Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
28.7.10 19:42

Michel, nechávám to na manželovi…tohle se nám líbilo, protože tam mají sushi-bar :mrgreen: Kdybych vybírala já, tak bych asi neletěla, ale jela po vlastní ose… Ale on si asi potřebuje odpočinout, tak se mu moc nechce řídit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 19:43

Jodi testovala jsem zkusmo dnes a bělejší než bílá :cert: :cert: :zed: :zed: tak to zkusím zase v pátek,ale docela mě namotává podbříšek,dnes jsem měla zase bolesti,že jsem musela zůstat v předklonu a chytit si ho a docela se bála,co se děje.Jsem fakt zvědavá,co se z toho vyklube :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Elis ,myslím,že kvuli progesteronu by tě nehnal na IVF,to je hovadina,v tom musí být podle mě i výsledek operace ,protože nějaký hormonální výkyv se dá lečit,léčil je i mi,takže si myslím,že v tom bude něco jiného a ty nemusíš jit na ivf pokud nechceš,domluv se,že ti dá něco na ten progesteron a mužete zkoušet dál,nám taky říkal co navrhuje,ale rozhodnutí bylo jen na nás

• Citovat
  • Upravit
210
natulaa píše:
ten doktor není lajdák,je výýbornýý,Ačko to je ten muj dr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,Elis čauky :mavam: :mavam: v tom bude i ta endometrioza si myslím :think: :think:
acko píše:
elizid, no ale ved to je divne… ved nedostatok progesteronu sa da upravit liekmi. to sa mi nejak nezda. bud je v tom aj nieco ine, alebo ten doktor je lajdak :cert:

Ahoj Natul, hezká fotka :potlesk:
no já nevím snad to nebude tak zlé jak to vypadá dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606

molly: :mavam: to vies ze som tam vybrala asi najlepsie fotky ake som nasla :lol: ja sa tak nerada fotim a neviem sa tvarit ani pozovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
28.7.10 19:45
moukuska píše:
molly: :mavam: to vies ze som tam vybrala asi najlepsie fotky ake som nasla :lol: ja sa tak nerada fotim a neviem sa tvarit ani pozovat :pankac:
…tak potom si vybrala vyborne :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 19:46

Jodi sushi :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky máme radši auto k dispozici a mm hlavně nechce do letadla s ochmelkou-bojííím bojííím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to říkám té pravé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 19:46

Elis já tam ted byla,dneska ordinoval do sedmi a mužeš mu zítra zavolat i do porodnice,dám ti číslo přímo na něj,jestli chceš :wink: ,jinak letí pryč v sobotu a 23 srpna,což je pondělí je v ordinaci :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
3549
28.7.10 19:47

soldi to je dobé s tm modrým mužíkom :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
natulaa píše:
Elis ,myslím,že kvuli progesteronu by tě nehnal na IVF,to je hovadina,v tom musí být podle mě i výsledek operace ,protože nějaký hormonální výkyv se dá lečit,léčil je i mi,takže si myslím,že v tom bude něco jiného a ty nemusíš jit na ivf pokud nechceš,domluv se,že ti dá něco na ten progesteron a mužete zkoušet dál,nám taky říkal co navrhuje,ale rozhodnutí bylo jen na nás

Natul, po operaci jsem u něj byla a říkal že podle operace jsem v pořádku jen na levém vaječníku bylo malé ložisko endometriozy-7mm. to odstranili i podle propouštěcí zprávy a v ten den jak jsem u něj byla po operaci na kontrolu tak měl ten výsledek z porgesteronu co byl ovlivněný tím duphastonem, tak mi vzal novou krev, ale jak jsem psala, bylo to 23dc a já měla ovulaci pravděpodobně hned po ms, podle utz tak kolem 9-11dc, tak nevím jestli to nemohlo taky ovlivnit. No každopádně bych to zkusila nejdříve lékama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606

molly: a dlho som vyberala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.7.10 19:49
natulaa píše:
Elis já tam ted byla,dneska ordinoval do sedmi a mužeš mu zítra zavolat i do porodnice,dám ti číslo přímo na něj,jestli chceš :wink: ,jinak letí pryč v sobotu a 23 srpna,což je pondělí je v ordinaci :wink: :wink:

no to by s tím číslem do porodnice nebylo špatné, ale připadá mi blbé ho otravovat mimo svoji ordinaci :nevim:
a 23 jdu právě k němu na poradu co dál, v 15.30 nejdeš taky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
28.7.10 19:49

natulka :srdce: paci sa mi tvoj podpis :srdce::huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 19:56

muj podpis 8-o ,nechápu,asi si sedím na vedení,myslíš to ivf? :mrgreen: :mrgreen: ,jestli joo,tak ten se mi taky páči,obzvlášt to datum od dvanactého bude do 12září po všem :dance: :dance: :dance: :dance:

Elis doufám,že ho nebudu potřebovat toho 23,říkal mi dneska,že doufá,že už k němu příjdu v říjnu jako těhotná,jsem říkala jeeej to je od vás hezké,taky doufám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bestmolly píše:
natulka :srdce: paci sa mi tvoj podpis :srdce::huban:
  • Citovat
  • Upravit
8808
28.7.10 19:57

teda mě tak šileně bolí hlava,břicho mám zimnici co to je? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...