Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Baby ja som uz treti den nebola na zachod
Neviete mi poradit nejake prirodne „prehanadlo“? Alebo nieco co by mi pomohlo? Ja som to nikdy v zivote nezazila.
ahojte babulky, nemam sancu vas docitat asi, zhrniete mi pls udalosti dnesneho dna???
katkamarek píše:
Baby ja som uz treti den nebola na zachodNeviete mi poradit nejake prirodne „prehanadlo“? Alebo nieco co by mi pomohlo? Ja som to nikdy v zivote nezazila.
susene slivky, slivkovy kompot, probiotika…
katka, ovsene vlocky su super- ja papam ovsenu kasu raz do tyzdna ![]()
Soldi bojim bojim
odvolávám ho,kvůli tomu,že by si nás nemohla informovat o svém egáči
![]()
katkamarek píše:
Baby ja som uz treti den nebola na zachodNeviete mi poradit nejake prirodne „prehanadlo“? Alebo nieco co by mi pomohlo? Ja som to nikdy v zivote nezazila.
Katka u mňa zaberá vodový melón!!
soldi píše:acko píše:natulaa píše:natu, skoro som sa pocurala z tejto tvojej hlasky
Ačko někde se stala chyba,ten grep by ti měl vytékat z uplně jiného místa,než z ucha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napodobne
michi Ti dam take referendum![]()
![]()
jaaj, a som vam chcela napisat, ze som si len tak zo srandy zmerala teplotu a mala som 37,7 ![]()
to bolo asi ale tou kofolou co som par minut pred tym vypila.
ahojte holčiny
,taky jako Ellla nemám šanci vás dočíst,už tady někdo psal,že by se mělo schrnovat nejdůležitější události dne
-ovšem kdo by to dělal
..celý den se mi zase točí hlava,tak polehávám,takže půjdu za chvilku pokračovat..u derky mi teda nebylo vůbec nic..
dnes sem málem řekla mm o těhu,ale zrvna když sem se chstala,ačal být hnusnej,tak mě to naštvalo a bylo po všem,takže to zase nějakou dobu vydržím
..no nevím jesti dělám dobře,ale on jak ho znám to hnen všude vyklopí,ikdyž řekne že ne a já to chci udržet v tajnosti,dokud nebudu mít to nejhorší za sebou…zítra mám UTZ,tak su zvědavá,ale četla sem že 29dpo srdíčko být může ,ale ještě nemusí,tak budu klidná.. ![]()
soldi píše:
jaaj, a som vam chcela napisat, ze som si len tak zo srandy zmerala teplotu a mala som 37,7
to bolo asi ale tou kofolou co som par minut pred tym vypila.
Soldi áno přesně takéto
![]()
katkamarek píše:
mi nejvíce pomohl čaj z listů Senny, koupíš v lékárně, u nás stojí asi dvacet kaček ![]()
ell, ahoj, ako si oslavila narodky?
jaaj, michi, som Ti chcela napisat, to vies, studujem, takze pamatanie veci mam vlastne chorobu z povolania
![]()
paji, tak to Ta obdivujem, ze si este nic nepovedala a verim ze srdiecko uz bude ![]()
Soldi aha tak paměť z povolání
tak to já mám sklerózu z věku
![]()
soldi píše:
ell, ahoj, ako si oslavila narodky?jaaj, michi, som Ti chcela napisat, to vies, studujem, takze pamatanie veci mam vlastne chorobu z povolania
paji, tak to Ta obdivujem, ze si este nic nepovedala a verim ze srdiecko uz bude![]()
![]()
jé soldi,já čekala,že teplotka bude stále nahoře a néééé tohle
,čápa kterýho sem poslala je ještě asi na cestě
![]()