Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
29.7.10 07:47

Šmoulinka :hug: :hug: :hug: Pěkně se s mrchou pokochej, třeba je poslední :wink: Já myslím, že jsi ideální maminka pro malého Býčka- a teď bude čas plození :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
29.7.10 07:47
Jodi píše:
Tývolééé, 250 tis. za pole 8-o To vlastníte půl ČR,ne? :mrgreen: A bratr vůl to obdělává? Nebo jaký s tím má záměry??
To je teda situace :think: Nejlépe nevlastnit nic,co?

no já tomu nerozumím, je to obrovský pole :) Obdělává to JDZ které to chce za tu částku teda chtělo vykoupit. Mají to v pronájmu jezedaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
29.7.10 07:48
tremonti píše:
zaku neviem ci by si mala brat paralen lebo ten tiez obsahuje prostriedky proti bolesti skus este vydrzat daj si cajik s medom(med ma tiez liecive ucinky)

no uvařila jsem si čaj
acko vše nejlepší at se ti brzy splní to co si přeješ je my tak zle že asni myslet nemůžu
jdu si lehnout at to přejde chudák jiřík se o maminku stará

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
29.7.10 07:49

Ačko .{color: purple} Všechno nejlepšííí :) Velkej pupík co nevidět a jen to zdraví a štěstí do života. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
29.7.10 07:50

Nivoll som sa úpne pri tom videu rozplakala krásne.. :srdce:

Jodi ja už neviem, :roll: revem tu v práci ako krava, ešte, že som tu sama :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 07:50

Zakup, já bych ještě zkusila chvíli vydržet- Ibalgin ti taky srazí horečku, zabrat by měl do hodiny, tak máš ještě půl hodinky čas…Vydrž, hodně pij!!
A k doktorovi- já bych asi nešla, jestli musíš tahat i malýho. Doktor ti maximálně řekne, že máš virózu, zaplatíš poplatek a budeš na tom stejně…Šal bych až pokud by se to po 3 dnech nelepšilo…Ale to je asi jen můj postoj, já k doktorům chodím, jen když fakt musím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 07:51

Ella, Ellinka moja :hug: U tebe je mi to fááákt líto. Ale myslíš, že už není naděje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 07:51

dobré ránko
prajem všetko naj,naj… oslávenkyniam

nicol - krásne videjko
zaku - skoré uzdravenie

ja idem dnes pozrieť pána doktora, že či mi spraví flm, alebo čo navrhne ďalej. mala som ísť zajtra, ale sestrička povedala,že tam zajtra nie je, tak idem dnes.

inak ff mi dal VIP na 5 dní, takže moja teória, že to dáva len na konci cyklu sa nepotvrdila.
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 07:52

Ella, přijedeš do Prahy, že bychom si společně poplakaly??? Zkusila bych se na chvíli zbavit dětí :-D Moc ráda bych tě viděla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
29.7.10 07:53

AČKO .{color: yellow} ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4534.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s4534.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 07:54

Smoulinko néé,neplač :hug: :hug: :hug: :hug: ,dočkáš se,uvidíš :hug: :hug: :hug: :hug: ,Smouli a tys byla na HP už? :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
6651
29.7.10 07:57

Maja, tak držím palce!! A moje teorie o kopírování předchozího cyklu zatím vychází…zítra bude teplota jako dnes a pak ovulka :mrgreen:

Nicol- a proč to bratr nechce prodat? Já bych se teda v současný situaci pozemků taky nezbavovala, je to podle mně jediný, čemu hodnota neklesá :nevim: A dotlačit bratra, ať zvýší nabídku, to by nešlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 07:58
Michelangelo píše:
Babule vyhlašuji referendum **komu vadí,že je Soldi na nové fotce daleko :cert: :cert: :cert: **mně :cert: :cert: pojď blíž Soldi :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mne to vôbec nevadí. je to pekná fotka, soldi je na nej pekná. a je to odvaha, vycapiť sem svoju celú fotku. soldi :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 07:58

Šmoulinko, nenech se rozhodit hormonama!!! Budeš je potřebovat!! Poplač si a pak už koukej dopředu!!! U tebe není žádný problém, jednou už jsi otěhotněla, povede se to znovu- jen tentokrát to dotáhnete do zdárného konce!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
29.7.10 07:59

ell taak sme dnes na tom podobne :hug:

natu :hug: hej bola som na HP asi v októbri ešte u starého dr. tam bolo všetko OK a otom mi ho robil aj nový dr. a tam bol iba hraničný prolaktin, ale to mohlo byť aj zo stresu, keď bol len hraničný :nevim: povedal mi,že s tým sa nič nerobí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí