Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja chcem tento mesiac odchytiť pozitívny ovu test. budem testovať o 12 hod a o 18 hod denne.
dnes o 10 bol biely, neviem, či teda mám testovať aj večer alebo si ešte počkať.
m a j a 2 píše:
lili - máš krásny zverinec![]()
Maji dakujem, su to moje deticky ![]()
m a j a 2 píše:
ja chcem tento mesiac odchytiť pozitívny ovu test. budem testovať o 12 hod a o 18 hod denne.dnes o 10 bol biely, neviem, či teda mám testovať aj večer alebo si ešte počkať.
Maji mne sa bezne stava, ze mam doobeda - a poobede +, radsej otestuj, ak ti nebude testik chybat ![]()
maji: tak ak mas dost testov, tak skus este testnut, T mas dost nizko ![]()
maji nemam tu fotak
S vajkami som si robila srandu, to som mala minuly mesiac tri malicke foliky na lavej strane a styri na pravej. Na pravej vsetko odsali na lavej vsetko nechali ![]()
mouk je taka asi ako ta tvoja na 18dc
esther03 píše:
maji nemam tu fotakS vajkami som si robila srandu, to som mala minuly mesiac tri malicke foliky na lavej strane a styri na pravej. Na pravej vsetko odsali na lavej vsetko nechali
mouk je taka asi ako ta tvoja na 18dc
Esther, ale to nemusi byt marny napad…co ked foliky pekne kludne postupne dorastali a teraz budu ovulovat? Nepride mi to uplne pritiahnute za vlasy…treba testikovat a vyskusat ![]()
ester: tak ja si myslim ze pozitivny bol na 14 DC a potom ten posledny to bolo na 19 DC, ten na 18 je negativny
nebudú mi chýbať - mám ich 20.
len u mňa negatívny test - je takmer biely.
také ako tu dávala mouk fotku - ako negatívne som ja nemala.
inak ja očakávam ovulku až v utorok. preto rozmýšľam, či nie je príliš skoro na testovanie.
Maja, já bych asi testla…teplotu máš nízko
Ale průběh máš skoro stejný jako minule
Tak že by ovu 15 DC ?
maji: podla mna je to kazdy cyklus inak a ovulka si chodi ako chce
Lili, co je to za plemeno, ty tvoje čičinky…jsem z nich úplně paf… ![]()
mouk, to ja viem, ze pozitivny bol ten 14dc, moj este nie je pozitivny, len som chcela povedat, ze vyzera podobne ako ten tvoj na 18dc. 6dc mavam test biely ako sneh, preto ma to prekvapilo ![]()
lili myslis? ![]()
maji odfot, nech porovnam ![]()
Jodi píše:
Maja, já bych asi testla…teplotu máš nízkoAle průběh máš skoro stejný jako minule
Tak že by ovu 15 DC ?
mouk - viem že je každý iný
jodi - zmenila som spodný graf na januárový. takže podľa neho predpokladám ovu na 17dc. väčšinou to tak mávam.
esther03 píše:
mouk, to ja viem, ze pozitivny bol ten 14dc, moj este nie je pozitivny, len som chcela povedat, ze vyzera podobne ako ten tvoj na 18dc. 6dc mavam test biely ako sneh, preto ma to prekvapilo
lili myslis?
maji odfot, nech porovnam
esther čo chceš fotiť? testíky?