Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zakupanda píše:
na co je ten overaly,
overlay je porovnanie ineho grafu s mojim grafom tak, aby sa prekryvali a mozem si to popozerat, ci je nejaka podobnost…
Jodi, zaku, acko, ďakujem ![]()
Acko ale modelka si tu ty ![]()
No vysoká som (183 cm
)to áno, až mám niekedy z toho komplex ![]()
Příspěvek upraven 29.07.10 v 10:46
michel niekedy su slova zbytocne ![]()
smouli grafiky mas pekne ovulkovske
…tvoj mm bol uz na vysetreni spermii???
Michel neviem, čo to bola za žena, ale napadá ma aj to, že keďže tvoj mm bol adoptovaný a teda svokra nemala svoje detim či tá zatrpknutosť nevychádzala z jej nešťastia utrpenia pri snažení o vlastné dieťa, však samé si tým prechádzame a vieme, že to veľa spraví s psychikou ženy, ak sa nedočká vlastného dieťaťa
neviem, možno trepem, ale aj takýto pohľad mám na tvoju svokru
acko píše:Áčko jú,přeji ti krásný dárek
babulky, no o 11:30 idem na FLM, tak drzte palceky
dobre ranko
Takze ja uz som dole? Az mam z toho strach, ale tak verme, ze vsetko dobre dopadne.
„Ella prajem ti vsetko naj k vcerajsim narodninkam, nech sa ti splni ten najkrasi sen, co najskor.“
ja som bola vcera nejaka zaspata a aj emimino mi blblo
Tak aspon som dnes „originalna“ ![]()
Acko tebe prajem vsetko naj k dnesnym narodeninkam, aby sa coskoro dostavila ovulka a bola aj patricne vyuzita
Uz si bola na FLM dnes?
Kica poslala som ti ziadost o priatelstvo, tak ma prosim potvrd. ![]()
smouli píše:Šmouli,měla taky těžký život,v 10 letech ji zemřela maminka a macecha ji v 15 vyhnala z domu,byla tím poznamenaná a stala se zlou,její mm před ní utíkal do hospody.Byla vždycky nejlepší ze všech,nikdo na ni neměl.Neměla žádné přátele a tak taky v osamění zemřela…Vím jedno,nikdy nechci být taková tchýně
Michel neviem, čo to bola za žena, ale napadá ma aj to, že keďže tvoj mm bol adoptovaný a teda svokra nemala svoje detim či tá zatrpknutosť nevychádzala z jej nešťastia utrpenia pri snažení o vlastné dieťa, však samé si tým prechádzame a vieme, že to veľa spraví s psychikou ženy, ak sa nedočká vlastného dieťaťaneviem, možno trepem, ale aj takýto pohľad mám na tvoju svokru
smouli píše:
kica veď to vôbec nevadí, ste krásny pár - no ja neviem, ale mne sa k sebe hodíte
Si poklad
ja keď som videla tie Tvoje fotky s tou malou Terezkou…smouli, ja som mala normálne slzy v očiach, tebe to tak …:hug: .
Ty si taká krásna okaňa a ten nick „smouli“ i s fotkou sa Ti strašne hodí ![]()
Michelangelo píše:acko píše:Áčko jú,přeji ti krásný dárek
babulky, no o 11:30 idem na FLM, tak drzte palceky![]()
![]()
já se minule radostí rozplakala
![]()
![]()
![]()
drzim aj na nohach.....uz teraz mam krrrrce ![]()
acko píše:
babulky, no o 11:30 idem na FLM, tak drzte palceky
katkamarek píše:
Kica poslala som ti ziadost o priatelstvo, tak ma prosim potvrd.
jasne ![]()