Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
acko, smouli, toto je clanok pre vas:
Chceli ste niekedy vedieť, ako by vyzeral tatko šmolko v skutočnosti? Teraz máte príležitosť a nie je to vďaka schopnostiam modernej grafiky, ale preto, že 58 ročný Paul Karason je modrý muž. Zaujímavé je, že modré sfarbenie pokožky ho nesprevádza od narodenia, ale privodil si ho sám, keď sa v roku 1994 pustil do kontroverzného experimentu. Rozhodol sa vyriešiť svoje zdravotné problémy pomocou koloidného striebra, ktoré pil 14 rokov. Liečbu striebrom považuje za univerzálny liek, ktorým si niekoľko rokov dokonca potieral tvár kvôli dermatologickým problémom. Paul zostáva striebru verný aj naďalej, pretože tak či tak zostane modrým mužom do konca života.
Šmouli, já se na to zrovna chtěla zeptat- jestli sesterka je česky sestřenice, nebo sestřička ![]()
![]()
co nove????…ja mam po mrche,dnes som nakupila hektolitre
grepoveho dzusu
(uvidim,ktory bude najchutnejsi
)…a uz teraz sa tesim na to ovulkovske „cvachtanie“ ![]()
molly, ahoj, si tu dlho nebola ![]()
ja pre zmenu dnes mrchujem prvy den ![]()
Ahojte babulky
![]()
mám tu rodiče,tak makáme,jak barevní a za vámi se nedostanu za celej den
![]()
Soldi hezká fotka,ale jsi moc daleko
![]()
Šmouli, podle mně je to blbost… Mně to mamina tvrdila i s druhou dírkou v uchu
Já osobně si myslím, že kdyby mně tím vším nestrašila, že jsem otěhotněla ještě dřív… Teď žádný piercing nemám, druhou náušnici nenosím a nedaří se ![]()
Soldi- taťka Šmoula- to je teda sííííla!
Bestmolly, já si taky dneska nakoupila džusík a už se na něj dopředu těším ![]()
michi, ahoj, ![]()
noo, som, musim byt inko gnito aby neboli nejake informacie nahodou zneuzite proti mne ![]()
jodi, mne sa to strasne paci, ze tatko smolko, hlavne ked aj acko pije to koloidne striebro ![]()
smouli, to len tak, ze keby si naozaj chcela byt ako smoulinka, tak tu mas navod ![]()
Soldi ty a inkognito joooooooo
si mě fakt pobavila hehehe,chci se kochat
dej si bližší foto
![]()
Ahojte holky, dnes můžu konečně něco hodit do tématu. Dnes jsem se dovolala k dr, na výsledky progesteronu které mi bral 23DC, má se brát 21DC, ale to jsme jaksi prošvihli. No a mluvila jsem jen se sestřičkou která citovala doktora jelikož měl pacientku a tak mám hladinu progesteronu nízkou, neřekla mi kolik a já v tom šoku jak se vám všechno začíná honit hlavou se zapoměla zeptat a že se mám v srpnu stavit k panu doktorovi a že mě pošle do Brna do CARu a asi na IVF. no tak jsem dopadla, že? laparku si prošla a nakonec pohořím na progesteronu. ach jo…
Májuška si tu
testila jsi ovu
Tvůj mm je super,jak tě pozval na oběd
![]()
soldi, ano, som tu len odbehavam ![]()
no ja papam, resp. pijem, prave koloidne striebro (t.j. naozaj nanocastice striebra suspendovane v destilovanej vode) a z toho sa argyria nemoze stat ani ked by som neviem kolko toho pila
tamten pan pil „neprave“ koloidne striebro, pil iony striebra, a to by sa vobec nemalo nazyvat koloidne striebro, ale ludia nevedia ze to co kupuju vo flaske oznacenej ako koloidne striebro je v skutocnosti iontove striebro. iontove striebro je ovela menej ucinne, a preto je aj lacnejsie. mnohi ludia si IS vyrabaju aj doma v domneni ze robia si koloidne striebro. ale prave koloidne striebro sa doma vyrobit neda.
Michel- no já už se to dneska vyzuřila…šla jsem za doktorkou, aby mi poradila, jestli to Kubíkovi neuškodí…a ona mi jaksi opomněla sdělit, že má otevřeno úplně jinak…takže jsem dorazila 10 minut před domnělou otevíračkou a ono už bylo zavřeno
/teda i podle nové otevíračky tam ještě 10 minut měla být/. No tak jsme to vzali jako jasný signál a na dovolenou se vyprdli… A teď budu sledovat zprávy- naposledy když jsme to vzdali, tak v den odletu v Řecku na letišti byla stávka a pak ještě zemětřesení ![]()
elizid, no ale ved to je divne… ved nedostatok progesteronu sa da upravit liekmi. to sa mi nejak nezda. bud je v tom aj nieco ine, alebo ten doktor je lajdak ![]()