Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michel, nechávám to na manželovi…tohle se nám líbilo, protože tam mají sushi-bar
Kdybych vybírala já, tak bych asi neletěla, ale jela po vlastní ose… Ale on si asi potřebuje odpočinout, tak se mu moc nechce řídit…
Jodi testovala jsem zkusmo dnes a bělejší než bílá
tak to zkusím zase v pátek,ale docela mě namotává podbříšek,dnes jsem měla zase bolesti,že jsem musela zůstat v předklonu a chytit si ho a docela se bála,co se děje.Jsem fakt zvědavá,co se z toho vyklube
![]()
Elis ,myslím,že kvuli progesteronu by tě nehnal na IVF,to je hovadina,v tom musí být podle mě i výsledek operace ,protože nějaký hormonální výkyv se dá lečit,léčil je i mi,takže si myslím,že v tom bude něco jiného a ty nemusíš jit na ivf pokud nechceš,domluv se,že ti dá něco na ten progesteron a mužete zkoušet dál,nám taky říkal co navrhuje,ale rozhodnutí bylo jen na nás
natulaa píše:
ten doktor není lajdák,je výýbornýý,Ačko to je ten muj dr![]()
![]()
![]()
,Elis čauky
![]()
v tom bude i ta endometrioza si myslím
![]()
acko píše:
elizid, no ale ved to je divne… ved nedostatok progesteronu sa da upravit liekmi. to sa mi nejak nezda. bud je v tom aj nieco ine, alebo ten doktor je lajdak
Ahoj Natul, hezká fotka ![]()
no já nevím snad to nebude tak zlé jak to vypadá dnes.
molly:
to vies ze som tam vybrala asi najlepsie fotky ake som nasla
ja sa tak nerada fotim a neviem sa tvarit ani pozovat ![]()
moukuska píše:…tak potom si vybrala vyborne
molly:to vies ze som tam vybrala asi najlepsie fotky ake som nasla
ja sa tak nerada fotim a neviem sa tvarit ani pozovat
Jodi sushi
taky máme radši auto k dispozici a mm hlavně nechce do letadla s ochmelkou-bojííím bojííím
to říkám té pravé
![]()
Elis já tam ted byla,dneska ordinoval do sedmi a mužeš mu zítra zavolat i do porodnice,dám ti číslo přímo na něj,jestli chceš
,jinak letí pryč v sobotu a 23 srpna,což je pondělí je v ordinaci
![]()
natulaa píše:
Elis ,myslím,že kvuli progesteronu by tě nehnal na IVF,to je hovadina,v tom musí být podle mě i výsledek operace ,protože nějaký hormonální výkyv se dá lečit,léčil je i mi,takže si myslím,že v tom bude něco jiného a ty nemusíš jit na ivf pokud nechceš,domluv se,že ti dá něco na ten progesteron a mužete zkoušet dál,nám taky říkal co navrhuje,ale rozhodnutí bylo jen na nás
Natul, po operaci jsem u něj byla a říkal že podle operace jsem v pořádku jen na levém vaječníku bylo malé ložisko endometriozy-7mm. to odstranili i podle propouštěcí zprávy a v ten den jak jsem u něj byla po operaci na kontrolu tak měl ten výsledek z porgesteronu co byl ovlivněný tím duphastonem, tak mi vzal novou krev, ale jak jsem psala, bylo to 23dc a já měla ovulaci pravděpodobně hned po ms, podle utz tak kolem 9-11dc, tak nevím jestli to nemohlo taky ovlivnit. No každopádně bych to zkusila nejdříve lékama.
natulaa píše:
Elis já tam ted byla,dneska ordinoval do sedmi a mužeš mu zítra zavolat i do porodnice,dám ti číslo přímo na něj,jestli chceš,jinak letí pryč v sobotu a 23 srpna,což je pondělí je v ordinaci
![]()
no to by s tím číslem do porodnice nebylo špatné, ale připadá mi blbé ho otravovat mimo svoji ordinaci ![]()
a 23 jdu právě k němu na poradu co dál, v 15.30 nejdeš taky ![]()
muj podpis
,nechápu,asi si sedím na vedení,myslíš to ivf?
,jestli joo,tak ten se mi taky páči,obzvlášt to datum od dvanactého bude do 12září po všem
![]()
bestmolly píše:
natulkapaci sa mi tvoj podpis
…