Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4333
29.7.10 09:52

:potlesk: sa mi paci,ako sa moj milacik zobudi,zaleje si cajik…„dzobne“ vitaminy :-P a tymto ritual zacne den :potlesk:
a to caj nepil,ani ked bol chory :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
Lauritka píše:
**ella ** no to msli asi testy na 10 dpo :-)LILLY mas dobru svokru, moja sice uz ma dve vnucatka, tretie na ceste, ale najviac to praje nam ;) / je to jej najmladsi syn/, ale aj preto, ze vie cim sme si uz presli :nevim:

Lauritka, moja svokra je vnucatkom posadnuta a mm je jej jediny syn :roll: Ked sa zacne akakolvek debata o detoch, tak ona to vzdy zaklincuje niekolkymi pribehmi o malom MM ktory robil to a tamto, papkal to a tamto a ona ho obliekala do toho a tamtoho…mm je uz zvyknuty, ale ked su tam nejaki cudzi ludia, celkom sa :oops: sak ma 32, ale z maminho pohladu tak 9 rokov :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047

Jodi a ten včerajší sľub s fotkami som dodržala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
Lilina22 píše:
Elli, ale vies, ze na FF chodia len extremne snazilkovsky vzdelane snazky hysterky, co testikuju od 4DPO tymi najcitlivejsimi testami pod slnkom :jazyk:

ja viem, ja viem, ale ved aj ja som uz extremne snazilkovsky vzdelana snazilka hysterka a testikujem od 7dpo wondfo a mamatestami… podla mna citlivejsie uz nemame… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 09:53
Lauritka píše:
kica no na priznky to staci,a sexik staci aj pred ovulkou, ak mas plodny hlienik, tak si pockaju na vajko :wink:

No veď uvidíme :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Ella, já většinou když koukala na FF na ty brzké testy, tak skoro u všech se mi zdálo, že měli ovu dřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

Natulkano,já to musela vidět na vlastní oči :cert: :cert:
Elllli ještěže neumím anglicky,FF si může blekotat,co chce :cert: :cert: bych mu dala 46% DPO :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: a testovala jsi dnes :?: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 09:54
bestmolly píše: :potlesk: sa mi paci,ako sa moj milacik zobudi,zaleje si cajik…„dzobne“ vitaminy :-P a tymto ritual zacne den :potlesk:
a to caj nepil,ani ked bol chory :nevim: :mrgreen:

Molly, to je milé! Môj mužík tiež príde kaž. ráno za mnou s mojimi i s jeho vitamínikmi a šupsneme ich tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 09:54

Ella, speciálně pro tebe jsem našla: http://www.fertilityfriend.com/…/122092.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
29.7.10 09:55
elllla píše:
Lilina22 píše:
Elli, ale vies, ze na FF chodia len extremne snazilkovsky vzdelane snazky hysterky, co testikuju od 4DPO tymi najcitlivejsimi testami pod slnkom :jazyk:
ja viem, ja viem, ale ved aj ja som uz extremne snazilkovsky vzdelana snazilka hysterka a testikujem od 7dpo wondfo a mamatestami… podla mna citlivejsie uz nemame… :-(

Elli, no my nie, ale v usa je clearblue digital a first response…tie nase sa nechytaju :jazyk: dalsi level bude, ked ich zacneme z usa dovazat :mrgreen: inak, medzi nami, ja mam 5 balenie clear blue digital doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: este z dovolenky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 09:56
Lilina22 píše:
elllla píše:
Lauritka píše:
Michelangelo píše:
Jodi jj testla jsem,jsem zapomněla jak vypadá bílá :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:
dyt si len 9 dpo :) to ukaze len mizivemu percentu :-P
tak tak… ale u mna uz FF pise: 46.1% of positive pregnancy test are reported before 11 DPO in the HPT Gallery. :zed: :zed: :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zatím se držím :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
29.7.10 09:58
Michelangelo píše:
Lilina22 píše:
elllla píše:
Lauritka píše:
Michelangelo píše:
Jodi jj testla jsem,jsem zapomněla jak vypadá bílá :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:
dyt si len 9 dpo :) to ukaze len mizivemu percentu :-P
tak tak… ale u mna uz FF pise: 46.1% of positive pregnancy test are reported before 11 DPO in the HPT Gallery. :zed: :zed: :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zatím se držím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Michel, ja by som na tvojom mieste tiez testovala, sa poznam :think: a ake mas testy? MM10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
29.7.10 09:58

Lilla pre svokry budu synovia stale mali :)

first response maju aj v UK na ebay som videla, len uz neviem presne cenu, ale vyjde jeden asi na 5 eur :think: dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
29.7.10 09:59

moji „svokrovci“ este nemaju vnucatko,a velmi po nom tuzia :srdce: …vedia,ze sa snazime,ale nepytaju sa nic…svokra robi v poistovni,vie ze v dnesnej dobe je to problem pre mnohe pari :-( ,vidi kolko sa preplaca IVFzakrokov :cry:
a mamina sa v januari dockala prvej vnucky,tak otazky typu kedy??? obmedzila na minimum :mrgreen:
kuk na moju krasnu neterku Emmku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 09:59

Lilly no tak to je blbé,že je jedináček :think: :think: a nežárli jakoby i na tebe?,to prý tak bývá u jedináčku,že maminy žárli na nevěsty,že jim berou syna :think: :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex