Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
29.7.10 07:25

Nicolka, pozůstalost?? Něco mi uniklo??

A co se ti nezdá na grafu? Že vyznačilo ovu ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 07:26

Natula, jaká mylná informace??? Keksík byl :?:

Příspěvek upraven 29.07.10 v 07:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
29.7.10 07:26
Jodi píše:
Pajinka, Mscat- držím palce na kontroly!!

Zakupando- já mám migrény docela pravidelně- takže: většinou je to takový tepání v hlavě, pak cítím jako by mi oko chtělo vyskočit z důlku, někdy i zvracím, jsem citlivá na světlo…Ale každý to asi prožívá jinak :nevim: A jestli máš teplotu, tak to bude spíš nějaká viróza …Držím palce, ať to přejde…

Já hlásím, že teplota je zpátky nahoře, tak jsem testla… No náááádherně sněhobílý test :mrgreen:

mě to bolí okolo spánků a motá se my potím se jajk kráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 07:27

Nicolka, video :palec: Jsi šikulka!!
A k těm právům- vždyť ještě můžeš,ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 07:34
:oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:
Jodi píše:
Natula, jaká mylná informace??? Keksík byl :?:Příspěvek upraven 29.07.10 v 07:27
  • Citovat
  • Upravit
6530
29.7.10 07:35
Jodi píše:
Nicolka, pozůstalost?? Něco mi uniklo??A co se ti nezdá na grafu? Že vyznačilo ovu ???

no jo ovulku zase mimo mísu, týden po sexu a tak pozdě o proti všem předchozím :(

tatka zdědil po otci pole 45%, jeho bratr 45% a třeti vůl bratr 10% pozemku. Dva normální to chtěli prodat, naši by měli 250tis, potřebovali jako sůl ale vůl že to neprodá a že to od nich koupí za 100tis. No to určítě, jinač vůl zdědil uplně všechno baraky atd atd. Ptala jsem se právníka a ten řekl že pokud má jen 10% tak ho prostě vyvlastní a prodá se to a hotovo. Oni pořád vyhrožuji tatkovi a strýcovi že to prohrají, a tatka se bojí.

Ted je dědictví po strýci (můj kmotr), opět zdědili dva bratři pole a vůl jim chce podepsat souhlas k prodeji polí a oni že mu darují tyto nové velké pole. Tatka by do toho i šel, pole nechce, jenže oni to maji určitě dobře spočítané, on se dědictví polí zřekne a tamty pole nepůjdou stejně prodat, nebo za málo…no to vůbec. Já bych byla pro soud a vyvlastnění, kdybych si byla jistá že to ti dva vyhrají.

pfff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
29.7.10 07:36
Jodi píše:
Nicolka, video :palec: Jsi šikulka!!
A k těm právům- vždyť ještě můžeš,ne???

Páni já bych to už asi nedala, studovala sem práva na střední, vcelku mě to bavilo, ale přijímačky nevím to bych asi nedala a taky já už jsem pako na mozek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
29.7.10 07:40

ahojte :-(

a je to tu mrcha si ma našla dnes ráno :twisted:
mám miernú depku a začínam pomaly strácať nádej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
29.7.10 07:40

tak mám horečku 37,8 asi fakt nějaká viróza doufám,že to chytne kluk ode mě ,šla bych doktorovi ale to jako když prašt a uhodmalej mi tam zase se nakazí bacilama,holky když jsem měla cca před půl hodkou brufen na bolest můžu si ted vzít paralen na horečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.7.10 07:42

nicolka maly je na tom videu ako babika , velmi zlatucky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
29.7.10 07:42

dobre ranko babulky, tak ziadne prekvapenie sa nekona, MS je tu co nevidiet… testik zase bielucky ako zneh… co uz…

Acko, prajem Ti vsetko vsetko najlepsie!!!

http://www.commentsyard.com/…thday100.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
29.7.10 07:44
Jodi píše:
Já hlásím, že teplota je zpátky nahoře, tak jsem testla… No náááádherně sněhobílý test :mrgreen:

je to jasne - vcera si uhniezdila a za 2-3 dni mas krasne //

ja mam stale pocit, ze MS pride uz dnes, zabudla som si vsak vlozky doma, ach… vcera som vecer kukala krcok a asi som si tam trosku poskriabala, lebo som potom mala na prste ruzove, ale odvtedy nic… ale brucho boli uplne ako na mrchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
29.7.10 07:45
tremonti píše:
nicolka maly je na tom videu ako babika , velmi zlatucky :-)

děkuji..krásně sem si zavzpomínala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 07:45

Tývolééé, 250 tis. za pole 8-o To vlastníte půl ČR,ne? :mrgreen: A bratr vůl to obdělává? Nebo jaký s tím má záměry??
To je teda situace :think: Nejlépe nevlastnit nic,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.7.10 07:46

zaku neviem ci by si mala brat paralen lebo ten tiez obsahuje prostriedky proti bolesti skus este vydrzat daj si cajik s medom(med ma tiez liecive ucinky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí