Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
28.7.10 20:22
Michelangelo píše:
Barboraje krááásné jméno a Bebe jsou v Česku sušenky-keksy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P :-P

to su aj na slovenku :lol:

my sme Karol a Barbora a volaju nas Bebe a Kajo :srdce:
Karol bolo moje najoblubenejsie chalanske meno uz od prveho stupna na zakladke :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606

michel: u nas je Be Be dobre rano keksy alebo BB puding :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
soldi píše:
michi, lebo natula to sem uz parkrat pisala, ale ze jej mm to meno moc nechce a ze take meno dal jej byvaly synovi, myslim :think:

Ahááááá,takže provokuješ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale je to taky hezké jméno,to by mě ex docela naštval :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 20:23
acko píše:
eee hugo je hrozne.. k nasmu priezvisku :mrgreen:
vsetci okolo s lolou nesuhlasia, ale nam 2 sa paci :srdce:
ale samozrejme, definitivne meno povieme az po narodeni :-)

naaahodou, lola je uplne krasne meno. dost kamaratok co mam a volaju sa lucia, tak ich volaju lola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.7.10 20:23

tak ešte raz :mrgreen: :lol: :mrgreen:
pri bt 36,6 väčšinou vždy dostanem už mrchu a dnes zatiaľ nič a kŕčok je dolu a tvrdý -špicatý, čo znamená, že je zatvorený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 20:24

smouli, mozno zajtra zase stupnes :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
28.7.10 20:25

nejak mi blbne mimino

soldi: dik za tipy :palec:

my sme Peter a Daniela, a povodne malo byt dievcatko Petra a chlapec Daniel, no kedze to mm zmenil, ze Petra nie, tak tym padom sa bude menit asi aj chlapcenske, uvidime, ale na to mame kopec casu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
28.7.10 20:25

Jeeeeej, vy preberate mena :dance:

Mne sa strasne paci Lia, ale s mm to bude tazke, on je dost konzervativny, paci sa mu Linda…akoze aj mne, ale je ich velmi vela teraz :nevim: a este Sandra sa mi paci

A na chlapcenskom sa asi nezhodneme :roll: a tak bude po tatinkovi Martin … mne sa strasne paci Christopher, uvedomuje si, ze je moc ine, ale ked moje „prve dieta“ z au-pair sa tak vola a ja to meno zboznujem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
28.7.10 20:26

Ja som Katka a inak ma ani nevolaju :mrgreen: A neznasam, ked mi niekto povie Kaťa :cert:

My sme to uz dnes povedali svokrovcom, tak tesili sa, ale mala som z nich pocit, akoby sme im povedali, ze sme si kupili nove auto, brali to tak samozrejme, alebo co.

No a u nas bude chlapcek Marek, to neukecam ani ja u nas, tak ako Natul :lol: a dievcatko mozno Laura.

Bojim sa kvoli tym mojim mocovym cestam, uz peknu chvilu ma boli lavy vajecnik, tak ma v nom picha ci co. joj uz nech je tu nedela, aby som vedela, ci dutinka je tam, kde ma byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 20:28

Natulka,joo všimla jsem si že Soldi má superpaměť :palec: :palec: kolikrát nechápu,co všechno pamatuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Blbne mi zas mimino :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 20:32

Babule vyhlašuji referendum **komu vadí,že je Soldi na nové fotce daleko :cert: :cert: :cert: **mně :cert: :cert: pojď blíž Soldi :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
28.7.10 20:33

bru noc holky, idem do postele :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 20:36

Ahojte, rozoberáte opäť mená :mrgreen:
No mne doteraz strašne blblo emimino, hrozné! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 20:38

Kicaahooj :mavam: mimino blbne pořád :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
28.7.10 20:38

jo soldi blíže :pankac:
nevím možná my je zle že jsem dnes moc nepila a nebyla na wc :nevim: ani hlad nemám bych to asi :poblion: vzala jsem si brufen a na hlavu trošku zabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí