Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
28.7.10 18:40

majka, ako vravela soldi, to nic neznamena, ze ich mas slabe. zrazu v jeden den mozu behom par hodin stmavnut. praveye sme sa tu tusim raz bavili, ze je zle mat stale na ovu testoch slabe ciarky… :think: napriklad ja ich mam uz asi 5 dni, furt rovnake…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
28.7.10 18:42

Acko, no ale podle toho grafu, co sem kdysi dávala Ella, tak LH je přítomno neustále…tak proč jsou slabé čárky špatně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 18:47

majka, kazda zena ma inu hladinu LH, nerob si vobec starosti, ze su slabe, aj albi to tak mala, ze testik zosilnel z hodiny na hodinu. ovulku mas, to je dolezite :hug:

ahoj mscat, a kdeze sa podela Tvoja foto? som najprv myslela, ze to je zakupandin jiricek :-P

acko, jodi, nemusi to byt nutne zle, ked je nejake lh stale pritomne a viditelne-ma to tak aj lauritka a ta funguje perfektne, ide skor o to, ak su tie ciarky stale silne, alebo takmer stale akoby pozitivne- to je jeden z javov pri pco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.7.10 18:56

ahojte :mavam:

tak sestera už má po tom :cry: nešli sme za ňou, lebo zákrok robili až poobede :cry:

inak babulky,aký máte názor na piercing v pupku - môže to niečo ovplyvniť - už hľadám všetko možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 18:59

smouli, po cisto racionalnej stranke si myslim, ze by nemal vadit, ale neviem, ci sa nehovori po duchovnej stranke, ze narusa nejaku cakru, alebo prudenie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 18:59

smouli, a nechces svoju sesterku pozvat sem k nam do diskusie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.7.10 19:02

soldi rozmýšľala som nad tým,ale neviem musím si to dobre premyslieť…už by som nemohla tak otvorene o všetkom s vami diskutovať chápeš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.7.10 19:02

soldi a máš pekné nové foto :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 19:04

smouli, hej, aj mna to napadlo, tak jej odporuc kona :-P myslim, ze by jej to pomohlo :srdce:

dakujem, vcera sme s mm fotili :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 19:07

ozaj, acko, si tu?

papas to koloidne striebro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
28.7.10 19:08
soldi píše:
smouli, hej, aj mna to napadlo, tak jej odporuc kona :-P myslim, ze by jej to pomohlo :srdce:dakujem, vcera sme s mm fotili :dance:

co jste fotily,akty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
28.7.10 19:09

Šmouli, sestřičky je mi líto :-(

A co se týká piercingu- mně máma říkala, že kvůli němu určitě neotěhotním, jakou jsem udělala blbost atd. No a vytáhla jsem ho až v 8. měsíci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
28.7.10 19:09

smouli: a na akom zakroku bola tvoja sestra? nejak mi to uslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.7.10 19:13

nie sestra ale sesterka - šak na MA - babatko sa jej nevyvíjalo :cry: 7-8tt :cry: ach stále na ňu myslím :srdce:

JODI :hug: no presne preto som sa to pýtala, lebo dnes na mňa s tým vybehla mama,aby som si to vybrala, lebo preto som není tehu chápete :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 19:15

zakup, vynimocne nie :-P

ozaj, prepac, ze nikdy neodpisem na fb, ja som tam vzdy len na skok a hned vypinam, vacsinou si vsimnem az pri dalsom zapnuti ze si mi pisala, takze prepac :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí