Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1835
29.7.10 08:59

Kica, ty mas aky krasny grafik wow :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
29.7.10 08:59
riana12 píše:
natulaa píše:
Ria promin,že se na to ptám,určitě si to tu už říkala,proč máš napsáno nesnsžilka?přitom zapisuješ do třech grafu :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
riana12 píše:
ahojte :-)
teplotka zatial stagnuje, ale mam troska viac hlieniku… snad to bude dobre a znamena to bliziacu sa ovulku :roll:
nemeriam kvoli snazeniu, to bude aktualne az o nejaky ten rok neskor… ale chcem vediet, ako na tom moje telo je, kedze obcas mu trosicka sibe :think:
:-D :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
29.7.10 09:01

Babulky moje - je to přesně tak. Dítě vám změní život, převrátí ho vzhůru nohama. Ale za sebe můžu říct, že v tom nejlepším slova smyslu.
Je to velká zodpovědnost, už nic nedělám sama za sebe, ale ještě větší je to radost a štěstí!!!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
:palec: :palec: :palec: :lol: :lol:
riana12 píše:
natulaa píše:
Ria promin,že se na to ptám,určitě si to tu už říkala,proč máš napsáno nesnsžilka?přitom zapisuješ do třech grafu :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
riana12 píše:
teplotka zatial stagnuje, ale mam troska viac hlieniku… snad to bude dobre a znamena to bliziacu sa ovulku :roll:
nemeriam kvoli snazeniu, to bude aktualne az o nejaky ten rok neskor… ale chcem vediet, ako na tom moje telo je, kedze obcas mu trosicka sibe :think:
  • Citovat
  • Upravit
1047
Lilina22 píše:
Kica, ty mas aky krasny grafik wow :dance:

On sa len ukazuje a provokuje, presne ako tie predchádzajúce :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
29.7.10 09:02
natulaa píše: :palec: :palec: :palec: :lol: :lol:
riana12 píše:
natulaa píše:
riana12 píše:
:palec:

ahoj zaku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1843
29.7.10 09:06

smouli my máme tiež v rodine 2-týždňový malinký prírastok. najprv mi to bolo ľúto, keď som sa to dozvedela, prečo sa to nemôže už podariť aj nám, oni tak rýchlo a vlastne neplánovane otehotneli. a takých párov máme okolo stále viac a viac. teraz je to pre nás o to ťažšie, keď znovu začínajú tie narážky o deťoch… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
29.7.10 09:13

aaaacko vsetko len to najlepsie,najkrajsie a najsladsie ti zelam :wink: …nech sa sen o babatku coskoro zmeni na krasnu realitu :kytka:
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12649.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12649.gif

inak krasne ranko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
29.7.10 09:14

ahojte :mavam:

acko vsekto nejlepsie k narodeninkam a mimiska v brusku zelam. http://i717.photobucket.com/…iley23-1.gif

kica a ty sa neondi a testni. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
29.7.10 09:17

nela veď to tie narážky
a prečo už nemáte babo, veď je to krásne a bla bla bla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 09:18

Ahoj Lauritka, ja sa ondiem, ja, nieee?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
29.7.10 09:19

ahoj lauri tak ťa poprosím o tie ovu testy, napíš koľko € ti mám podlať dííííkes
najradšej by som ich už nepotrebovala :twisted: :cert:

Příspěvek upraven 29.07.10 v 09:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
29.7.10 09:19
smouli píše:
nela veď to tie narážky
a prečo už nemáte babo, veď je to krásne a bla bla bla :cry:

no ono je to tak, ak se uz zobrati, tak to kazdi akosi automaticky ocakava. al ak by ste len spolu zili , tak to nezaujima nikoho, vtedy sa skor riesi, ze kedy sa vezmete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 09:20
Neli taky bojujem s narážkama a skoro nikdo neví,že jdem na umělé,tak o to těžší to je,v duchu si to promítám,že kdybyjste věděli,co my musíme podstoupit,o tom se jim ani nezdá,v té chvíli mám stochutí se rozbrečet a vykřičet,že musíme na umělé,třeba by pak sklapli,ale samozřejmě to neudělám,ale v takových chvílích mám co dělat, :cert: :cert: :cert:
nela00 píše:
smouli my máme tiež v rodine 2-týždňový malinký prírastok. najprv mi to bolo ľúto, keď som sa to dozvedela, prečo sa to nemôže už podariť aj nám, oni tak rýchlo a vlastne neplánovane otehotneli. a takých párov máme okolo stále viac a viac. teraz je to pre nás o to ťažšie, keď znovu začínajú tie narážky o deťoch… :-(
  • Citovat
  • Upravit
17268
29.7.10 09:21
kica píše:
Ahoj Lauritka, ja sa ondiem, ja, nieee?? :mrgreen:

hej, uz davno si mala mat test za sebou, pri takom „podozrivom“ grafe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...