Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4333
28.7.10 19:34

soldi vcera som tu nakukla,ale uz bolo neskoro…na grafy nakuknem kazdy den,no s pisanim je to horsie…v praci nemozne a doma po povinnostiach a uvolneni notebooku :twisted: „skoro“ nemozne :mrgreen:
a weekend budeme na Lochnesi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
28.7.10 19:35

Michel, kdy budeš testovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

jodi, spravne, asi to tak malo byt, netreba to silit. ved koniec koncov mozete ist este aj neskor, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606

ja mam otazku k hormonalnemu profilu,

musi sa robit v tom istom cykle, alebo sa moze robit v tie potrebne dni ale aj v nasledujucom cykle?

mne chce dr. robit iba medzi 10 a 14 DC :think:

a ja som sa dopocula zeby sa mal robit viackrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
28.7.10 19:36

molly, a Ty kde byvas/zijes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333

acko som kukla albumik…a teda si „super kost“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
ten doktor není lajdák,je výýbornýý,Ačko to je ten muj dr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,Elis čauky :mavam: :mavam: v tom bude i ta endometrioza si myslím :think: :think:
acko píše:
elizid, no ale ved to je divne… ved nedostatok progesteronu sa da upravit liekmi. to sa mi nejak nezda. bud je v tom aj nieco ine, alebo ten doktor je lajdak :cert:
  • Citovat
  • Upravit
4333
28.7.10 19:37

acko uz par rokov zijem,byvam i pracujem v Skotsku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
28.7.10 19:37

molly: ja som ti to vravela pisala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
28.7.10 19:38

Acko, no právě, já na to netlačím… Třeba se fakt trefíme a budeme plodit u moře a pak vám to budu předhazovat jako radu nad zlato :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A navíc jednu dovču máme jistou- nebo tedy aspoň zaplacenou…na konci září jedeme na jachtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 19:38

Jodi tak to vás asi čeká něco lepšího :wink: :kytka: a Kubíčkovi už je líp? A budeš hledat Řecko jo :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
28.7.10 19:40

Elizid, a nechceš mu ještě zavolat?? Hladinu progesteronu jde přece upravit,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.7.10 19:40
acko píše:
elizid, no ale ved to je divne… ved nedostatok progesteronu sa da upravit liekmi. to sa mi nejak nezda. bud je v tom aj nieco ine, alebo ten doktor je lajdak :cert:

acko no já jsem se právě chtěla zeptat jestli se to dá upravit lékama, on totiž jede na dovču a vrátí se až ke konci srpna, tak jsem hned objednaná na 23.8, no raději bych to zkusila nejdříve lékama, lajdák to on asi nebude, je to primář naší porodnice a je myslím dost dobrý lékař, ale fakt nevím, v květnu mi bral tak krev na progesteron ale to jsem užívala Duphaston a to jsem měla progesteron prý ukázkový, přesný. no ale teď mi to bral znovu právě na základě toho že to bylo ovlivněno tím duphastonem a tak jsem dopadla, tak nevím, a čím se dá upravit progesteron? Slyšela jsem že by měl být i v rostlinné podobě nějakýma čajíkama???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
28.7.10 19:41

mouk :mavam:
aj teba som chekla :mrgreen::kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.7.10 19:41
Jodi píše:
Elizid, a nechceš mu ještě zavolat?? Hladinu progesteronu jde přece upravit,ne?

Jodi to je právě problém, on je u nás v ordinaci kde mám kartu jen ve středu a jede na dovolenou, teď už tam nikdo není. Já byla z toho jak mi to sestřičk řekla taková špatná že jsem se nezmohla se zeptat na nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí