Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
28.7.10 17:57
moukuska píše:
soldi: ty a hanbit? :lol: nieee
citat mu nic nedovolim, podla mna netusi take veci kedy kto ma ovulku… :pankac:

ja sa snazim mojho uchranit aj od poznania, ze co je to vlastne ta ovulka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
28.7.10 17:59

sodli: obe su pekne a momentalne som nerozhodna v tomto :think: podla toho ci chces byt inkognito alebo nie aj ked sme uz vsetky odhalili svoje identity :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 17:59
esther03 píše:
soldik a ked je na teste slaba ciarka znamena, ze sa lh zvysuje? ci aj sa nemusi a slaba ciarka tam moze byt?

no LH je v tele zeny stale, takze napr. moze byt ta ciarka rovnaka ako je dnes aj niekolko dni, potom moze zoslabnut a potom zrazu zpozitivniet. hladina LH je velmi nestala, aj ked si pozries serie ovu testov, tak to silnie, slabne, silnie, slabne, neda sa dopredu odhadnut ze ktorym smerom sa to vyvinie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 18:00

mouk, pred vami nepotrebujem byt inkognito, ale pomerne casto sa zapajam aj do inych diskusii a dost cudzich ludi mi lozi na profil, takze preto asi radsej inko gnito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
28.7.10 18:00

jaaaaaaaaaaj, ja ze je to ako na tehu, ze uz len silnie :wink:

• Citovat
  • Upravit
17359
28.7.10 18:01

esterik, nie, nie, take lahke to predsa nemozeme mat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Tak já jsem si dneska nakoupila hromadu grepových džusů a pomalu vzývám mrchu ať si pro mně přijde!!! Protože příští cyklus bude poctivý a vítězný!!!!

A co se týká mého mm, tak ten ani po letech o těchto věcech nic netuší… Posledně se snažil zplodit potomka v den, kdy jsem testovala :-DDD Ale já jsem ráda- jestli se na to nemá myslet, tak my z toho jako pár vycházíme poměrně dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606

soldi: ja sice do inych tem zatial nechodim, ale preto mam takuto profilovu fotku aku mam, lebo aj sem urcite nakukaju rozni ludia :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 18:03

Ahojte holky

jak asi víte není šance vás dočíst jsem ráda že odskočím k pc :-D a vy jste mega drbny :mrgreen: :pankac: :palec:

prosím o shrnutí..někdo má //???? minewka to jsem zjistila..super :palec:
a jinak nefííím :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
28.7.10 18:04

moj mm sa tu pri mne dost o tom naucil, takze zbezne vie o mojom cykle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
28.7.10 18:04
Jodi píše:
Lili, co je to za plemeno, ty tvoje čičinky…jsem z nich úplně paf… 8-o

Jodi, prepac, som si uvedomila, ze si sa uz pytala, uplne mi to vypadlo, je to plemeno ragdoll (handrova babika), chalan je v sfarbeni blue lynx colorpoint, modra s odznakmi a kresbou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
28.7.10 18:16

soldi, ukazat vcerejsi foceni :dance:

ja si dnes o obedove pauze vlezla do obchodu a vylezla o cca 20 Euro lehci, ale mam 4 tricka, ponozky pro me i mm a jeste kalhotky :palec:
to byl kauf :lol:

• Citovat
  • Upravit
3539
28.7.10 18:23
soldi píše:
ff este asi spi. hadam sa spamata do zajtra a uvedomi sa. :-P
a ktora foto sa Ti viac paci, tato, ci ta zblizsia?

obidve :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
28.7.10 18:26

babulky čo hovoríte na tie moje ovu testíky? že sú strašne slabé. to vôbec nemám hormóny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
28.7.10 18:39

Lili- díííky, já si to myslela… Mám ji na seznamu hned po Birmě :mrgreen: No ale to až budeme mít „plný stav“ dětí…

Mscat- ale Minewka přeci hlásila // už před delší dobou… :nevim:

Maja, čárky testíky vypadají slabě…ale já se zatím moc v ovu testech nevyznám :think: Ale určitě ti dělali HP, tak by se nízká hladina LH ukázala, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí