Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lilly jj,pracně jsem sehnala MM 10 a teď je tu barvím na bílo
![]()
michel neplytvaj testami
…zacni az od 12DPO to uz tam bude tienik.....
![]()
natulaa píše:
Lilly no tak to je blbé,že je jedináček![]()
a nežárli jakoby i na tebe?,to prý tak bývá u jedináčku,že maminy žárli na nevěsty,že jim berou syna
![]()
Natul, ona strasne ziarlila na MM byvalu, ale tak, ze z toho vznikali extremne situacie. Ja myslim, ze ja preto, ze moja svokra aj mm byvala su obe velmi extrovertne a dominantne osoby a proste to medzi nimi iskrilo. No a po tejto skusenosti, kedy to bolo dohnane do uplneho extremu sa svokra mozno trosku poucila a mozno je to aj tym, ze ja som absolutne nekonfliktny a tolerantny clovek a nepojdem s nou nikdy do hadky…lebo hoci su jej nazory obcas uletene a mimo, myslim, ze to vzdy mysli len s tymi najlepsimi umyslami. Takze sa nad to vacsinou povznesiem, pripadne to pustim 1 uchom dnu a 2 von
alebo potom s mm o tom zartujeme
keby ta vedela ![]()
Michelangelo píše:
Lilly jj,pracně jsem sehnala MM 10 a teď je tu barvím na bílo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vru, poznam
ale sak co ti budem pisat, vies ze je este skoro ![]()
Lauritka píše:
lilly tu je http://cgi.ebay.co.uk/…220406288857?…
Lauri, presne tento link mam v bookmarks
pre pripad, ze by som minula tie clearblue ![]()
Holký,můj mm je adoptovaný jedináček a tchyně(svokra)mi vypěstovala alergii na matky jedináčků a žaludeční neurózu
když jsme jí řekli,že čekáme 3(Ivušku),tak se vytočila,že se mm udře,aby nás uživil
nevzpomínat
jediný člověk,po jehož odchodu se mi lépe dýchalo
![]()
Michelangelo píše:
Holký,můj mm je adoptovaný jedináček a tchyně(svokra)mi vypěstovala alergii na matky jedináčků a žaludeční neurózu![]()
![]()
![]()
když jsme jí řekli,že čekáme 3(Ivušku),tak se vytočila,že se mm udře,aby nás uživil
![]()
nevzpomínat
![]()
jediný člověk,po jehož odchodu se mi lépe dýchalo
![]()
![]()
![]()
Michel, to teda muselo byt narocne s tvojou svokrou, ale ja taketo situacie a „kecy“ beriem tak, ze svokra tym nechcela piamo ublizit tebe alebo Ivuske, chcela len „chranit“ svojho maleho synacika…takze to vlastne myslela v dobrom
teda aspon ja si to tak vzdy otacam a lahsie sa mi s tymi ludmi potom zije ![]()
smouli píše:
kica si krásna žena a s mm sa k sebe moooc hodíte
Teď si mi to připomněla
Koukala jsem na Kicu a už z vás slovenských děvčat šílím
Začínám se učit slovensky a příští život se chci narodit jako slovenská krasavice,bo už mě klepne
kam schováváte ty normální děvčata he
![]()
MIchel ježinkoty ja si stále myslím, že aký ty máš ťažký život, ale vždy sa mi potvrdí, že ho máš ešte ťažší ako hocikto z nás
![]()
bestmolly píše:Mollyjsem děsná
michel neplytvaj testami…zacni az od 12DPO to uz tam bude tienik.....
![]()
Michelangelo píše:smouli píše:Teď si mi to připomněla
kica si krásna žena a s mm sa k sebe moooc hodíteKoukala jsem na Kicu a už z vás slovenských děvčat šílím
![]()
![]()
Začínám se učit slovensky a příští život se chci narodit jako slovenská krasavice,bo už mě klepne
![]()
kam schováváte ty normální děvčata he
![]()
![]()
![]()
![]()