Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bestmolly- taky už jsem u tebe pošmírovala…též krásná baba!! tady je to jak přehlídka modelek!!! ![]()
No to, že sa k sebe hodíme, tak to si vytlačím a budem to tým neprajníkom jedným búchať o hlavu ![]()
kati nakukuju na diskuzi z UNICY a tam přišla dneska sms jedné kočeně,co nám to vyřídila, a všechny měla 2kila a měři 44cm,měla rodit až v záři,ale s trojčátkama to ani jinak nejde
a zavedli ji dvě embrijka,ale to jedno se ještě rozdvojilo
,bojím,bojím
,néé to se prý stává strašně zřídka
![]()
kica, to si vystihla, to len neprajnici mozu hovorit a tych mozes mat vies kde ![]()
Trojčata- nedovedu si to představit!!! Jedině že by mi dorostlo třetí prso ![]()
jodi ja tiez smirovala
![]()
ste krasna rodinka
…seklo by vam krasne copate dievcatko ![]()
bestmolly píše:
trojcata![]()
![]()
je to krasne,ale neviem,ako by som to zvladla
![]()
soldi píše:
natul, jeeeej, trojcata, to je nadhera.hi hi,keby si aj Ty mala trojcata chlapcov, najvacsi problem by si asi mala vyberom miento by Ti mm dovolil mozno aj toho nicolasa
natulaa píše:
no Molly to musím být na palici teda![]()
a to už doma jednoho chlapečka má
![]()
bestmolly píše:
trojcata![]()
![]()
je to krasne,ale neviem,ako by som to zvladla
![]()
katkamarek píše:
Kica na fotkach vobec nevyzeras taka vysoka, ale ste velmi pekny parikNatul jeeej, to je krasne
To hlasili vtelke, ci okial to vies?
Ale v skutočnosti žiaľ..som
no inak, keď som si pozrela Tvoje fotky (to, že si krásna baba so super postavou, to je jasné), myslela som si, že tiež parádne vysoká , ale keď som presunula zrak nižšie na tie vysoké topánky.. ![]()
Baby a dakujem za rady ohladom „prehanadla“ Rano som uz bola, tak dufam, ze teraz nebude zase pauza 3 dni
Ale urcite budem papat, co ste mi radili
bestmolly píše:kica píše:aj mne sa pacibestmolly píše:Molly ďakujem
kica…ste nadherny parik…jak z titulky casopisu
![]()
!
A čo máš ty tú fotku s tou palmou..tá je geniálna!!!!!![]()
![]()
![]()
…boli sme v Dominikanskej…bolo genialne
Tak tomu verím, už len z tej fotky to vidieť!
test