Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte babuľky, prajem krásne dobré ránko!
Jodi, ty si stúpla ![]()
**Smouli ** ![]()
Ja viem Jodi stále si to v duchu hovorím, len už je to pomaly rok a mne dochádza trpezlivosť a sila
![]()
smouli píše:Smoulinka, my sa cez rok už prehupsli dávno, tak viem o čom hovoríš, vlastne všetky to vieme. Ja tiež vždy bulim a zúrim, potom príde ovu a svitá mi nádej!
Ja viem Jodi stále si to v duchu hovorím, len už je to pomaly rok a mne dochádza trpezlivosť a sila![]()
babule kuknite ako úplne rovnaké som mala posledné dva cykly = tak asi to nesledovanie na zčiatku pomáha aspoň na niečo je to dobré ![]()
viem kica, že všetky sme tu skoro na jednej lodi a veľa z vás je na tom možno aj horšie než ja, ale vieš ako to je človek je sebec a stále myslí len na seba
![]()
Jo jo,hraniční je v pohodě
,Smouli je to na nic,co si budem povídat,včera jsem byla na gyn,jen pro nějaké doporučení a samé těhule
,jsem si říkala,že to snad ani není možné,že je tolik těhuli a my tu tak bojujem.je to fakt na h…o
,ale my se taky dočkáme,ale chce to trpělivost.jenže když nam tak bijou biologické hodiny,tak jak mužem být trpělivé že?
![]()
holky jste zlaté už zatím horečku nemám asi ten brufen zabral ale je mi všelijak furt mě polívá pot no hrůza ani vyležet se nemůžu
kluk je zlatej ani nezlobí a pomáhá mamince
nocil krásné video a tu písničku miluju
Dobré ranko ![]()
AČKO všechno nejlepší k narozeninám - hlavně brzké splněné Tvého největšího snu ![]()
Smoulinko jen si poplač, ono je pak člověku hned lépe. Osud si s náma zahrává. Ale u vás žádný problém není, jednou si už otěhotněla, takže neztrácej naději. Věřím, že se Tě miminko velmi brzy najde. A Ty budeš skvělá maminka
![]()
Elll je mi to moc líto. U Tebe jsem věřila, že to určitě vyjde. Tak snad tohle bude na dlouho poslední mrcha, která si Tě najde ![]()
Jodi píše:
Maja, tak držím palce!! A moje teorie o kopírování předchozího cyklu zatím vychází…zítra bude teplota jako dnes a pak ovulkaNicol- a proč to bratr nechce prodat? Já bych se teda v současný situaci pozemků taky nezbavovala, je to podle mně jediný, čemu hodnota neklesá
A dotlačit bratra, ať zvýší nabídku, to by nešlo???
nene on by chtěl nejlíp všechno zadarmo a pak si to pěkně potichoučku prodat víš. Obral rodinu už o miliony, je to hajzl hnusnej nejvíc jeho manželka právě, ta za všechno může, čarodejnica jedna, nenechám tatku aby udělal blbost, proto sem řekla že já jedu taky a hotovo.
smouli píše:
viem kica, že všetky sme tu skoro na jednej lodi a veľa z vás je na tom možno aj horšie než ja, ale vieš ako to je človek je sebec a stále myslí len na seba![]()
![]()
Ja viem, ja som ťa chcela podporiť, aby si nebola smutná! ![]()
![]()
babule viete čo, každý deň chodím ku tej mojej malej neterke aj keď len na chvíľku, som si povedala, veď ona a ani švagrinka za to nemôžu, že nám sa nedarí…
ale keď vidím, ako sa švagrinka zmenila aká je spokojná, milá, usmievavá naozaj ju to babatko celkom zmenilo=cítim, že jednoducho ja to šťastie chcem raz v živote zažiť ach dala by som za to všetko úplne všetko
![]()
Natula, ja keď sa dozviem o nejakej tehule z môjho okolia (a to Ti poviem málo ich teda nie je), normálne ma to položí, doslova! Na jednej strane sa teším spolu s nimi, ale na tej druhej..až sa hanbím ![]()