Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10279
29.7.10 13:55

Moukuska,když to říkáš,tak já ten čajík zkusím :wink: Tak zlé to určitě nebude,koukala jsem,že to popíjí celkem dost lidiček :lol: aještě jsou pořád tady :wink: Co tam máte všichni s tím grepovým džusem?Jsem Zvědavka :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 13:56

Vítám tady novou snažilku!!!

Co se týká směnného provozu, tak to znám :-) Já jsem letuška, takže pravidelnost neznám :-D Takže BT mi vždycky skáče jako koza, ale i přesto většinou ovu odhalí…

Acko- no zprávy od Dr. tě určitě musely vylekat…na druhou stranu konečně víš, na čem jseš…určitě lepší než samé dobré zprávy bez jakéhokoliv pokroku… Tak strašně držím palce, ať s doktorem na vše najdete řešení!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 13:57

Co se týká grepu, tak já se naopak těším, až budu moct s kúrou zase začít :-D Mně chutná hrozně !!! Ale že by to mělo nějaký výsledky, to teda nepozoruju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 13:57

mysacek: dievcata to piju na egg hlien, zevraj je ho potom viacej. ja to nepijem, jednak mi nechuti a toho hlienu mam zatial tak akurat kedy ako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 13:58

Mysacku- a kontryhle jsem si taky koupila a ještě nezkoušela- takže budeme mít společnou premiéru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
29.7.10 13:59

natu, folik, ktory nerastie takou rychlostou ako treba (t.j. ten 1-2mm denne) a pripadne dorastie do velkosti, v ktorej ma prasknut a on nepraskne, sa povazuje za cystu. takych cyst mava kazda zena za zivot plno, sem tam nejaky folik neposlucha a potom bud samovolne, alebo pri cikani, alebo pri sexiku, alebo inej fyzickej namahe, moze prasknut a odplavi sa. horsie je ak nepraskne, pripadne rastie a rastie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 14:00

a co mam robit aby mi dosla mrchana cim skor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 14:04

A už som tu z obedu :mrgreen:
Mysacek ahoj, vitaj u nás :mavam:
Acko, no podľa toho, čo si písala ten doktor sa dobre stará, to je super. No napriek tým nie veľmi dobrým zistiniam, je dobré, že sa to teraz môže riešiť a určite sa to i vyrieši :hug: !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 14:05
moukuska píše:
a co mam robit aby mi dosla mrchana cim skor?

Vraví sa, že červené víno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 14:06

Moukska, já zkoušela různý babský rady a nepomohlo nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279

Díky Jodi :mavam: Pravidelnost prostě není a nebude,ať už jde o BT,nebo tulení :wink: manžílek je na tom podobně a to naše čtyřleté štěstíčko důsledně překazí i to by vyjít mohlo :lol: Jsme teprve na začátku,ale nechci nic ponechat jen náhodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047

A tá grepová šťava je na prečistenie organizmu, alebo..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
29.7.10 14:07

Holky, muzou tehulky ATB? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7606
29.7.10 14:07

kica: tak dam jedno chladit, dnes mame volny byt, tak si dame vinko :dance:

a som pocula ze aj sexik, no ale viem ja ci uz mozme, ci tam dole uz mam vsetko zahojene? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 14:08

pavka: myslim ze nie, alebo by to mali konzultovat s dr. , pre koho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí