Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
29.7.10 14:53

Minew obrovská gratulace :hug: :hug: :hug: :hug: ,to je náádherná zprávička :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
9205
29.7.10 14:56
Minewka píše:
Ahojte, tak sme doma :-)Dutinka je v brušku, už len nech pekne rastie a vyvíja sa :-)

parada!!! :kytka: :pankac: :srdce: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.7.10 14:56

acko iba, ze sa s nimi aj tehulkuje, znama ich mala cele tehotenstvo a dokonca jej v 24 tyzdni odisiel sam, krvacala (teda vysiel z nej cely kus), ale potom to uz bolo ok. :pankac: V tehotenstve sa sleduju, takze sa s nimi otehotniet da, len uz presne neviem, ci aj znizuju sancu na tehu alebo nie :nevim: Vacsinou ich iba sleduju alebo ocistia jemnou kyretazou pokial dobre viem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
29.7.10 14:57
Lilina22 píše:
acko píše:
lili, dakujem za povzbudenie :hug: :hug:
tie dva scenare si vystihla, presne aj ja som tak rozmyslala, len som si nebola ista, ze ci pri laparke vedia robit zakroky aj v maternici.
Acko, laparku v pripade potreby spoja s hysterkou :wink: (hysteroskopiou - cez posvu sa ide do maternice) a aj s chromopertubaciou (kedy sa za pomoci kontrastnej tekutiny vstreknutej do vajcovodov zistuje ich priechodnost). 3in1 :mrgreen:

to je presne to, co spominala dokyna mne, co odkladam a odkladam, ale hadam sa na to coskoro odhodlam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
29.7.10 14:58

Minewka,jsem tady Nová a nevím jak dlouho na mimi čekáte,ale i tak veliká gratulace :kytka: Je to krásný pocit,když se dočkáš :wink: Bude to určitě všechno v pořádku,držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
29.7.10 14:59

elka, no vyzera to tak, ze pojdeme na to spolu v oktobri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
29.7.10 15:00
acko píše:
elka, no vyzera to tak, ze pojdeme na to spolu v oktobri :mrgreen:

chcem byt s tebou na izbe, vybav to aj pre mna!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
29.7.10 15:01
kica píše:
pavka.exit píše:
kica píše:
Pavka a keby si skúsila zavolať doktorovi a informovať sa na všetko telefonicky?! :roll:
Budu sice vypadat jako idiot, ale to uz ted vypadam stejne :lol:
Nic jineho mi nezbyde… :roll:
No a čo, urobíš sa trošku blbá, alebo to pretoč nejako na neho, že on je ten, kt. Ti to nevysvetlil :wink: .
Podľľa mňa to zato stojí, nič nestratíš 8-) !!!

no to nemusim robit :lol:
dekuju, zkusim to vsechno svest na nej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ibysek
29.7.10 15:02

konecne jsem teda i ja nahrala par fotek :oops:

• Citovat
  • Upravit
5530
29.7.10 15:02

Acko, no nie su to najlepsie spravy, ale ani najhorsie. A ako hovori tvoj mm, konecne mas dobreho doktora a ten verime, ze ta da do poriadku :hug:

Minewka super :dance: :dance: :dance: Dufam, ze v nedelu vam napisem i ja presne to iste. A tvoje obavy chapem, ja sa tiez bojim, ale to je normalne, napriek tomu sa snazim mysliet pozitivne a predstavujem si ako mi brusko rastie a ze je vsetko v poriadku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.7.10 15:04

Pavka ja som brala ATB este som len tusila, ze som tehu, a beriem aj teraz, lebo mam hnis v moci, ale musi to uvazit doktor, ci sa mozu v tehotenstve, lebo niektore lieky sa vyslovne nemozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 15:04

Ja sa s vami zatiaľ lúčim :mavam: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
29.7.10 15:10
katkamarek píše:
Pavka ja som brala ATB este som len tusila, ze som tehu, a beriem aj teraz, lebo mam hnis v moci, ale musi to uvazit doktor, ci sa mozu v tehotenstve, lebo niektore lieky sa vyslovne nemozu.

ok, diky Kaci :palec:
doma mrknu na ten recept a zajdu za Vama nebo googlit

• Citovat
  • Upravit
1835
29.7.10 15:13
acko píše:
albi, ano v sliznici maternice sa nejake crtali. bude ma dalej sledovat na UZV. vies nieco o nich? co ich sposobuje a co mozu ony sposobovat?

Acko ja som sa o to tiez zaujimala :nevim: a odpoved neexistuje jednoznacna…polyp je ako som pisala tvar zo svaloviny a ked sa najde a nezmizne do par mesiacov, je dobre ho odstranit. Moze sa nachadzat na krcku maternice, kedy moze posobit ako bariera prieniku spermii (proste tam trci v ceste) alebo na endometriu (co je asi tvoj pripad). Polyp na endometriu moze branit oplodnenemu embryu spravne nidovat, pripadne mu moze brat vyzivu a tym pride k potratu. Polyp treba odstranit dokladne cely, ak by z neho kusok zostal, zase by zacal rast (pripomona mi to burinu). No a co sa dovodu vzniku tyka? Nikdy som nedostala jednoznacnu odpoved…len anesteziologicka pred zakrokom mi vravela, ze ona veri nato, ze moje telo asi nechce oteho z nejakeho dovodu a preto si takto vyrobilo akusi zabranu :nevim: som na nu dost cumela, bo lekari byvaju predsa racionalni 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
29.7.10 15:17

Tak teraz mam debatky s mojim telom a vysvetlujem mu, ze by sme mohli spolupracovat … ako dusa a telo :mrgreen: a nie ist proti sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí