Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kica mňa takto úplne položilo, keď som sa dozvedela o tej mojej sesterke, že je tehuúplne čakala by som to od hoc koho ale nie u nej a pozri už ma aj po MA=teraz sa aj ja za seba hanbím, ako som jej závidela ![]()
holky i tu je plno tehulek a tři z nich si taky prošli revizí, ivf 2× jedna dokonce 3× ona ne každa těhule na ulici to mohla mit lehké .. i když je jich plno
smouli píše:
babule viete čo, každý deň chodím ku tej mojej malej neterke aj keď len na chvíľku, som si povedala, veď ona a ani švagrinka za to nemôžu, že nám sa nedarí…
ale keď vidím, ako sa švagrinka zmenila aká je spokojná, milá, usmievavá naozaj ju to babatko celkom zmenilo=cítim, že jednoducho ja to šťastie chcem raz v živote zažiť ach dala by som za to všetko úplne všetko![]()
Tak to chcem zažiť i ja, aby sme boli už taká rodinka krásna ![]()
smouli píše:
kica![]()
![]()
veď ja som to tak aj brala,ako podporu z tvojej strany
Si zlato ![]()
Jodi píše:
Ella, přijedeš do Prahy, že bychom si společně poplakaly??? Zkusila bych se na chvíli zbavit dětíMoc ráda bych tě viděla!!!
Ano Jodi, budem v Prahe 4.-5.augusta (srpna), velmi rada by som s tebou skocila aspon na kavicku (alebo do lekarne na mamatesty, hahahaha) ![]()
daj vediet, kedy ti to vyhovuje, nejako 4.poobede alebo 5.doobeda?
Smouli, ale vždyť to štěstí zažiješ a osobně si myslím, že nejen jednou.
Já Tě chápu, jsme netrpělivé a chceme všechno hned a v tomhle to platí snad dvojnásob. Ale ve finále se dočkáme každá. Uvidíš, že až za pár měsíců budeš chodit s pupíkem, budeš se nad tou svou netrpělivostí usmívat.
Možná to příroda takhle nastavila proto, abychom si uvědomili, jak obrovský dar a zázrak takové miminko je. Moc Ti přeji, abys už nečekala dlouho
![]()
kica píše:
Natula, ja keď sa dozviem o nejakej tehule z môjho okolia (a to Ti poviem málo ich teda nie je), normálne ma to položí, doslova! Na jednej strane sa teším spolu s nimi, ale na tej druhej..až sa hanbím
smouli píše:
kica mňa takto úplne položilo, keď som sa dozvedela o tej mojej sesterke, že je tehuúplne čakala by som to od hoc koho ale nie u nej a pozri už ma aj po MA=teraz sa aj ja za seba hanbím, ako som jej závidela
Tak to sa stalo i mne! Mužík, čo má bratranca, tiež nemohli mať bábätko, no snažli sa tak rok a potom sa im zadarili a keď mal ich Samko 4 mesiace, oznámila, že je opäť tehotná a že sa ani nesnažili. To ma zložilo, že ony budú mať už dve a my… no a o mesiac sa jej stalo to isté ako Tvojej sesterke. Strašne som sa hanbila, doslova som sa cítila previnilo!!
![]()
vieš kica ona sa celkom po tom pórode zmenila, aj k mojej mame teda k svokre aj ku mne je úplne iná, vyžaruje z nej taká pozitívny energia, pred tým som to pri nej necítila
= ten malý uzlíček naozaj zmení celý zmysel života, postoj ku životmým situáciam… ![]()
kacul asi máš pravdu, ja som si vždy tak z fleku hovorila budem mať tri deti a bla bla…vôbec som nad tým nerozmýšľala, aká je to obrovská zodpovednosť a náročnosť vôbec to dieťa priviesť na svet…až teraz by som Bohu ďakovala aj za ten jeden zázrak ![]()
smouli píše:
vieš kica ona sa celkom po tom pórode zmenila, aj k mojej mame teda k svokre aj ku mne je úplne iná, vyžaruje z nej taká pozitívny energia, pred tým som to pri nej necítila= ten malý uzlíček naozaj zmení celý zmysel života, postoj ku životmým situáciam…
Ja tomu verím a tiež dufám, že nás s mužíkom ešte viac viac spojí!!!! ![]()
dobre ranko dievcence, dakujem vam za krasne priania
verim, ze sa mi splnia a o rok budem prinajmensom vytrcat obrovske brucho na vsetky strany
![]()
kaculad píše:
Smouli, ale vždyť to štěstí zažiješ a osobně si myslím, že nejen jednou.
Já Tě chápu, jsme netrpělivé a chceme všechno hned a v tomhle to platí snad dvojnásob. Ale ve finále se dočkáme každá. Uvidíš, že až za pár měsíců budeš chodit s pupíkem, budeš se nad tou svou netrpělivostí usmívat.
Možná to příroda takhle nastavila proto, abychom si uvědomili, jak obrovský dar a zázrak takové miminko je. Moc Ti přeji, abys už nečekala dlouho![]()
kacul, velka pravda, ako keby si mi zo srdca hovorila ![]()
kica vieš pred tým moju mamu napríklad vôbec nikde nezavolala, aj keď prišal domov ledvom ju pozdravila (ako chápem ju, ani ja svoju svokru extra nemusím, každý deň)
a teraz volá ju všade,aby s ňou išla na poradňdu do mesta, len tak - moja mama tiež nechápe, ako sa tak mohla zmeniť ![]()