Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moukuska,když to říkáš,tak já ten čajík zkusím
Tak zlé to určitě nebude,koukala jsem,že to popíjí celkem dost lidiček
aještě jsou pořád tady
Co tam máte všichni s tím grepovým džusem?Jsem Zvědavka ![]()
Vítám tady novou snažilku!!!
Co se týká směnného provozu, tak to znám
Já jsem letuška, takže pravidelnost neznám
Takže BT mi vždycky skáče jako koza, ale i přesto většinou ovu odhalí…
Acko- no zprávy od Dr. tě určitě musely vylekat…na druhou stranu konečně víš, na čem jseš…určitě lepší než samé dobré zprávy bez jakéhokoliv pokroku… Tak strašně držím palce, ať s doktorem na vše najdete řešení!!
Co se týká grepu, tak já se naopak těším, až budu moct s kúrou zase začít
Mně chutná hrozně !!! Ale že by to mělo nějaký výsledky, to teda nepozoruju ![]()
mysacek: dievcata to piju na egg hlien, zevraj je ho potom viacej. ja to nepijem, jednak mi nechuti a toho hlienu mam zatial tak akurat kedy ako
Mysacku- a kontryhle jsem si taky koupila a ještě nezkoušela- takže budeme mít společnou premiéru ![]()
natu, folik, ktory nerastie takou rychlostou ako treba (t.j. ten 1-2mm denne) a pripadne dorastie do velkosti, v ktorej ma prasknut a on nepraskne, sa povazuje za cystu. takych cyst mava kazda zena za zivot plno, sem tam nejaky folik neposlucha a potom bud samovolne, alebo pri cikani, alebo pri sexiku, alebo inej fyzickej namahe, moze prasknut a odplavi sa. horsie je ak nepraskne, pripadne rastie a rastie…
A už som tu z obedu ![]()
Mysacek ahoj, vitaj u nás ![]()
Acko, no podľa toho, čo si písala ten doktor sa dobre stará, to je super. No napriek tým nie veľmi dobrým zistiniam, je dobré, že sa to teraz môže riešiť a určite sa to i vyrieši
!!!!
moukuska píše:
a co mam robit aby mi dosla mrchana cim skor?
Vraví sa, že červené víno ![]()
Díky Jodi
Pravidelnost prostě není a nebude,ať už jde o BT,nebo tulení
manžílek je na tom podobně a to naše čtyřleté štěstíčko důsledně překazí i to by vyjít mohlo
Jsme teprve na začátku,ale nechci nic ponechat jen náhodě..
kica: tak dam jedno chladit, dnes mame volny byt, tak si dame vinko ![]()
a som pocula ze aj sexik, no ale viem ja ci uz mozme, ci tam dole uz mam vsetko zahojene?
![]()
pavka: myslim ze nie, alebo by to mali konzultovat s dr. , pre koho?