Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
28.7.10 21:14

holky já se loučím,dobrou noc a ráno přeju všem poslušné teplotky :dance: :dance: :dance: :mavam: :mavam: :mavam:
Paji držím palce ke kontrole a obdivuju tě,že to vydržíš,já bych to mm musela hned vykecat,u prvního jsem mu hned volala do práce jsem nevydržela ani do odpoledne :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
54030
28.7.10 21:16

Páji jsi fakt obdivuhodná :palec: mě by asi položilo,že je hnusnej,přišlo by mi to líto a řekla bych mu to :cert: jsem fakt zvědavá na jeho šoking :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 21:16

Paji to si ty na fotce?to mi nedá se musím ještě zeptat 8-o :lol:

• Citovat
  • Upravit
54030
28.7.10 21:17

Natulka dobroou :huban: :hug: deš vočumovat celebrity coo :mrgreen: :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.7.10 21:22

ahoj.

• Citovat
  • Upravit
1741
28.7.10 21:22
natulaa píše:
Paji to si ty na fotce?to mi nedá se musím ještě zeptat 8-o :lol:

jasně to jsem já..ještě když sem měla dcerku maličkou :wink: ,sle prý vypadám pořád stejně :wink: ..no mlčím,prtože vím,že kdyby cokoli ,tak by mě hrozně stresoval,musela bych já uklidnovat a nejraději by mě uklidil do nemocnice..takže raději si to řeším sama,teda už sem to řekla nejlepší kámošce,o které vím,že něřekne nikde nic :pankac: vámhám komu to pak říct dřív,jestli dcerce nebo mm :think: ..n to se už samo nějak vyvrbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 21:23
nééé to jánesnáším ten pořad :cert: :cert: ,vadí mi ty rozežrané modelky,frfně jedny :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: ,já už si s váma píšu z postele,co beru ty léky,tak jsem nějak unavenější,takže tak a včera jsme veveričkovali :mrgreen: :mrgreen: ,tak dneska mám leháro :mrgreen: :mrgreen:
Michelangelo píše:
Natulka dobroou :huban: :hug: deš vočumovat celebrity coo :mrgreen: :mrgreen: :-P
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
28.7.10 21:25
Natulo taky sem pořád unavená..to ty léky na štítku dělaj. :pocitac:
natulaa píše:
nééé to jánesnáším ten pořad :cert: :cert: ,vadí mi ty rozežrané modelky,frfně jedny :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: ,já už si s váma píšu z postele,co beru ty léky,tak jsem nějak unavenější,takže tak a včera jsme veveričkovali :mrgreen: :mrgreen: ,tak dneska mám leháro :mrgreen: :mrgreen:
Michelangelo píše:
Natulka dobroou :huban: :hug: deš vočumovat celebrity coo :mrgreen: :mrgreen: :-P
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
28.7.10 21:25
Michel dovolila sem si,požádat tě o přátelství. :oops:
Michelangelo píše:
  • Citovat
  • Upravit
54030
28.7.10 21:27

Natulka jasně,chápu,unavená ze včerejšího veveričkování :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak at se ti něco hezkého zdá :huban: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 21:29

Kamča ahooj,sem ti chtěla říct,že jsem dnes viděla jednu větu a vše jsem pochopila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jdu ti to potvrdit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
28.7.10 21:29

paji, pekna fotecka.

soldi, no ani neviem, ako som oslavila, vlastne budeme oslavovat az v sobotu… mali sme velmi rusny den, prisla sestra, boli sme pobehat nejake vybavovacky, potom varenie, potom velky nakup, kupila som si uuuuzasne topanky v tescu :))) a motivacne sme s mm kupili jedny dupacky, ze aby mimi vedelo, ze na neho uz cakame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.7.10 21:31

Koukala sem ,že jste řešily jména. :mrgreen:

My jsme Kamila a Vilém.-malej taky tak.-

A já bych chtěla Matěj(další klučičí nemám v záloze),ale líbily se mi klasický český jména a holčinka asi Beáta nebo Sofie. :-P

• Citovat
  • Upravit
54030
28.7.10 21:32

Elllli to je krásná motivace a mm je skvělej hmm :potlesk: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.7.10 21:32
Michel :mrgreen: no to bylo takový nevinný.Ale vím co myslíš. :andel:
Děkuju.
Michelangelo píše:
Kamča ahooj,sem ti chtěla říct,že jsem dnes viděla jednu větu a vše jsem pochopila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jdu ti to potvrdit :wink:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex