Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tojaaa
29.7.10 12:26

Natulka,kdeze ruzovy.kanàlek je to.tak kocky,padame k moru a na musaku,drzte sa,vsak ja sa vam este urcite ozvem.ps.dufam,ze je natalca v poriadku papa

• Citovat
  • Upravit
natulaa
29.7.10 12:29
Paji tak to je krásná zprávička,budu držet palce,at je to ok a ono bude,uvidíš,když prdolka roste,tak je to v pořádku :hug: :hug: :hug:
pajinka111 píše:
Ahojík holčiny ;-)
tak su konečně zpět z UTZ,mudr říkal,že vidí náznak srdeční akce :dance: ,že tak za 2 dny to půjde už vidět zřetelně,že jsem teprve podle UTZ 5tt,nejdýl 29den po ovulaci,takže zřetelné srdíčko tak příští týden :think: ..Že to vypadá zatím jako normální standartní vývoj,jen že byla později ovulka,tak se to celé posunulo..oproti minulému týdnu je tam veliký posun,hodně se to zvětšilo :dance: ..Fotečku nemám :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
5530
29.7.10 12:29

Paji krasa,takze ides zase o dva dni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 12:30

dnes som bola v jednom rehabilitacnom centre, kde cvicia aj Mojzisovu a ine,

4.8. ma vysetria a zacneme cvicit. Pocas cvicenia sa nema otehotniet 3 mesiace a mojziska sa nema cvicit pocas mrchy. Takze tie 3 mesiace sa tak ci tak nemozme snazit, je to dobre nacasovane :palec: a ziaden stres mi povedal to neviem ako dokazem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 12:31
toji ahojky a uživej,závidím ti moc moc :oops: :oops: :oops: ,hned bych jela taky :roll: :roll: ,papa
Tojaaa píše:
Natulka,kdeze ruzovy.kanàlek je to.tak kocky,padame k moru a na musaku,drzte sa,vsak ja sa vam este urcite ozvem.ps.dufam,ze je natalca v poriadku papa
  • Citovat
  • Upravit
1047
29.7.10 12:31
katkamarek píše:
Toji ahoj, normalne som na teba vcera myslela, ze ako sa mas, to je telepatia :mrgreen: No drzim palce, aby to silnelo, ked to bolo do limitu, tak je to podla mna nadejne. Aj moj duch, neduch na 9 DPO bol v limite.
OTAZKA
Baby mozu tehotne zeny mak? Ja mam strasnu chut na rezance s makom, ale neviem ci mozem. Tak prosim rychlu odpoved, lebo voda mi uz vrie :lol:

Na baby- webe som našla, že by si mohla. Tehuľky potrebujú veľa vápnika a písali: „Ak budete pravidelne konzumovať mlieko a kvalitné mliečne výrobky, strukoviny, mak, semená, orechy, mandle a surovú zeleninu, nemusíte mať z nedostatku vápnika obavy.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
29.7.10 12:32

ahoj ahoj bola som na ten výter no a výsledky až o 2-3týždne.kua mesiac zas v prdeli.
molly na tej fotke nie som ja, ale hodím nejaké do albumu ok?
pajinka ja som to hovorila - skvelá správa no.1 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539

pamätáte ako som tu písala, že chcem v piatok stihnúť flm u dvoch gyndošov? tak nič z toho.

1. včera som stretla sestričku a tá mi povedala, že zajtra nebude dr. v robote, takže ak chcem mám prísť dnes.

2. dnes som tam bola a dr. nebol v robote, lebo ho vytopili a musel riešiť havariu - wecko a tak. no nechutnosti, lenže ja zrovna dnes tú flm potrebujem a bez neho a jeho papiera nemôžem ísť ani k tomu druhému dr. aj mi sľúbila, že ak do jednej príde do roboty, že mi zavolá a ja tam nabehnem, ale keďže je pol jednej, tak myslím, že už nič z toho nebude.

a tak som nasraná.
:cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047

Paji, super, gratuľujem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 12:33

Katka, já myslím, že v omezené míře můžeš úplně všechno…

Toja- ať ti ten „kanálek“ sílí!!! :wink:

Pajinka, na kdy si tě pozval znovu? A vychází ti to podle UTZ přesně,ne??? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tojaaa
29.7.10 12:34

Katkam,este tebe odpisem,dakujem,ze si si na mna spomenula,si mila!ja myslim,ze makove rezance mozes.len si nesprav destilat z makovic:-)).majte sa pekne!

• Citovat
  • Upravit
6651
29.7.10 12:35

Maja, to je teda na pytel :cert:

A kde je Ačko?? Už by mohla být zpátky,ne? jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 12:36
Jodi píše:
Maja, to je teda na pytel :cert:A kde je Ačko?? Už by mohla být zpátky,ne? jsem zvědavá…

aj ja som na ňu zvedavá. snáď dopadne lepšie.

do šlaka! nech už niekto vynájde ten domáci ultrazvuk!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
29.7.10 12:37
katkamarek píše:
Paji krasa,takze ides zase o dva dni?

jdu na kontrolu až 5.8. kdyby cokoli,tak mám přijít hned..za 2 dny je sobota :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
29.7.10 12:37

tak už som späť od neterky :srdce:
ach baby ta malá je nádherná, fakt je ako anjelik :andel:
som z nej hotová - úplne :srdce:

TOJI ahoj tééééda ja mať v limite // asi vyskočím z kože :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit