Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bestmolly píše:
jodi za ten denny prehlad ti davam velku 1***** to by mohlo byt denne na zaver…(usetrilo by mi to cas)…a inak krasne uhniezdenie
zakup skus kaficko,a vela tekutin…
smouli to prejde…my mame rok snazenia za nami a tieto depkove stavy s mrchou uz nemavam
…treba verit a mat telicko v pohode
**kica ten tvoj graf je krasny
Ďakujem ![]()
nela00 píše:
lauri my spolu zijeme, nie sme ešte zobratí a sú to skôr otázky na deti
jeej to fakt ?
a vobec sa nepytaju kedy sa vezmete ?? ![]()
Michelangelo píše:
Kica ahojtestila jsi
![]()
Ahoj Michel, nie netestila! ![]()
Příspěvek upraven 29.07.10 v 09:38
Jsem zpátky od doktora… No, asi jsme klidně mohli letět
Laryngitida to je, ale už je po ní ![]()
Kica, všímáš si, že já tě tentokrát nenávadím k testování…Věřím, že nejpozději 18DPO testneš ![]()
To je zajímavý…mně se každý ptá, kdy nastoupím do práce ![]()
Michell no joo,jenže když jsem to psala,tak jsem byla v posteli ještě sama,ale situace se po příchodu mm jaksi změnila
![]()
Ačko hezky jim to říkáš,ale já jsem vždycky v nějakém šoku a nevím co na to říct v těch chvílích
Smouli a nejhorší je,že ti co kafrují,tak už začínají s druhýmm kolem a první se jim povedlo skoro napovel,takže čekám každým dnem nové zprávy,že čekají druhé ![]()
Jodi píše:
Jsem zpátky od doktora… No, asi jsme klidně mohli letětLaryngitida to je, ale už je po ní
![]()
Kica, všímáš si, že já tě tentokrát nenávadím k testování…Věřím, že nejpozději 18DPO testneš
To je zajímavý…mně se každý ptá, kdy nastoupím do práce
Fúúú, že 18 DPO, no to by som už určite testila ![]()
kica celkovo si taka podozrivo vysmiata, mas uz nejake priznaky ??http://i624.photobucket.com/…/whistle.gif
Jodi píše:Jodi to je super, že je už po nej
Jsem zpátky od doktora… No, asi jsme klidně mohli letětLaryngitida to je, ale už je po ní
![]()
Kica, všímáš si, že já tě tentokrát nenávadím k testování…Věřím, že nejpozději 18DPO testneš
To je zajímavý…mně se každý ptá, kdy nastoupím do práce
Lauritka píše:
kica celkovo si taka podozrivo vysmiata, mas uz nejake priznaky ??http://i624.photobucket.com/…/whistle.gif
Ako posledné dni sa cítim dosť v pohode a práve, že si to nechcem pokaziť tým testíkom, ale príznaky, že by som mala…myslím, že nie! ![]()