Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
majka, ako vravela soldi, to nic neznamena, ze ich mas slabe. zrazu v jeden den mozu behom par hodin stmavnut. praveye sme sa tu tusim raz bavili, ze je zle mat stale na ovu testoch slabe ciarky…
napriklad ja ich mam uz asi 5 dni, furt rovnake…
Acko, no ale podle toho grafu, co sem kdysi dávala Ella, tak LH je přítomno neustále…tak proč jsou slabé čárky špatně??
majka, kazda zena ma inu hladinu LH, nerob si vobec starosti, ze su slabe, aj albi to tak mala, ze testik zosilnel z hodiny na hodinu. ovulku mas, to je dolezite ![]()
ahoj mscat, a kdeze sa podela Tvoja foto? som najprv myslela, ze to je zakupandin jiricek ![]()
acko, jodi, nemusi to byt nutne zle, ked je nejake lh stale pritomne a viditelne-ma to tak aj lauritka a ta funguje perfektne, ide skor o to, ak su tie ciarky stale silne, alebo takmer stale akoby pozitivne- to je jeden z javov pri pco.
ahojte ![]()
tak sestera už má po tom
nešli sme za ňou, lebo zákrok robili až poobede ![]()
inak babulky,aký máte názor na piercing v pupku - môže to niečo ovplyvniť - už hľadám všetko možné
smouli, po cisto racionalnej stranke si myslim, ze by nemal vadit, ale neviem, ci sa nehovori po duchovnej stranke, ze narusa nejaku cakru, alebo prudenie.
smouli, a nechces svoju sesterku pozvat sem k nam do diskusie?
soldi rozmýšľala som nad tým,ale neviem musím si to dobre premyslieť…už by som nemohla tak otvorene o všetkom s vami diskutovať chápeš ![]()
smouli, hej, aj mna to napadlo, tak jej odporuc kona
myslim, ze by jej to pomohlo ![]()
dakujem, vcera sme s mm fotili ![]()
soldi píše:
smouli, hej, aj mna to napadlo, tak jej odporuc konamyslim, ze by jej to pomohlo
dakujem, vcera sme s mm fotili
co jste fotily,akty?
Šmouli, sestřičky je mi líto ![]()
A co se týká piercingu- mně máma říkala, že kvůli němu určitě neotěhotním, jakou jsem udělala blbost atd. No a vytáhla jsem ho až v 8. měsíci ![]()
smouli: a na akom zakroku bola tvoja sestra? nejak mi to uslo
nie sestra ale sesterka - šak na MA - babatko sa jej nevyvíjalo
7-8tt
ach stále na ňu myslím ![]()
JODI
no presne preto som sa to pýtala, lebo dnes na mňa s tým vybehla mama,aby som si to vybrala, lebo preto som není tehu chápete ![]()
zakup, vynimocne nie ![]()
ozaj, prepac, ze nikdy neodpisem na fb, ja som tam vzdy len na skok a hned vypinam, vacsinou si vsimnem az pri dalsom zapnuti ze si mi pisala, takze prepac ![]()