Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lili, tak potom asi to 3 in 1 si budem prosit ![]()
este pred par dnami som si vravela, ze staci najprv postupne len ten prefuk vajcovodov, ale kedze sa nasli tie polypy, tak ak nezmiznu, pripadne sa zase objavia, tak asi nech rovno spravia vsetko co sa da ![]()
pavka, no a nemas to napisane na lekarskej sprave? ![]()
Minewka píše:
Baby..len ja sa tak strašne bojím…fakt…úúúplne príšerne..v nemocke som bola svedkom toľkých hrozných osudov
neboj se nic, tim detatku skodis ![]()
VSECHNO bude v poradku a ani se nenadejes a prijde TP ![]()
minew, ziadne take ze negativne mysliet a bat sa kadejakych diagnoz. dutinka je v poriadku, za par tyzdnov budes mat srdiecko, vsetko pojde ako ma.
acko píše:
lili, tak potom asi to 3 in 1 si budem prosit
este pred par dnami som si vravela, ze staci najprv postupne len ten prefuk vajcovodov, ale kedze sa nasli tie polypy, tak ak nezmiznu, pripadne sa zase objavia, tak asi nech rovno spravia vsetko co sa dapavka, no a nemas to napisane na lekarskej sprave?
zadnou mi nedal, fnuk ![]()
tak ted si pripadam jak los trotlos ![]()
Pavka a keby si skúsila zavolať doktorovi a informovať sa na všetko telefonicky?! ![]()
Pavka,AČko, veď som si každý večer ticho opakovala, že bude dutinka, že bude všetko OK a tak podobne…
minew jeeej, vitaj naspat! Viem cim prechadzas, musis nacas ignorovat vsetky prihody so zlym koncom. Clovek sa ani nestihnr tesit z // a uz sa boji. Alekazdym dnom to bude lepsie, uvidis
Treba miminku verit, ze to zvladne, je to jeho prva velka skuska ![]()
acko ty mas polypy? ![]()
Minewka píše:
Pavka,AČko, veď som si každý večer ticho opakovala, že bude dutinka, že bude všetko OK a tak podobne…
Vidíš a je. Teraz si opakujem všetko bude v poriaku, všetko bude v poriadku… a bude ![]()
Minewka píše:
tak ted uz koukej nahlas ![]()
protoze dokud si to vsugerujes, stane se to! ![]()
kica píše:
Pavka a keby si skúsila zavolať doktorovi a informovať sa na všetko telefonicky?!
Budu sice vypadat jako idiot, ale to uz ted vypadam stejne ![]()
Nic jineho mi nezbyde… ![]()
albi, ano v sliznici maternice sa nejake crtali. bude ma dalej sledovat na UZV. vies nieco o nich? co ich sposobuje a co mozu ony sposobovat?
pavka.exit píše:kica píše:Budu sice vypadat jako idiot, ale to uz ted vypadam stejne
Pavka a keby si skúsila zavolať doktorovi a informovať sa na všetko telefonicky?!
Nic jineho mi nezbyde…
No a čo, urobíš sa trošku blbá, alebo to pretoč nejako na neho, že on je ten, kt. Ti to nevysvetlil
.
Podľľa mňa to zato stojí, nič nestratíš
!!!
Baby ďakujem, ste strašne, strašne zlaté..
![]()
Budem si to opakovať nahlas ![]()
A idem sa konečne poriadne najesť ![]()
Baby..len ja sa tak strašne bojím…fakt…úúúplne príšerne..v nemocke som bola svedkom toľkých hrozných osudov