Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi vcera som tu nakukla,ale uz bolo neskoro…na grafy nakuknem kazdy den,no s pisanim je to horsie…v praci nemozne a doma po povinnostiach a uvolneni notebooku
„skoro“ nemozne ![]()
a weekend budeme na Lochnesi ![]()
jodi, spravne, asi to tak malo byt, netreba to silit. ved koniec koncov mozete ist este aj neskor, nie?
ja mam otazku k hormonalnemu profilu,
musi sa robit v tom istom cykle, alebo sa moze robit v tie potrebne dni ale aj v nasledujucom cykle?
mne chce dr. robit iba medzi 10 a 14 DC ![]()
a ja som sa dopocula zeby sa mal robit viackrat
acko píše:
elizid, no ale ved to je divne… ved nedostatok progesteronu sa da upravit liekmi. to sa mi nejak nezda. bud je v tom aj nieco ine, alebo ten doktor je lajdak
Acko, no právě, já na to netlačím… Třeba se fakt trefíme a budeme plodit u moře a pak vám to budu předhazovat jako radu nad zlato
![]()
A navíc jednu dovču máme jistou- nebo tedy aspoň zaplacenou…na konci září jedeme na jachtu…
Jodi tak to vás asi čeká něco lepšího
a Kubíčkovi už je líp? A budeš hledat Řecko jo
![]()
Elizid, a nechceš mu ještě zavolat?? Hladinu progesteronu jde přece upravit,ne?
acko píše:
elizid, no ale ved to je divne… ved nedostatok progesteronu sa da upravit liekmi. to sa mi nejak nezda. bud je v tom aj nieco ine, alebo ten doktor je lajdak
acko no já jsem se právě chtěla zeptat jestli se to dá upravit lékama, on totiž jede na dovču a vrátí se až ke konci srpna, tak jsem hned objednaná na 23.8, no raději bych to zkusila nejdříve lékama, lajdák to on asi nebude, je to primář naší porodnice a je myslím dost dobrý lékař, ale fakt nevím, v květnu mi bral tak krev na progesteron ale to jsem užívala Duphaston a to jsem měla progesteron prý ukázkový, přesný. no ale teď mi to bral znovu právě na základě toho že to bylo ovlivněno tím duphastonem a tak jsem dopadla, tak nevím, a čím se dá upravit progesteron? Slyšela jsem že by měl být i v rostlinné podobě nějakýma čajíkama???
Jodi píše:
Elizid, a nechceš mu ještě zavolat?? Hladinu progesteronu jde přece upravit,ne?
Jodi to je právě problém, on je u nás v ordinaci kde mám kartu jen ve středu a jede na dovolenou, teď už tam nikdo není. Já byla z toho jak mi to sestřičk řekla taková špatná že jsem se nezmohla se zeptat na nic!