Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ibysek
29.7.10 15:23
Lilina22 píše:
Tak teraz mam debatky s mojim telom a vysvetlujem mu, ze by sme mohli spolupracovat … ako dusa a telo :mrgreen: a nie ist proti sebe :mrgreen:

lili, chape to? :lol:

• Citovat
  • Upravit
3539
29.7.10 15:23
elllla píše:
acko píše:
elka, no vyzera to tak, ze pojdeme na to spolu v oktobri :mrgreen:
chcem byt s tebou na izbe, vybav to aj pre mna!!! :)

a to chcete ísť na tú chromopertubáciu? je to bolestivé?
neviete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 15:24

lilina: taketo debaty vediem aj ja sama so sebou, ale nejak moje telo si so mnou robi co chce, je dost tvrdohlave :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
29.7.10 15:27
moukuska píše:
lilina: taketo debaty vediem aj ja sama so sebou, ale nejak moje telo si so mnou robi co chce, je dost tvrdohlave :lol:

Mouku no presne :mrgreen: aj ja mam pocit, ze moje telo si zvyklo ist drzo svojou cestou :nevim: aj ked verim tomu, ze kedze vedla seba vyrastali tak sa jedneho dna pochopia :mrgreen: minule ma napadlo, ze ci to nie je tym, ze pre dusu robim viac ako pre telo :andel: tak som si povedala, ze skusim nejake cvicenie…trebars pilates a uvidime, dam potom vediet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.7.10 15:28

Lili ty si lekarka? Lebo co som si vsimla, tak vies vela veci tak odborne vysvetlit, ked nie, tak klobuk dole, si velmi scitana :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 15:28

Ahojte holky

Tak jak jsem čekala je ještě brzy…odpovídám přesně 12ti dnům po termínu ms. byl vidět gestační váček jenom a jak to měřil nabíhalo tam 5w+ 2-3 dny. tak to sedí.kontrola za 10 dnů a věřím že se mimi už ukáže!!!a kdybych neměla bobky to bych lhala…
:nevim:
ale dr říkal že jo že to odpovídá té velikosti podle ms bych byla 6tt plus něco ale plod je o týden mladší.tak budu věřit že to bude ok :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.7.10 15:32

Mscat nemaj bobky, druhu metu mas za sebou, dutinka je tam, kde ma byt. Prva bola, ze neprisla mrcha. Ja na druhu cakam do nedele a tiez dufam, ze dutinka bude na mieste. No a srdiecko bude tretia meta :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 15:34

lilina: som ja a sem tam aj moje druhe aj tretie ja a akoby sa nevedeli medzi sebou dohodnut :lol:

ja zacinam buduci tyzden mojzisovu, uz mam aj vymenny listok, na tej rehabke mi urobia komplet vysetrenia, a ze sa nebude cvicit len mojziska, ale vsetky procedury, ktore budu potrebne, tak sa celkom tesim a mam dobry pocit z toho doktora, taky sympos :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 15:36

mscat: a krv ti nebrali? ja verim, ze sa urcite mimco ukaze, bud v klude, aby sa tie procesy co sa teraz deju pokojne vyvijali, ved co ti budem rozpravat, sama najlepsie vies, predsa uz maj jedneho sibala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
29.7.10 15:38
katkamarek píše:
Lili ty si lekarka? Lebo co som si vsimla, tak vies vela veci tak odborne vysvetlit, ked nie, tak klobuk dole, si velmi scitana :palec:

Katka nie som lekarka :nevim: len uz sa touto „problematikou“ zaoberam 5 rokov :zed: Ale je pravda, ze mam k medine blizky vztah, sice nie humannej, ale veterinarnej :mavam: Je to moja velka zaluba a mozno sa jedneho dna konecne rozhodnem aj pre studium tejto skoly…len skoda, ze nie je v BA :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.7.10 15:41

mscat skvela sprava! Ja som mala tiez najprv len vacok na kontrole :pankac:

lili ja ked som otehu, tak som si kazdy vecer pred spanim a rano v posteli vsugerovavala, ze „sme super-plodny parik“ a ze „s radostou prijimam dieta MM“ Clovek si povie blbost, ale aj ma to ukludnovalo prezit ten stres co sme mali, aj som uz mala predtym skusenost, ze sugescie funguju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
29.7.10 15:41
moukuska píše:
mscat: a krv ti nebrali? ja verim, ze sa urcite mimco ukaze, bud v klude, aby sa tie procesy co sa teraz deju pokojne vyvijali, ved co ti budem rozpravat, sama najlepsie vies, predsa uz maj jedneho sibala :wink:

Moukuska, je super, ze zacinas s mojzisovkou a este lepsie je, ze pod vedenim profika! Ja som ju tiez cvicila, ale ja ti nejako nemam nato nervy, je to cvicenie, co vyzaduje cas a vydrz a ja som hrozne netrpezliva…mozno aj v tom je moj problem. Neviem sa prekonat a robit to cvicko dosledne…cvici sa totiz kazdy 1 den trva to tak 1-1,5 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
29.7.10 15:42
mscat píše:
Ahojte holkyTak jak jsem čekala je ještě brzy…odpovídám přesně 12ti dnům po termínu ms. byl vidět gestační váček jenom a jak to měřil nabíhalo tam 5w+ 2-3 dny. tak to sedí.kontrola za 10 dnů a věřím že se mimi už ukáže!!!a kdybych neměla bobky to bych lhala… :nevim:
ale dr říkal že jo že to odpovídá té velikosti podle ms bych byla 6tt plus něco ale plod je o týden mladší.tak budu věřit že to bude ok :srdce: :srdce:

GRATULUJEM :dance: :dance: :dance: nabuduce bude 100% srdiecko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 15:44

katkamarek:děkuji…to doufám že to srdíčko bude třetí meta :-D ale mě se ten váček tak nezdál uplně čistě černý prázdný ale jak říkal dr ještě se musíme ujistit či se to vyvíjí.a proto jsem tam dnes vůbec nechtěla jít.takto jsem to měla i s malým.jeden týden vysoká sliznice,další týden jen gestační váček..a pak za další dva dny cca 13 dnů po termínu ms tam byl i plod.
ale věřím že tam bude!

moukuska:děkuji…no ale víš jak..znáš to člověk už se bude ted jenom bát,,a já se vážně dnes chtěla přeobjednat až na příští týden já čekala že to tak ted dopadne že je ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
29.7.10 15:44
albao píše:
mscat skvela sprava! Ja som mala tiez najprv len vacok na kontrole :pankac:lili ja ked som otehu, tak som si kazdy vecer pred spanim a rano v posteli vsugerovavala, ze „sme super-plodny parik“ a ze „s radostou prijimam dieta MM“ Clovek si povie blbost, ale aj ma to ukludnovalo prezit ten stres co sme mali, aj som uz mala predtym skusenost, ze sugescie funguju :palec:

Albi, tak ja to rada skusim, ved preco nie, tiez som sa uz v zivote presvedcila, aka je nasa mysel silna carodejka :andel: A takto ti to niekto poradil alebo si mala proste pocit, ze toto si potrebujes vsugerovavat, aby ti bolo lepsie? Genialne je, ze to zabralo a miminecko je uz coskoro u vas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí