Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nicolka, pozůstalost?? Něco mi uniklo??
A co se ti nezdá na grafu? Že vyznačilo ovu ???
Natula, jaká mylná informace??? Keksík byl ![]()
Příspěvek upraven 29.07.10 v 07:27
Jodi píše:
Pajinka, Mscat- držím palce na kontroly!!Zakupando- já mám migrény docela pravidelně- takže: většinou je to takový tepání v hlavě, pak cítím jako by mi oko chtělo vyskočit z důlku, někdy i zvracím, jsem citlivá na světlo…Ale každý to asi prožívá jinak
Já hlásím, že teplota je zpátky nahoře, tak jsem testla… No náááádherně sněhobílý testA jestli máš teplotu, tak to bude spíš nějaká viróza …Držím palce, ať to přejde…
mě to bolí okolo spánků a motá se my potím se jajk kráva
Nicolka, video
Jsi šikulka!!
A k těm právům- vždyť ještě můžeš,ne???
Jodi píše:
Natula, jaká mylná informace??? Keksík bylPříspěvek upraven 29.07.10 v 07:27
Jodi píše:
Nicolka, pozůstalost?? Něco mi uniklo??A co se ti nezdá na grafu? Že vyznačilo ovu ???
no jo ovulku zase mimo mísu, týden po sexu a tak pozdě o proti všem předchozím ![]()
tatka zdědil po otci pole 45%, jeho bratr 45% a třeti vůl bratr 10% pozemku. Dva normální to chtěli prodat, naši by měli 250tis, potřebovali jako sůl ale vůl že to neprodá a že to od nich koupí za 100tis. No to určítě, jinač vůl zdědil uplně všechno baraky atd atd. Ptala jsem se právníka a ten řekl že pokud má jen 10% tak ho prostě vyvlastní a prodá se to a hotovo. Oni pořád vyhrožuji tatkovi a strýcovi že to prohrají, a tatka se bojí.
Ted je dědictví po strýci (můj kmotr), opět zdědili dva bratři pole a vůl jim chce podepsat souhlas k prodeji polí a oni že mu darují tyto nové velké pole. Tatka by do toho i šel, pole nechce, jenže oni to maji určitě dobře spočítané, on se dědictví polí zřekne a tamty pole nepůjdou stejně prodat, nebo za málo…no to vůbec. Já bych byla pro soud a vyvlastnění, kdybych si byla jistá že to ti dva vyhrají.
pfff
Jodi píše:
Nicolka, videoJsi šikulka!!
A k těm právům- vždyť ještě můžeš,ne???
Páni já bych to už asi nedala, studovala sem práva na střední, vcelku mě to bavilo, ale přijímačky nevím to bych asi nedala a taky já už jsem pako na mozek ![]()
ahojte ![]()
a je to tu mrcha si ma našla dnes ráno ![]()
mám miernú depku a začínam pomaly strácať nádej ![]()
tak mám horečku 37,8 asi fakt nějaká viróza doufám,že to chytne kluk ode mě ,šla bych doktorovi ale to jako když prašt a uhodmalej mi tam zase se nakazí bacilama,holky když jsem měla cca před půl hodkou brufen na bolest můžu si ted vzít paralen na horečku?
dobre ranko babulky, tak ziadne prekvapenie sa nekona, MS je tu co nevidiet… testik zase bielucky ako zneh… co uz…
Acko, prajem Ti vsetko vsetko najlepsie!!!
Jodi píše:
Já hlásím, že teplota je zpátky nahoře, tak jsem testla… No náááádherně sněhobílý test
je to jasne - vcera si uhniezdila a za 2-3 dni mas krasne //
ja mam stale pocit, ze MS pride uz dnes, zabudla som si vsak vlozky doma, ach… vcera som vecer kukala krcok a asi som si tam trosku poskriabala, lebo som potom mala na prste ruzove, ale odvtedy nic… ale brucho boli uplne ako na mrchu…
tremonti píše:
nicolka maly je na tom videu ako babika , velmi zlatucky
děkuji..krásně sem si zavzpomínala ![]()
Tývolééé, 250 tis. za pole
To vlastníte půl ČR,ne?
A bratr vůl to obdělává? Nebo jaký s tím má záměry??
To je teda situace
Nejlépe nevlastnit nic,co?
zaku neviem ci by si mala brat paralen lebo ten tiez obsahuje prostriedky proti bolesti skus este vydrzat daj si cajik s medom(med ma tiez liecive ucinky)