parik :palec:Natul jeeej, to je krasne :huban: To hlasili vtelke, ci okial to vies?

Ale v skutočnosti žiaľ..som :mrgreen: no inak, keď som si pozrela Tvoje fotky (to, že si krásna baba so super postavou, to je jasné), myslela som si, že tiež parádne vysoká , ale keď som presunula zrak nižšie na tie vysoké topánky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Baby a dakujem za rady ohladom „prehanadla“ Rano som uz bola, tak dufam, ze teraz nebude zase pauza 3 dni :mrgreen: Ale urcite budem papat, co ste mi radili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 11:03
bestmolly píše:
kica píše:
bestmolly píše:
kica :palec: …ste nadherny parik…jak z titulky casopisu :palec: :huban:
Molly ďakujem :hug: !
A čo máš ty tú fotku s tou palmou..tá je geniálna!!!!! :palec: :mrgreen:
aj mne sa paci :srdce: :srdce: :palec: …boli sme v Dominikanskej…bolo genialne :potlesk:

Tak tomu verím, už len z tej fotky to vidieť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí