Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
michel, ak si tu soldi ma dat svoju vlastnu foto, tak musime chapat, ze neukazuje tvar
alebo potom ukazat tvar, ale na foto kde nie je ona ![]()
tiez by som si sem verejne svoju fotku nedala… predsa len zabludi sem mozno kadekto, aj kolegyna z vedlajsej kancelarie a nepotrebujem, aby vsetci v praci vedeli, ze dnes mam eggac ![]()
soldi, ale ma napadlo, tak zo srandy, ste mohli skusit s tvojim M spravit presne taku fotku ako mala ta herecka, pozadie, vyraz, vsetko… a si ich mohla dat do albumu vedla seba, nech sa pokochame podobou ![]()
Michelangelo píše:
Kicaahoojmimino blbne pořád
![]()
No ale dnes hrozne, stále ma vyhadzuje!!!
no ovu testik zase len slabucka ciarka ![]()
a grepovy dzus mi uz aj z usi vyteka a eggac nikde
taaaa toto uz co je??? ![]()
ja ficim v pohode ![]()
ale vymazala som celu historiu, lebo vcera mi to slo pomaly. asi aj to pomohlo…
acko píše:
michel, ak si tu soldi ma dat svoju vlastnu foto, tak musime chapat, ze neukazuje tvaralebo potom ukazat tvar, ale na foto kde nie je ona
tiez by som si sem verejne svoju fotku nedala… predsa len zabludi sem mozno kadekto, aj kolegyna z vedlajsej kancelarie a nepotrebujem, aby vsetci v praci vedeli, ze dnes mam eggacsoldi, ale ma napadlo, tak zo srandy, ste mohli skusit s tvojim M spravit presne taku fotku ako mala ta herecka, pozadie, vyraz, vsetko… a si ich mohla dat do albumu vedla seba, nech sa pokochame podobou
Ačko tak to máš pravdu, mne sem zablúdila kolegyňa a musela som si preto zmeniť nick, taká bola drzá, že si zistila, aký som mala predtým nick a bavila sa pri čítaní
![]()
Áčko ja vták,kvůli egáču
tak to joo,jinak jsem si teda myslela,že ty máš taky pravou
tak jsem z toho Janek,kdo je kdo
![]()
taky mi blbne
![]()
Ačko někde se stala chyba,ten grep by ti měl vytékat z uplně jiného místa,než z ucha
![]()
taky mi blbne
![]()
Ačko někde se stala chyba,ten grep by ti měl vytékat z uplně jiného místa,než z ucha
![]()
No tak to mě fakt nedošlo,že sem vlastně může nakukovat každý
hlavně,že jsem si vás předtím taky četla inkognito
no na přemíru sluníčka to asi neuhraju,tak přiznávám,že reaguji pouze na světlo
![]()
natulaa píše:natu, skoro som sa pocurala z tejto tvojej hlasky
Ačko někde se stala chyba,ten grep by ti měl vytékat z uplně jiného místa,než z ucha![]()
![]()
![]()
![]()
acko píše:natulaa píše:natu, skoro som sa pocurala z tejto tvojej hlasky
Ačko někde se stala chyba,ten grep by ti měl vytékat z uplně jiného místa,než z ucha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napodobne
![]()
michi Ti dam take referendum
![]()