Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3549
29.7.10 08:39

baby ja vás tu budem dnes celý deň otravovať a prenasledovať :lol: lebo som v práci sama a nudím sa :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 08:39
smouli píše:
kica vieš pred tým moju mamu napríklad vôbec nikde nezavolala, aj keď prišal domov ledvom ju pozdravila (ako chápem ju, ani ja svoju svokru extra nemusím, každý deň)
a teraz volá ju všade,aby s ňou išla na poradňdu do mesta, len tak - moja mama tiež nechápe, ako sa tak mohla zmeniť :srdce:

Tak to je dobrá zmena, ten človiek má čarovnú moc  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 08:40
smouli píše:
baby ja vás tu budem dnes celý deň otravovať a prenasledovať :lol: lebo som v práci sama a nudím sa :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 08:42
acko píše:
dobre ranko dievcence, dakujem vam za krasne priania :hug: verim, ze sa mi splnia a o rok budem prinajmensom vytrcat obrovske brucho na vsetky strany :mrgreen: :dance:

No možno i s kočíkom :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
29.7.10 08:47

kica, jj, vsak vravim, ze prinajmensom s bruchom :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
29.7.10 08:48

ahojte :-)
teplotka zatial stagnuje, ale mam troska viac hlieniku… snad to bude dobre a znamena to bliziacu sa ovulku :roll:

• Citovat
  • Upravit
1047
29.7.10 08:49
acko píše:
kica, jj, vsak vravim, ze prinajmensom s bruchom :dance:

Tak tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
29.7.10 08:50

Acko prajem ti naaaadherny narodeninovy den a dalsi krasny a stastny rok, v ktorom nech sa ti dari a plni jedno zelanie za druhym!!!! :huban: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 08:52
Ria promin,že se na to ptám,určitě si to tu už říkala,proč máš napsáno nesnsžilka?přitom zapisuješ do třech grafu :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
riana12 píše:
teplotka zatial stagnuje, ale mam troska viac hlieniku… snad to bude dobre a znamena to bliziacu sa ovulku :roll:
  • Citovat
  • Upravit
17359
29.7.10 08:54

acko, zelam Ti krasne narodeniny a nech sa Ti do roka podari splnit vsetky ciele v oblasti dusevneho rozvoja a verim, ze budes taka sikovna, ze to dovtedy stihnes sklbit aj s mamickovskymi povinnostami :-P :srdce:
mam Ta rada :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
29.7.10 08:55
soldi píše:
acko, zelam Ti krasne narodeniny a nech sa Ti do roka podari splnit vsetky ciele v oblasti dusevneho rozvoja a verim, ze budes taka sikovna, ze to dovtedy stihnes sklbit aj s mamickovskymi povinnostami :-P :srdce:
mam Ta rada :hug:

ježiš to je hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
29.7.10 08:55

Dobre ranko :kytka:

Elli, Jodi, ja mam osobnu metu 13DPO odkedy povazujem cyklus za „strateny“ vase biele testiky pre mna este vobec nic neznamenaju :nevim: myslim na vas a verim, ze // sa zajtra-pozajtra objavia :srdce: teplotky mate krasne :potlesk:

Smouli, mrcha ma mrzi :hug: baby ti to pekne napisali, ani sa nenazdas a budes nosit krasne tehu brusko, ked sa to podarilo 1× podari sa to aj 2, 3, 4× :srdce: :srdce: :srdce: Viem, ze to cakanie je tazke, ze s mrchou ma clovek pocit beznadeje a strachu, ze mimi nepride nikdy. Ale aj mrcha pominie a je tu zase nadej :dance:

Zaku, drzim palceky, nech viroza cim skor prejde a tvoj syncek je zlaticko, vycitil, ze maminke nie je najlepsie a necha ta oddychnut si :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
29.7.10 08:57
Lilina22 píše:

Elli, Jodi, ja mam osobnu metu 13DPO odkedy povazujem cyklus za „strateny“ vase biele testiky pre mna este vobec nic neznamenaju :nevim: myslim na vas a verim, ze // sa zajtra-pozajtra objavia :srdce: teplotky mate krasne :potlesk:

Smouli, mrcha ma mrzi :hug: baby ti to pekne napisali, ani sa nenazdas a budes nosit krasne tehu brusko, ked sa to podarilo 1× podari sa to aj 2, 3, 4× :srdce: :srdce: :srdce: Viem, ze to cakanie je tazke, ze s mrchou ma clovek pocit beznadeje a strachu, ze mimi nepride nikdy. Ale aj mrcha pominie a je tu zase nadej :dance:

Zaku, drzim palceky, nech viroza cim skor prejde a tvoj syncek je zlaticko, vycitil, ze maminke nie je najlepsie a necha ta oddychnut si :srdce:

je to už trošku lepší horečka zatím není ale mám tu neskutěčný bordel 3 várky na žehlení a to jsem chtěla dělat dneska generálí úklid budu muset pomalu jsem ještě jak mátoha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
29.7.10 08:58
Lilina22 píše:

Zaku, drzim palceky, nech viroza cim skor prejde a tvoj syncek je zlaticko, vycitil, ze maminke nie je najlepsie a necha ta oddychnut si :srdce:

krásně jsi to napsala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
29.7.10 08:58
natulaa píše:
Ria promin,že se na to ptám,určitě si to tu už říkala,proč máš napsáno nesnsžilka?přitom zapisuješ do třech grafu :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
riana12 píše:
teplotka zatial stagnuje, ale mam troska viac hlieniku… snad to bude dobre a znamena to bliziacu sa ovulku :roll:

nemeriam kvoli snazeniu, to bude aktualne az o nejaky ten rok neskor… ale chcem vediet, ako na tom moje telo je, kedze obcas mu trosicka sibe :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex