Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1047
29.7.10 11:13
evicka293 píše:
ahojte :mavam:

kica das si aj mna pls dopriatelov nech pozriem fotecky :-D

acko vsetko najlepsie k narodeninam :kytka: a nech sa ti splni po com najviac tuzis

Už ťa mám, no modelka za modelkou, len zíram 8-o :mrgreen: (super postav!!!!!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.7.10 11:15

Kica to mas v okoli ludi, co vam hovoria, ze sa k sebe nehodite a nepraju vam? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 11:15
katkamarek píše:
Kica dakujem, ja mam taku standardnu vysku 169 cm :mrgreen: a mm 175, takze sa s opatkami musim krotit :lol:

No to je presne akurát :mrgreen: , no ja si opätky nemôžem veľmi dovoliť :roll:. Mojimi kamarátkami sú belerínky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 11:16
soldi píše:
kica píše:
soldi píše:
kica, to si vystihla, to len neprajnici mozu hovorit a tych mozes mat vies kde :mrgreen:
Aj ich tam mám, len ma tam niekedy už tlačia :mrgreen:

Tak to ano :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
treba obcas aj vyprazdnit priestory :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 11:16

Natulka hehehe chtělo se narodit a podařilo se :dance: :dance: :dance: :dance: nenechalo si doktorům kecat do života :jazyk: :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
29.7.10 11:22

natul a můžeš sem dát odkaz na tu uniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
29.7.10 11:23

UNICU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.7.10 11:23

Ja idem zehlit, konecne po dlhej dobe, to mam program na cely den, takze sa tiez lucim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
29.7.10 11:29

kica fotky mate krasne a praveze sa s mm k sebe velmi hodite ste vyvazeny krasny parik :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 11:32

zaku jed na modrého koníka na těhulky z unicy :wink:

Michell přesně tak,vydrbalo s doktory :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1047
29.7.10 11:35
katkamarek píše:
Kica to mas v okoli ludi, co vam hovoria, ze sa k sebe nehodite a nepraju vam? 8-o

Ako zo začiatku to bolo tak, že mi veľa ľúdí hovorilo, že sa k sebe nehodíme a skôr ten náš vzťah nebrali vážne! A potom sa to po rokoch nejako utlmilo a tí ktorí nás poznali to neriešili a my tiež nie! Ale málo ľudí mi povie, napr. i z fotky, že sa k sebe hodíme, skôr by vraj pri mne čakali tmavý typ chlapa! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tojaaa
29.7.10 11:43

Ahojte,zdravim vas z grecka.sedime na izbe a moja malickost-doba kamenna objavila ze ma net v mobile.ale tazko sa tu orientuje,pls zhrnte mi nove tehulky,umieram zvedavostou!:-)

• Citovat
  • Upravit
6651
29.7.10 11:46

Tojaa, ahoj!!! Co ty, netestovalas???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 11:47
jééééééééééééééééj Tojííí,závidím pohodu z řecka :dance: :dance: :dance: ,co nového,ježíš Augustovka je těhu,a myslím,že to je ted vše :nevim: ,kde je jodí,to je náš odborník na shrnování zpráv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tojaaa píše:
Ahojte,zdravim vas z grecka.sedime na izbe a moja malickost-doba kamenna objavila ze ma net v mobile.ale tazko sa tu orientuje,pls zhrnte mi nove tehulky,umieram zvedavostou!:-)
  • Citovat
  • Upravit
6651
29.7.10 11:48

Teď nevím, koho už jsi zaznamenala… Nejnovější těhulka je Augustovka… předtím Minewka, Katkamarek, Mscat, Pajinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí