Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sa mi paci,ako sa moj milacik zobudi,zaleje si cajik…„dzobne“ vitaminy
a tymto ritual zacne den ![]()
a to caj nepil,ani ked bol chory
![]()
Lauritka píše:
**ella ** no to msli asi testy na 10 dpoLILLY mas dobru svokru, moja sice uz ma dve vnucatka, tretie na ceste, ale najviac to praje nam
/ je to jej najmladsi syn/, ale aj preto, ze vie cim sme si uz presli
Lauritka, moja svokra je vnucatkom posadnuta a mm je jej jediny syn
Ked sa zacne akakolvek debata o detoch, tak ona to vzdy zaklincuje niekolkymi pribehmi o malom MM ktory robil to a tamto, papkal to a tamto a ona ho obliekala do toho a tamtoho…mm je uz zvyknuty, ale ked su tam nejaki cudzi ludia, celkom sa
sak ma 32, ale z maminho pohladu tak 9 rokov ![]()
Lilina22 píše:
Elli, ale vies, ze na FF chodia len extremne snazilkovsky vzdelane snazky hysterky, co testikuju od 4DPO tymi najcitlivejsimi testami pod slnkom
ja viem, ja viem, ale ved aj ja som uz extremne snazilkovsky vzdelana snazilka hysterka a testikujem od 7dpo wondfo a mamatestami… podla mna citlivejsie uz nemame… ![]()
Lauritka píše:
kica no na priznky to staci,a sexik staci aj pred ovulkou, ak mas plodny hlienik, tak si pockaju na vajko
No veď uvidíme
![]()
Ella, já většinou když koukala na FF na ty brzké testy, tak skoro u všech se mi zdálo, že měli ovu dřív ![]()
Natulkano,já to musela vidět na vlastní oči
![]()
Elllli ještěže neumím anglicky,FF si může blekotat,co chce
bych mu dala 46% DPO
a testovala jsi dnes
![]()
bestmolly píše:sa mi paci,ako sa moj milacik zobudi,zaleje si cajik…„dzobne“ vitaminy
a tymto ritual zacne den
a to caj nepil,ani ked bol chory![]()
Molly, to je milé! Môj mužík tiež príde kaž. ráno za mnou s mojimi i s jeho vitamínikmi a šupsneme ich tam ![]()
Ella, speciálně pro tebe jsem našla: http://www.fertilityfriend.com/…/122092.html
elllla píše:Lilina22 píše:ja viem, ja viem, ale ved aj ja som uz extremne snazilkovsky vzdelana snazilka hysterka a testikujem od 7dpo wondfo a mamatestami… podla mna citlivejsie uz nemame…
Elli, ale vies, ze na FF chodia len extremne snazilkovsky vzdelane snazky hysterky, co testikuju od 4DPO tymi najcitlivejsimi testami pod slnkom
Elli, no my nie, ale v usa je clearblue digital a first response…tie nase sa nechytaju
dalsi level bude, ked ich zacneme z usa dovazat
inak, medzi nami, ja mam 5 balenie clear blue digital doma
este z dovolenky
![]()
Lilina22 píše:elllla píše:Elli, ale vies, ze na FF chodia len extremne snazilkovsky vzdelane snazky hysterky, co testikuju od 4DPO tymi najcitlivejsimi testami pod slnkomLauritka píše:tak tak… ale u mna uz FF pise: 46.1% of positive pregnancy test are reported before 11 DPO in the HPT Gallery.Michelangelo píše:dyt si len 9 dpo
Jodi jj testla jsem,jsem zapomněla jak vypadá bílá![]()
![]()
![]()
![]()
to ukaze len mizivemu percentu
![]()
![]()
Michelangelo píše:Lilina22 píše:elllla píše:Elli, ale vies, ze na FF chodia len extremne snazilkovsky vzdelane snazky hysterky, co testikuju od 4DPO tymi najcitlivejsimi testami pod slnkomLauritka píše:tak tak… ale u mna uz FF pise: 46.1% of positive pregnancy test are reported before 11 DPO in the HPT Gallery.Michelangelo píše:dyt si len 9 dpo
Jodi jj testla jsem,jsem zapomněla jak vypadá bílá![]()
![]()
![]()
![]()
to ukaze len mizivemu percentu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zatím se držím
![]()
![]()
Michel, ja by som na tvojom mieste tiez testovala, sa poznam
a ake mas testy? MM10?
Lilla pre svokry budu synovia stale mali ![]()
first response maju aj v UK na ebay som videla, len uz neviem presne cenu, ale vyjde jeden asi na 5 eur
dost.
moji „svokrovci“ este nemaju vnucatko,a velmi po nom tuzia
…vedia,ze sa snazime,ale nepytaju sa nic…svokra robi v poistovni,vie ze v dnesnej dobe je to problem pre mnohe pari
,vidi kolko sa preplaca IVFzakrokov ![]()
a mamina sa v januari dockala prvej vnucky,tak otazky typu kedy??? obmedzila na minimum ![]()
kuk na moju krasnu neterku Emmku
Lilly no tak to je blbé,že je jedináček
a nežárli jakoby i na tebe?,to prý tak bývá u jedináčku,že maminy žárli na nevěsty,že jim berou syna
![]()