Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7606
29.7.10 16:28

riana: tak ja som potom asi mala stastie, ze hned v prvej lekarni, do ktorej som vosla ho mali :think: :-)

inak uz dlhsie som sa ta chcela spytat preco mas v podpise ze nesnazilka :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
29.7.10 16:29
moukuska píše:
riana: tak ja som potom asi mala stastie, ze hned v prvej lekarni, do ktorej som vosla ho mali :think: :-)inak uz dlhsie som sa ta chcela spytat preco mas v podpise ze nesnazilka :?:
:palec: :pankac:

nesnazilka preto, ze sa nesnazim… meriam len, aby som zatial mala prehlad, ako fungujem, kym vhupsnem do snazenia… aj tak to nemam vzdy ukazkove, uz je doki so mna zufaly, lebo z nieco sa dostanem a uz sa objavi dalsi problem…

Příspěvek upraven 29.07.10 v 16:33

• Citovat
  • Upravit
975
29.7.10 16:32

Ahojte baby, Mscat ja som bola tiez v 6tt na prve USG, CRL som mala sice 1,7mm, ale doky mi hned povedal, ze podla neho som mala ovu skor ako 14DC, takze preto uz sa dalo zmerat a ty si mala ovu tusim az 23DC? Vsak to je fazulka este o 10 dni mladsia, lebo u doktora automaticky vsetky zeny sveta maju ovu presne na 14DC :nevim: :nevim: Takze nie si v 6tt, ale o 10 dni menej… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 16:38

riana: tak ja som presne z rovnakeho dovodu tiez zacala merat BT ze ako vlastne fungujem a ake mam cykly. tiez ich nemam ukazkove, ale ani najhorsie. ovulka podla FF zatial prebehla vzdy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 16:39

son1cka:děkuji :hug: …ano plod je teda o nějakých 9 dnů mladší.. :-D právě naštěstí dr neplašil..pak má dovolenou..tak jsem ráda že hned jak jsem se ozvala že jsem měla ovu až na 23 dc tak řekl ano to by nám sedělo podle velikosti.a pak jsem viděla jak tam jen najíždělo 5w a 2-3 dny to skákalo jak to měřil :-D

ale dělal mi preventivku…a teda mu fakt děkuju :-( :-( bolí mě celý spodek ted jsem se byla umýt vypláchnout a jdu se natáhnout jelikož teda mě to drasticky bolí :cry: :cry: au au sakriš.jak kdyby to už nepočkalo třeba do třetího měsíce..dávat do mě mikroskop či co a ještě ve mě šroubovat hmmm :-( :jazyk:
ale tak já vím..to musí ale tak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 16:40

Ella- já ti dám PMS !!! Jdi pěkně domů a tam se podívej na graf, který jsem ti předepsala :-D

Kamca- kdyby se ti nepodařilo objednat, tak se můžu zkusit zeptat u nás a poslat… Já mám v okolí lékáren nespočetně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 16:42

Mscat- vždyť ti to pěkně odpovídá, klííííd!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 16:44

Jodi: :hug: :hug: já víííím. jsem hrozná :nevim: :jazyk:
ještě že ted budu mít spoustu práce se zařizováním a nebudu mít čas na to myslet juchůů aspon nějaká práce konečně :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 16:50

Mscat- já tě úplně chápu…taky bych měla staženo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 16:53

Jodi: no tak vidíííš :-D

ted jsem našla na koníkovi fotečku..kde má 5tt+ 2 dny..a je tam jen gestační váček taky.asi tak nějak velké jsem to měla i já tak joo tak budu klidná plus minus :-D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.7.10 16:59

Robim si zemiakove placky :jazyk: Od vcera na ne slintam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
29.7.10 16:59
son1cka píše:
Ahojte baby, Mscat ja som bola tiez v 6tt na prve USG, CRL som mala sice 1,7mm, ale doky mi hned povedal, ze podla neho som mala ovu skor ako 14DC, takze preto uz sa dalo zmerat a ty si mala ovu tusim az 23DC? Vsak to je fazulka este o 10 dni mladsia, lebo u doktora automaticky vsetky zeny sveta maju ovu presne na 14DC :nevim: :nevim: Takze nie si v 6tt, ale o 10 dni menej… :nevim: :nevim:

můžeš mi poslat žádost díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
29.7.10 17:00

jak udělám ten overaly kdo mi poradí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 17:07