Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dievcata, ked uz mam dneska tie narodky, tak vam tu skopirujem krasny a inspirativny text z jednej uzasnej knizky, ktoru som akurat docitala:
„Když jsem mluvila o narozeninových oslavách, napjatě mě poslouchali. Vylíčila jsem im dort, zpívání písní, dávaní dárků a svíčky, jejichž počet sa každým rokem zvyšuje.
"Proč to děláte?“ ptali se. „My oslavujeme jen něco neobvyklého. Na stárnutí přece nic zvláštního není. Clověk sa o to nemusí nijak snažit. Děje se to samo od sebe!“
„Když to neoslavujete, že jste o rok starší,“ zeptala jsem se, „co oslavujete?“
„To že jsme lepší,“ zněla odpověď. "Oslavujeme, když poznáme, že jsme lepší a moudřejší než minulý rok. To pozná každý sám na sobě, a proto sám oznámi ostatním, že nadešel čas oslavovat.
Marlo Morganová, Poselství od protinožců.
Musim sa priznat,tak tazko sa netuje z mobilu,fuj!krizuju sa pismenka a ani neviem,ako dam refresh.skoda,ze vas nemozem citat:-(
tojka, ahoj
vsetky drzime palce, aby ste si doniesli domov maleho greka ![]()
refresh pravdepodobne cez menu.
natulaa píše:
Paji a dcerka je v tom fialovém,co sedí na zemi? a fakt to dodržuješ a ležíš?to přece museli na tobě už poznat né,tys mi vždycky připadala,že toho máš hodně a ted nic,to jim ještě není divné?![]()
![]()
![]()
![]()
ta fialová je moje neteř-dcerka mé sestry,moje je ta v tom hnědém-dlouhé vlasy-nemá ze mě nic,celý tatínek
,každý říka že netěř je moje,páč je mi hrozně podobná-víc než mé sestře ![]()
toji, dobry duch sa objavi do 5 minut, resp. kym je test este mokry ![]()
acko, velmi pekne napisane, odteraz sa to mudrenie a starnutie budem snazit sklbit do jedneho dna ![]()
paji, a to maju trojciatka prirodzene? a maju este nejake dalsie deti? ![]()
acko:děkuji ![]()
A tobě přeji vše nej nej ke Tvým krásným dnešním narozeninkám hodně zdravíčka,lásky a zdravé miminko v bříšku co nejdříve!!!
![]()
pajinka:super…takže už máš mimi a srdíčko??
.taky už chciii ![]()
a jak se cítíš?je ti něco?mě nic až na neustálý hlad jinak nic. ![]()
** natuli** jinak se opravdu snažím hodně ležet a odpočívat,vím že ted musím dávat na sebe víc pozor než když mi bylo 20let.Hlavně sem neměla kam dát dcerku,tak mi do zápisu na pohotovosti napsali že mám nezabezpečenou dcerku..chlap byl na horách,naši na dovolené,druhá babičky v nemocnici,kámoška na služebce..fakt nebylo kam,kdyby bylo opravdu moc zle,asi bych něco vymyslela ![]()
Evička, nečetla!! Hned si to píšu- už se těším zítra do knihovny!!! ![]()
Ačko- taky jsem to četla! Nevím, jestli je to taky z týhle knížky- ale někde jsem se inspirovala- děti dávali k narozeninám dárek rodičům- přeci to byla jejich zásluha, ne toho, kdo se narodil ![]()
Ahojte Babulky
![]()
vrátily jsme se s Renatkou z výletu vláčkem na Vysočinu,jdu si vás dočíst
![]()
dievcata, co myslite… ma vyznam ocuravat ovu testiky, ked tam okrem tej cysty nemam siroko daleko ziaden folik?
![]()
Paji a dcerka je v tom fialovém,co sedí na zemi? a fakt to dodržuješ a ležíš?to přece museli na tobě už poznat né,tys mi vždycky připadala,že toho máš hodně a ted nic,to jim ještě není divné?