Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8808
28.7.10 20:41

načítá hodinu snad :cert: :cert: :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
28.7.10 20:42

michel, ak si tu soldi ma dat svoju vlastnu foto, tak musime chapat, ze neukazuje tvar :wink: alebo potom ukazat tvar, ale na foto kde nie je ona :-)
tiez by som si sem verejne svoju fotku nedala… predsa len zabludi sem mozno kadekto, aj kolegyna z vedlajsej kancelarie a nepotrebujem, aby vsetci v praci vedeli, ze dnes mam eggac :mrgreen:

soldi, ale ma napadlo, tak zo srandy, ste mohli skusit s tvojim M spravit presne taku fotku ako mala ta herecka, pozadie, vyraz, vsetko… a si ich mohla dat do albumu vedla seba, nech sa pokochame podobou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 20:42
Michelangelo píše:
Kicaahooj :mavam: mimino blbne pořád :cert: :cert:

No ale dnes hrozne, stále ma vyhadzuje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
28.7.10 20:43

no ovu testik zase len slabucka ciarka :cert:
a grepovy dzus mi uz aj z usi vyteka a eggac nikde :cert: taaaa toto uz co je??? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
28.7.10 20:44

ja ficim v pohode :think:
ale vymazala som celu historiu, lebo vcera mi to slo pomaly. asi aj to pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808

jdu se opřít mějte se holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
zakupanda píše:
jdu se opřít mějte se holky :mavam:

dobruuu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 20:45
acko píše:
michel, ak si tu soldi ma dat svoju vlastnu foto, tak musime chapat, ze neukazuje tvar :wink: alebo potom ukazat tvar, ale na foto kde nie je ona :-)
tiez by som si sem verejne svoju fotku nedala… predsa len zabludi sem mozno kadekto, aj kolegyna z vedlajsej kancelarie a nepotrebujem, aby vsetci v praci vedeli, ze dnes mam eggac :mrgreen:soldi, ale ma napadlo, tak zo srandy, ste mohli skusit s tvojim M spravit presne taku fotku ako mala ta herecka, pozadie, vyraz, vsetko… a si ich mohla dat do albumu vedla seba, nech sa pokochame podobou :-)

Ačko tak to máš pravdu, mne sem zablúdila kolegyňa a musela som si preto zmeniť nick, taká bola drzá, že si zistila, aký som mala predtým nick a bavila sa pri čítaní :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 20:45

Áčko ja vták,kvůli egáču :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to joo,jinak jsem si teda myslela,že ty máš taky pravou :roll: :roll: tak jsem z toho Janek,kdo je kdo :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 20:48

taky mi blbne :cert: :cert:
Ačko někde se stala chyba,ten grep by ti měl vytékat z uplně jiného místa,než z ucha :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
28.7.10 20:48

taky mi blbne :cert: :cert:
Ačko někde se stala chyba,ten grep by ti měl vytékat z uplně jiného místa,než z ucha :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
54030
28.7.10 20:50

No tak to mě fakt nedošlo,že sem vlastně může nakukovat každý :zed: :zed: :zed: hlavně,že jsem si vás předtím taky četla inkognito :zed: :zed: :zed: no na přemíru sluníčka to asi neuhraju,tak přiznávám,že reaguji pouze na světlo :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
28.7.10 20:51
natulaa píše:
Ačko někde se stala chyba,ten grep by ti měl vytékat z uplně jiného místa,než z ucha :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
natu, skoro som sa pocurala z tejto tvojej hlasky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 20:53

Natul jestli Áčko necucá grepáč brčkem :think: :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 20:57
acko píše:
natulaa píše:
Ačko někde se stala chyba,ten grep by ti měl vytékat z uplně jiného místa,než z ucha :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
natu, skoro som sa pocurala z tejto tvojej hlasky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

napodobne :mrgreen: :pankac:

michi Ti dam take referendum :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí