Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pajinka111 píše:
Ahojík holčiny
tak su konečně zpět z UTZ,mudr říkal,že vidí náznak srdeční akce,že tak za 2 dny to půjde už vidět zřetelně,že jsem teprve podle UTZ 5tt,nejdýl 29den po ovulaci,takže zřetelné srdíčko tak příští týden
..Že to vypadá zatím jako normální standartní vývoj,jen že byla později ovulka,tak se to celé posunulo..oproti minulému týdnu je tam veliký posun,hodně se to zvětšilo
..Fotečku nemám
dnes som bola v jednom rehabilitacnom centre, kde cvicia aj Mojzisovu a ine,
4.8. ma vysetria a zacneme cvicit. Pocas cvicenia sa nema otehotniet 3 mesiace a mojziska sa nema cvicit pocas mrchy. Takze tie 3 mesiace sa tak ci tak nemozme snazit, je to dobre nacasovane
a ziaden stres mi povedal to neviem ako dokazem ![]()
Tojaaa píše:
Natulka,kdeze ruzovy.kanàlek je to.tak kocky,padame k moru a na musaku,drzte sa,vsak ja sa vam este urcite ozvem.ps.dufam,ze je natalca v poriadku papa
katkamarek píše:
Toji ahoj, normalne som na teba vcera myslela, ze ako sa mas, to je telepatiaNo drzim palce, aby to silnelo, ked to bolo do limitu, tak je to podla mna nadejne. Aj moj duch, neduch na 9 DPO bol v limite.
OTAZKA
Baby mozu tehotne zeny mak? Ja mam strasnu chut na rezance s makom, ale neviem ci mozem. Tak prosim rychlu odpoved, lebo voda mi uz vrie
Na baby- webe som našla, že by si mohla. Tehuľky potrebujú veľa vápnika a písali: „Ak budete pravidelne konzumovať mlieko a kvalitné mliečne výrobky, strukoviny, mak, semená, orechy, mandle a surovú zeleninu, nemusíte mať z nedostatku vápnika obavy.“
ahoj ahoj bola som na ten výter no a výsledky až o 2-3týždne.kua mesiac zas v prdeli.
molly na tej fotke nie som ja, ale hodím nejaké do albumu ok?
pajinka ja som to hovorila - skvelá správa no.1 ![]()
pamätáte ako som tu písala, že chcem v piatok stihnúť flm u dvoch gyndošov? tak nič z toho.
1. včera som stretla sestričku a tá mi povedala, že zajtra nebude dr. v robote, takže ak chcem mám prísť dnes.
2. dnes som tam bola a dr. nebol v robote, lebo ho vytopili a musel riešiť havariu - wecko a tak. no nechutnosti, lenže ja zrovna dnes tú flm potrebujem a bez neho a jeho papiera nemôžem ísť ani k tomu druhému dr. aj mi sľúbila, že ak do jednej príde do roboty, že mi zavolá a ja tam nabehnem, ale keďže je pol jednej, tak myslím, že už nič z toho nebude.
a tak som nasraná.
![]()
Katka, já myslím, že v omezené míře můžeš úplně všechno…
Toja- ať ti ten „kanálek“ sílí!!! ![]()
Pajinka, na kdy si tě pozval znovu? A vychází ti to podle UTZ přesně,ne??? ![]()
Katkam,este tebe odpisem,dakujem,ze si si na mna spomenula,si mila!ja myslim,ze makove rezance mozes.len si nesprav destilat z makovic:-)).majte sa pekne!
Maja, to je teda na pytel ![]()
A kde je Ačko?? Už by mohla být zpátky,ne? jsem zvědavá…
Jodi píše:
Maja, to je teda na pytelA kde je Ačko?? Už by mohla být zpátky,ne? jsem zvědavá…
aj ja som na ňu zvedavá. snáď dopadne lepšie.
do šlaka! nech už niekto vynájde ten domáci ultrazvuk!
katkamarek píše:
Paji krasa,takze ides zase o dva dni?
jdu na kontrolu až 5.8. kdyby cokoli,tak mám přijít hned..za 2 dny je sobota ![]()
tak už som späť od neterky ![]()
ach baby ta malá je nádherná, fakt je ako anjelik ![]()
som z nej hotová - úplne ![]()
TOJI ahoj tééééda ja mať v limite // asi vyskočím z kože
![]()
Natulka,kdeze ruzovy.kanàlek je to.tak kocky,padame k moru a na musaku,drzte sa,vsak ja sa vam este urcite ozvem.ps.dufam,ze je natalca v poriadku papa