Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
riana12 píše:natulaa píše:nemeriam kvoli snazeniu, to bude aktualne az o nejaky ten rok neskor… ale chcem vediet, ako na tom moje telo je, kedze obcas mu trosicka sibe
Ria promin,že se na to ptám,určitě si to tu už říkala,proč máš napsáno nesnsžilka?přitom zapisuješ do třech grafu![]()
![]()
![]()
![]()
riana12 píše:
ahojte
teplotka zatial stagnuje, ale mam troska viac hlieniku… snad to bude dobre a znamena to bliziacu sa ovulku
Babulky moje - je to přesně tak. Dítě vám změní život, převrátí ho vzhůru nohama. Ale za sebe můžu říct, že v tom nejlepším slova smyslu.
Je to velká zodpovědnost, už nic nedělám sama za sebe, ale ještě větší je to radost a štěstí!!!!!! ![]()
riana12 píše:natulaa píše:nemeriam kvoli snazeniu, to bude aktualne az o nejaky ten rok neskor… ale chcem vediet, ako na tom moje telo je, kedze obcas mu trosicka sibe
Ria promin,že se na to ptám,určitě si to tu už říkala,proč máš napsáno nesnsžilka?přitom zapisuješ do třech grafu![]()
![]()
![]()
![]()
riana12 píše:
ahojte
teplotka zatial stagnuje, ale mam troska viac hlieniku… snad to bude dobre a znamena to bliziacu sa ovulku
Lilina22 píše:
Kica, ty mas aky krasny grafik wow
On sa len ukazuje a provokuje, presne ako tie predchádzajúce
![]()
natulaa píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
riana12 píše:
ahojte
ahoj zaku ![]()
smouli my máme tiež v rodine 2-týždňový malinký prírastok. najprv mi to bolo ľúto, keď som sa to dozvedela, prečo sa to nemôže už podariť aj nám, oni tak rýchlo a vlastne neplánovane otehotneli. a takých párov máme okolo stále viac a viac. teraz je to pre nás o to ťažšie, keď znovu začínajú tie narážky o deťoch… ![]()
aaaacko vsetko len to najlepsie,najkrajsie a najsladsie ti zelam
…nech sa sen o babatku coskoro zmeni na krasnu realitu ![]()
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12649.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12649.gif
inak krasne ranko
ahojte ![]()
acko vsekto nejlepsie k narodeninkam a mimiska v brusku zelam. http://i717.photobucket.com/…iley23-1.gif
kica a ty sa neondi a testni. ![]()
nela veď to tie narážky
a prečo už nemáte babo, veď je to krásne a bla bla bla ![]()
ahoj lauri tak ťa poprosím o tie ovu testy, napíš koľko € ti mám podlať dííííkes
najradšej by som ich už nepotrebovala
![]()
Příspěvek upraven 29.07.10 v 09:19
smouli píše:
nela veď to tie narážky
a prečo už nemáte babo, veď je to krásne a bla bla bla
no ono je to tak, ak se uz zobrati, tak to kazdi akosi automaticky ocakava. al ak by ste len spolu zili , tak to nezaujima nikoho, vtedy sa skor riesi, ze kedy sa vezmete ![]()
nela00 píše:
smouli my máme tiež v rodine 2-týždňový malinký prírastok. najprv mi to bolo ľúto, keď som sa to dozvedela, prečo sa to nemôže už podariť aj nám, oni tak rýchlo a vlastne neplánovane otehotneli. a takých párov máme okolo stále viac a viac. teraz je to pre nás o to ťažšie, keď znovu začínajú tie narážky o deťoch…
kica píše:
Ahoj Lauritka, ja sa ondiem, ja, nieee??
hej, uz davno si mala mat test za sebou, pri takom „podozrivom“ grafe ![]()