Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
evicka293 píše:
ahojte![]()
kica das si aj mna pls dopriatelov nech pozriem fotecky
acko vsetko najlepsie k narodeninama nech sa ti splni po com najviac tuzis
Už ťa mám, no modelka za modelkou, len zíram
(super postav!!!!!!)
Kica to mas v okoli ludi, co vam hovoria, ze sa k sebe nehodite a nepraju vam? ![]()
katkamarek píše:
Kica dakujem, ja mam taku standardnu vysku 169 cma mm 175, takze sa s opatkami musim krotit
No to je presne akurát
, no ja si opätky nemôžem veľmi dovoliť
. Mojimi kamarátkami sú belerínky ![]()
soldi píše:kica píše:soldi píše:Aj ich tam mám, len ma tam niekedy už tlačia
kica, to si vystihla, to len neprajnici mozu hovorit a tych mozes mat vies kdeTak to ano
![]()
![]()
![]()
treba obcas aj vyprazdnit priestory
Natulka hehehe chtělo se narodit a podařilo se
nenechalo si doktorům kecat do života
![]()
Ja idem zehlit, konecne po dlhej dobe, to mam program na cely den, takze sa tiez lucim ![]()
kica fotky mate krasne a praveze sa s mm k sebe velmi hodite ste vyvazeny krasny parik ![]()
zaku jed na modrého koníka na těhulky z unicy ![]()
Michell přesně tak,vydrbalo s doktory
![]()
katkamarek píše:
Kica to mas v okoli ludi, co vam hovoria, ze sa k sebe nehodite a nepraju vam?
Ako zo začiatku to bolo tak, že mi veľa ľúdí hovorilo, že sa k sebe nehodíme a skôr ten náš vzťah nebrali vážne! A potom sa to po rokoch nejako utlmilo a tí ktorí nás poznali to neriešili a my tiež nie! Ale málo ľudí mi povie, napr. i z fotky, že sa k sebe hodíme, skôr by vraj pri mne čakali tmavý typ chlapa! ![]()
Ahojte,zdravim vas z grecka.sedime na izbe a moja malickost-doba kamenna objavila ze ma net v mobile.ale tazko sa tu orientuje,pls zhrnte mi nove tehulky,umieram zvedavostou!:-)
Tojaaa píše:
Ahojte,zdravim vas z grecka.sedime na izbe a moja malickost-doba kamenna objavila ze ma net v mobile.ale tazko sa tu orientuje,pls zhrnte mi nove tehulky,umieram zvedavostou!:-)
Teď nevím, koho už jsi zaznamenala… Nejnovější těhulka je Augustovka… předtím Minewka, Katkamarek, Mscat, Pajinka.