Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
29.7.10 20:29

Elllli aj my tě máme mooooooooc rády,jsi jedním z Andělů zde :huban: :huban: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 20:29

Acko- se nedivím…mně tam někdo šahat, tak taky koušu a škrábu :mrgreen:

Ella, tak schválně, jestli budeme i zítra ve shodě :-D

Soldi- a zkoušelas při polykání tablety promnout hrtan…vyvolává to polykací reflex..

Co je s Lauritčiným kocourem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 20:31

Moukus, Albi je dneska robila…
Děláte mi chutě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 20:31
Jodi píše:
Ella, já asi ráno ani nebudu měřit a hodím si tam tvojí teplotu :-D Já mám totiž přízanky úplně stejný :-D

Hehehe,ráno čekám Jodi na tvoje // a dobře přemýšlej,kam poletíš na dovču,abys měla dost klidu :huban: :huban: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 20:32

soldi: napis mi ho do IP, ked su take fantasticke rada si na ne pockam :palec:

zatial rozmyslam co zajtra varit, na aky sposob spravit kuracie prsia a problem je v tom, ze som strasne nerozhodna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 20:32

Jdu uspávat mláďata, papá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 20:34
Michelangelo píše:
Soldi četla jsem v knížkách,že naše planeta Země je nejhorší možná k inkarnaci,je zde největší procento duší na nejnižších stupních vývoje.A rodí se sem i určité procento Andělů,aby vůbec byl poznat rozdíl mezi dobrem a zlem.Těším se odsuď domů,neskutečně :andel: :andel: :srdce: :srdce: Andělů vidím spoustu na těchto stránkách :hug: :hug: :hug:

to si krasne napisala :hug: :hug: :hug:

jodi, a ako sa robi ten zabal prosim Ta?
myslim, ze to moze byt tymi hormonmi sposobene lebo kazdu chvilu sa mu aj pipik vystrkuje a kvapku mu z neho semeno- ma rok a pol, cize presne ten cas.

lili, si zlatko, dakujem,
stalo sa to, ked sme boli na dovolenke, takze neviem, ci zo dna na den.
on ich ale praveze nema vobec bolestive, nevyzera ze by ho nieco bolelo, oni sa mu zvacsili a stvrdli ale nebolia ho na dotyk, teraz uz ma len jednu zvacsenu a na tej strane si nozicku dava tak viac od tela, ako keby mu vadila pri chodzi, ale ked ho prehmatavam tak ho vobec nic neboli.
skor si myslim, ze sa zle citil, lebo mal teplotu.

ja som kludna ked s nim idem, viem ze to vyciti, jemu nevadi veterinarka ako taka, skor to miesto. som rozmyslala, ze ak sa to nezlepsi, tak ho zoberiem k inemu vet, kde to nema zafixovane ako miesto bolesti :-P
len tu u nas je uz len jeden schopny a ten strasne na vsetkom zaraba, len za to, ze sa pozrie na psa pyta 5 eur. ale to je jedno, v pondelok ho tam zoberiem, ak sa to nezlepsi.
krv mu dokyna nebrala, sono spominala, ze uvidime ako sa to vyvinie, u nas nemame, to by sme museli cestovat niekam.
mozes sa popytat, budem rada, dakujem, si moc zlata :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 20:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 20:37
Jodi píše:
Acko- se nedivím…mně tam někdo šahat, tak taky koušu a škrábu :mrgreen:

Ella, tak schválně, jestli budeme i zítra ve shodě :-D

Soldi- a zkoušelas při polykání tablety promnout hrtan…vyvolává to polykací reflex..

Co je s Lauritčiným kocourem?

jodi, jasne, to vzdy robim, vsak normalne prehlatal, neviem kam ju zasil, somar, som necakala, ze ma takto oserie :-P takze teraz vecer som si pockala kym som nemala uplnu istotu, ze prehltol :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tojaa
29.7.10 20:39

MICHI ahoj,si tu?len vas idem pozdravit a teraz specialne teba!ako sa mas?ako travis dni?dufam,ze je vsetko v poriadku,zdravi ta aj more:-).aj vas vsetky,kricim do neho,nech posle vela vytuzenych deti tym,ktori si to zasluzia,cize vam!

• Citovat
  • Upravit
17359
29.7.10 20:42

tojiii, ahoj, hlupy mobil, uz Ti pisem asi tretikrat! :dance: :dance: :dance:

na toho ducha si sa pytala, ak sa objavi kym je test este mokry tak je to ten pravy duch :dance:

mouk, IP :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 20:44

Ahooj Tojík,jé ty si zlatíčko,máš se skvěle,to je supeeer :srdce: :srdce: já testuju,asi abych nezapomněla,jak vypadá bílá,ale ještě je snad brzo,jsem 9 DPO,to je úžasné,že jsi našla spojení,musíš podávat info,jak ti čárky sílí a moc,moc se na tebe těším,užívej si a v pořádku se nám vraťte :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 20:44

inak, kocky, ak neviete co varit, odporucam tento recept, je fantasticky.
dokonca ked som bola na navstevu u kamosov v monaku a robila som to francuzom, tak sa zalizovali az za usami, a francuzi su na jedlo velmi narocni. vyskusajte ho, mam ho od maminy :srdce:

http://www.mimibazar.sk/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 20:46

jeeej, michi, vy ste s tojou narovnako dpo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 20:50