Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi, ty si zlatusik, skvela ponuka
len ja som ten komment myslela viacej tak, ze pred manzelom si uplne prirodzena, a to je na tych fotkach vidiet.
milujem take tie tvoje spytave pohlady do objektivu, take hriesne nevinne
to by si pred inym chlapom asi nie vzdy dokazala ![]()
ja aj ked nas fotil fotograf na svadbe, tak bola som uvolnena, ale predsa len nebolo to take ako ked by ma fotil, niekto kto mi je uplne blizky.
aj ked pravda, ze vzdy ked ma foti mm, tak zacnem robit strasne grimasy ![]()
Soldi, se nedivím, že jste ho neudrželi…my takhle ve třech neudrželi ani naší starou kočku
Natož psa v plný síle!!
A náš Sniff tohle měl kolem 2. roku- na noc jsme mu to dle babské rady balili do listů zelí- to si nechal ochotně dělat..ale on je takovej flegmatik ![]()
Ella, já asi ráno ani nebudu měřit a hodím si tam tvojí teplotu
Já mám totiž přízanky úplně stejný ![]()
Jodi, tak podle toho co jsi vypsala mám pocit, že jsi psala o mně. Jinak já byla v pátek totálně vyladěná, jak kdybych si vzala drogu a prohlásila jsem že to vyšlo, to byl nějakej vnitřní hlas. Jinak bolesti jako na ms, ale velmi slabé jsou, dneska jsem vstávala až o 10:30 a klidně bych prospala celej den. Kéž by to už vyšlo. Dost mě štve, že nevím jestli ovu byla ve středu nebo až v neděli. Nevím totiž který den po ovu jsem ![]()
A všem děkuji za info
soldi, chudak psik
ale verim, ze mu je lepsie uz len z tej lasky co mu davas. drzim mu palceky.
lauritkin kocurik ide zajtra na operaciu, chudatko malicke. ![]()
soldi, jodi, nasmu kocurovi museli vytlacat analne vacky, mal ich upchate. chuuuda, to bol cirkus. 3 sestricky ho drzali, zatial co lekarka mu to vytlacala. strasne nadaval ![]()
ell, aj my Ta mame moc radi
![]()
acko, aha, jasne, no, my mame fotenie ako predohru, takze sa musim patricne tvarit ![]()
jodi, a ako dlho to trvalo? kym mu to preslo? a co to vlastne bolo?
zeli je kapusta?
ten nas si od nas necha uplne vsetko, na to sme ho ucili od malicka, len z doktorky ma stres- nie je agresivny, len na nu steka a uteka- a on je hrozne sikovny, ked chce vyvlecie sa z kazdeho obojku- alebo ho roztrhne.
Jodi píše:
Ella, já asi ráno ani nebudu měřit a hodím si tam tvojí teplotuJá mám totiž přízanky úplně stejný
skusala si si dat prekrytie nasich grafov? jediny rozdiel je v tom, ze tvoj ide na konci hore a moj dole…
eraguska, ver vnutornym pocitom ![]()
acko, on je ako moje babo
mala som v zivote vela psov, ale gore je strasne ludsky, keby si ho videla nazivo, hned by si pochopila ako to myslim, ma silnu charizmu, to mi aj hovoria ludia, ked som s nim vonku. a je strasne inteligentny. teraz mu tavam tie ATB a normalne ma rano tak osral, ze ma nasral
hodila som mu ich do ust, chvilu podrzala a cakala kym prehltne. prehltol. pustila som ho a este chvilku pockala. sa tvaril, ze nic. a v sekunde ako som odisla tak tu tbl nenapadne vyplul. hajzlik jeden ![]()
juuj, a to mi je luto lauritkinho kocurika, musi byt lauritka v riadnom strese ![]()
acko píše:
soldi, jodi, nasmu kocurovi museli vytlacat analne vacky, mal ich upchate. chuuuda, to bol cirkus. 3 sestricky ho drzali, zatial co lekarka mu to vytlacala. strasne nadaval
jeeezis, chuda male a to preco sa mu stalo?
mouk, opytam sa mm, on ich robi fantasticke, ale vlastne, dovtedy Ti asi baby napisu 10 inych ![]()
Soldi četla jsem v knížkách,že naše planeta Země je nejhorší možná k inkarnaci,je zde největší procento duší na nejnižších stupních vývoje.A rodí se sem i určité procento Andělů,aby vůbec byl poznat rozdíl mezi dobrem a zlem.Těším se odsuď domů,neskutečně
Andělů vidím spoustu na těchto stránkách
![]()
Soldi, já už si to přesně nepamatuju, ale bylo to v období puberty, způsobené přetlakem hormonů- nějaký zánět varlat…ATB dostal celková, protože měl vysoký teploty.
Zelí je kapusta
Ale jak se u vás pak řekne kapusta
![]()
To zelí se dává i na zánět prsu…babská rada- odnímá horkost…
Soldi a tie bolestive gulky mu navreli zo dna na den? Merala mu lekarka teplotu? Brala krv? Robila mu sono tych guliek? Ci to vobec nebolo mozne? Zvieratka sa z 90% ani tak neboja veterinara, ako skor vnimaju, ked ich majitel je nervozny a ma obavy, starsne rychlo na seba natahuju ten majitelov adrenalin, poznam to na nasej opici
Podla mna ak sa lekarka s niecim podobnym nestretla a nema ani predstavu o co by sa mohlo jednat, tak je lepsie ho dovysetrovat…najma ked to ma take bolestive chudiatko. Skoda, ze nie si v BA, by som ti tu odporucila kliniku
Ja sa ti zajtra v robote popytam kolegov, mozno s niecim takym maju skusenost, oki? Drzim palceky, nech je to cim skor vyliecene ![]()