Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maji, tak to je smola
A nemohla ti sestricka vypisat listok k druhemu gyndosovi? Mne vcera dala listok na urologiu iba sestricka, bez doktorky.
Dakujem baby za odpovede, uz sa na ne tesim, a vyvar si urcite nebudem robit, lebo nemam makovice ![]()
Paji, ja som nerozmyslala aky je den ![]()
Ja idem v nedelu k tej znamej doktorke, dufam, ze mi urobi aj UTZ a ze bude vsetko v poriadku. Kazde rano sa prebudzam so strachom ci nahodou nekrvacam, dokonca sa mi vcera aj snivalo, ze som na wcku zacala krvacat
Ja si odbehnem na obed, píšte tak, aby som to potom stihla po vás všetko prečítať
![]()
Paji, to su perfektne spravy od gyndosa
a mas moj obrovitansky odiv, ze mm este nic nevie, ja som mala co robit vydrzat, kym sa stretneme po robote ak by som nasla // ![]()
co to citam, kym som na obede? Toja, ked mas v mobile net, mas aj fotak… tak odfot ducha a supni sem…
m a j a 2 píše:
ella kde ti to píše ff v ktorej časti. aj ja si to chcem pozrieť, mám vip.
to ti bude pisat az ked budes DPO… Pregnancy Test Probability
ale tu je to tiez:
http://www.fertilityfriend.com/…s-Study.html
pajinka super spravicky,len tak dalej ![]()
nelka som myslela,ze si to ty…obdivujem take brckate vlasy…tesim na foto ![]()
ja uz povysavane,pradlo rozvesane,fazulova polievocka na kyselo sa dovara a cesto na zemiakove placky hotove
…
toja
…//???…
mm stále nic neví
..nějak má období,že se chová dost hrozně aje pořád nevrlí uráží mě atd..,hrozně mi to vadí a je mi z toho smustno,docela sem se těšila ,že mu to řeknu,ale zrovna takhle nechci,až to bude trošku lepší,ono to zase přejde,ale ted mě to hrozně mrzí,až bude lepší konstalace.. ![]()
babenky ako je to s tym grepakom??? ![]()
ja mam prave za sebou prvy liter
…ale vobec mi nechuti…ja celkovo nemam rada grepy ![]()
Čauky
Tak jsem načetla všechno možné o BT a ovulačních testech a hned,jak to půjde tak se do toho pustím
Bude to moje premiéra,u prvního Prcka to šlo samo..No uvidím,jestli nějaká ovulka vůbec probíhá snad se brzy dočkám //
molly: grepy ani ja nemam rada prilis horke je to pre mna
![]()
ako sa da, aby prisla mrchana cim skor?
holky a kde je Ačko,to mi nějak uniklo,vždyt u nového gyn už byla né?
Maji,když se sere,tak se sere