Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1835
29.7.10 09:44

U nas sa narazky uz moc neobjavuju…ked tak skor byvale spoluziacky, co maju uz 1-2 deticky mi daju pocitit, ze som sebecka a karieristka, ved je to take krasne mat tie deti a nech sa radsej vzdam cestovania a prace :nevim: no nevedia o mne ani prd samozrejme :wink: a ja ich nechavam v tom, co mi zostava?
Svokra ked sa minule na rodinnej akcii rozpravalo o sesternicinej malickej tak ma „sucitne“ hladkala po chrbte a mne z toho husia koza nabehla :roll: som to mm vravela a ten si zo mna odvtedy robi srandu, ze vzdy ked v rodine pride debata na deticky tak ma zacne sucitne hladkat a pozerat sa mi hlboko do oci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no mozem sa na neho hnevat? On hned vsetko na srandu obrati :jazyk:

Svokra totiz o nicom inom nehovori len o tom, ako by tuzila byt babickou (zije sama, bola by to pre nu napln zivota, len zabuda, ze to nebude jej dieta…), ako sa jej sniva s nasim dietatkom a minule ked sme stali na ulici a mm sa mi nahodou dotkol brucha tak ona hned zacala vyskat, ze jeeeeej, ty si tehuuuuuu? Tak jej hovorim, ci si mysli, ze keby som bola tehu tak by som to tajila a dozvedela by sa to na ulici tak, ze mi mm pohladka brucho :roll: No a aby som nezabudla, dostala som minule knihu o anjeloch, ktoru ked udajne kupila sesternici a ta si ju precitala, tak zazracne OTEHOTNELA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 09:45
Michelangelo píše:
Kica jj testila = testovala :-P :mrgreen: dělala jsi test :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Ja som sa hneď opravila :mrgreen: Musela som si emimino zmenšiť a čítať vás po tajme , mala som tu šéfa, tak len čo som zachytila pochladom :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
29.7.10 09:45

Kica, testuuuuuuj

Michel, ty budes kedy testovat??

Jodi, som rada, ze ste mali taky rychly a lahky priebeh. ale vies, keby ste isli na dovcu, tak sa buduci tyzden nevidime :)

ja mam stale dnes pocit, ze mrcha uz-uz pride, beham pomaly vkuse na wc a stale nic… uz som paranoidna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
29.7.10 09:46
Michelangelo píše:
Jodi jj testla jsem,jsem zapomněla jak vypadá bílá :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

dyt si len 9 dpo :) to ukaze len mizivemu percentu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Michel, dávám ti ještě 3 dny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

Jodi bezva,že je Kubíček v pořádku,dovolenou najdeš raz dva :wink: :kytka: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,měla ses zeptat mě,já bych ti řekla,jak vypadá bílá :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Kicus jak píše Lauri,ty si podezřelá veselá a prostě jiná :think: :think: :think: :mrgreen: a tak ty vubec nehodláš testovat teda?
Michelangelo píše:
Jodi jj testla jsem,jsem zapomněla jak vypadá bílá :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1047
Lauritka píše:
kica, kica http://i134.photobucket.com/…ywhistle.gif
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
29.7.10 09:47
Lauritka píše:
Michelangelo píše:
dyt si len 9 dpo :) to ukaze len mizivemu percentu :-P

tak tak… ale u mna uz FF pise: 46.1% of positive pregnancy test are reported before 11 DPO in the HPT Gallery. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 09:49

Lauritka :oops: :oops: já vím :oops: :oops: ale když jsem na tu možnost čekala celou věčnost :cert: :cert: a zdál se mi sen a gyndr.říkal,že je to tam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jsem neodolala pokušení :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
elllla píše:
Lauritka píše:
Michelangelo píše:
dyt si len 9 dpo :) to ukaze len mizivemu percentu :-P
tak tak… ale u mna uz FF pise: 46.1% of positive pregnancy test are reported before 11 DPO in the HPT Gallery. :zed: :zed: :zed:

Elli, ale vies, ze na FF chodia len extremne snazilkovsky vzdelane snazky hysterky, co testikuju od 4DPO tymi najcitlivejsimi testami pod slnkom :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

**ella ** no to msli asi testy na 10 dpo :-)

LILLY mas dobru svokru, moja sice uz ma dve vnucatka, tretie na ceste, ale najviac to praje nam ;) / je to jej najmladsi syn/, ale aj preto, ze vie cim sme si uz presli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 09:50

baby, počkám do soboty a potom testnem, ak teda neklesnem! Ale fakt nemám žiadne príznaky, síce som mala včera a dnes trošku ránné závraty, v pobrušku a vprsíčkach ma trošku semtam pichne, ale to mávam i inokedy, takže… A tento mesiac to bolo so keksíkom biedne a nenaplánované, myslím, že sme sa ani netrafili do ovulky, kedže som ju čakala neskôr!! :nevim:

:wink:

Příspěvek upraven 29.07.10 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 09:50

Ella, no to je pravda!!! To mi dovolenou bohatě vynahradí!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
29.7.10 09:51

kica no na priznky to staci,a sexik staci aj pred ovulkou, ak mas plodny hlienik, tak si pockaju na vajko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí