Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
28.7.10 20:57

Baby ja som uz treti den nebola na zachod 8-o Neviete mi poradit nejake prirodne „prehanadlo“? Alebo nieco co by mi pomohlo? Ja som to nikdy v zivote nezazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
28.7.10 20:58

ahojte babulky, nemam sancu vas docitat asi, zhrniete mi pls udalosti dnesneho dna???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
28.7.10 20:59
katkamarek píše:
Baby ja som uz treti den nebola na zachod 8-o Neviete mi poradit nejake prirodne „prehanadlo“? Alebo nieco co by mi pomohlo? Ja som to nikdy v zivote nezazila.

susene slivky, slivkovy kompot, probiotika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 21:00

katka, ovsene vlocky su super- ja papam ovsenu kasu raz do tyzdna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 21:01

Soldi bojim bojim :mrgreen: :mrgreen: odvolávám ho,kvůli tomu,že by si nás nemohla informovat o svém egáči :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 21:02
katkamarek píše:

Katka u mňa zaberá vodový melón!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 21:04

Katka u mňa zabírají vaše hlášky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 21:04
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kati já se vždycky hodně vytento po sladkém teplém mléku :think: :think: :think:
soldi píše:
acko píše:
natulaa píše:
Ačko někde se stala chyba,ten grep by ti měl vytékat z uplně jiného místa,než z ucha :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
natu, skoro som sa pocurala z tejto tvojej hlasky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

napodobne :mrgreen: :pankac:

michi Ti dam take referendum :cert: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
17359
28.7.10 21:06

jaaj, a som vam chcela napisat, ze som si len tak zo srandy zmerala teplotu a mala som 37,7 8-o
to bolo asi ale tou kofolou co som par minut pred tym vypila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
28.7.10 21:06

ahojte holčiny :mavam: ,taky jako Ellla nemám šanci vás dočíst,už tady někdo psal,že by se mělo schrnovat nejdůležitější události dne :pankac: :wink: -ovšem kdo by to dělal 8-o :lol: ..celý den se mi zase točí hlava,tak polehávám,takže půjdu za chvilku pokračovat..u derky mi teda nebylo vůbec nic..
dnes sem málem řekla mm o těhu,ale zrvna když sem se chstala,ačal být hnusnej,tak mě to naštvalo a bylo po všem,takže to zase nějakou dobu vydržím :pankac: ..no nevím jesti dělám dobře,ale on jak ho znám to hnen všude vyklopí,ikdyž řekne že ne a já to chci udržet v tajnosti,dokud nebudu mít to nejhorší za sebou…zítra mám UTZ,tak su zvědavá,ale četla sem že 29dpo srdíčko být může ,ale ještě nemusí,tak budu klidná.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 21:09
soldi píše:
jaaj, a som vam chcela napisat, ze som si len tak zo srandy zmerala teplotu a mala som 37,7 8-o
to bolo asi ale tou kofolou co som par minut pred tym vypila.

Soldi áno přesně takéto :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
katkamarek píše:

mi nejvíce pomohl čaj z listů Senny, koupíš v lékárně, u nás stojí asi dvacet kaček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

ell, ahoj, ako si oslavila narodky?

jaaj, michi, som Ti chcela napisat, to vies, studujem, takze pamatanie veci mam vlastne chorobu z povolania :lol: :lol: :lol:

paji, tak to Ta obdivujem, ze si este nic nepovedala a verim ze srdiecko uz bude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 21:12

Soldi aha tak paměť z povolání :think: :think: tak to já mám sklerózu z věku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
28.7.10 21:13
soldi píše:
ell, ahoj, ako si oslavila narodky?

jaaj, michi, som Ti chcela napisat, to vies, studujem, takze pamatanie veci mam vlastne chorobu z povolania :lol: :lol: :lol:

paji, tak to Ta obdivujem, ze si este nic nepovedala a verim ze srdiecko uz bude :pankac:

jé soldi,já čekala,že teplotka bude stále nahoře a néééé tohle :pocitac: :pocitac: :pocitac: ,čápa kterýho sem poslala je ještě asi na cestě :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí